12.09.2008

Sisustuksen tuunausvinkkejä

Nykyään tulee harvemmin ostettua sisustuslehtiä, koska internetissä blogien ja lehtien nettisivujen selaaminen tyydyttää mukavasti sisustajan sisustusvinkkinälkää. Itse asiassa yhdessä blogissa oli vinkki jopa sellaiseen nettisivuun, jossa voi kirjautumalla palveluun lukea monenlaisia lehtiä ihan sivu sivulta Mygazines. Kokeilin sitä ja kävin lukemassa muutamia englantilaisia sisustuslehtiä.

Aikaisemmin tänään surffailin ruotsalaisen Sköna Hem -lehden nettisivuilla ja sieltä löytyi kivoja vinkkejä:

Ompelemalla kaksi Ikean Ofelia-vilttiä yhteen on saatu kivan näköinen sohvanpäällinen. Olenkin useasti Ikeassa hipelöinyt tuota em. vilttiä; sen on todella laskeutuvaa ja ikäänkuin ”kuplivaa” materiaalia.

Vanha ruokapöytä on leikattu kahtia, maalattu mustaksi ja kiinnitetty kulmaraudoilla seinään; tosi upea vaikka eteisen pöydäksi.

Kirjahyllyn taustalle on laitettu värikäs tapettivuota. Valkoisessa hyllyssä jonkinlainen ornamenttitapetti voisi näyttää tosi upealta.

Kuvat on siis näpätty Sköna Hem -lehden nettisivuilta: Sköna Hem


9 Responses to “Sisustuksen tuunausvinkkejä”

 1. Avatar Taina sanoo:

  Kiitos vierailusta blogissani. Sinulla on mielenkiintoinen blogi jäin siihen oikein jumiin pitkäksi aikaa ihastelemaan. Mukavaa päivää!

  Taina

 2. Taina: Kiva kun viihdyit ja mukavaa päivää myös sinulle. t.soile

 3. Avatar Nia sanoo:

  Kivoja ideoita! Olen tuota samaista vilttiä hypistellyt myös:) Siinä vaan on jotakin veikeää.

 4. Avatar Anonymous sanoo:

  Hei!
  Eksyin ensimmäistä kertaa blogiasi lukemaan ja heti tarttui ideoita mukaan, iso kiitos! Taidanpa eksyä lueskelemaan toistekin.. :)
  Vieläköhän Ikeasta löytyy noita Ofelia-vilttejä, olen muuttamassa uuteen vuokra-asuntoon jossa on jonkinverran vuokraemännän huonekaluja. Siellä on myös karmea vanha nojatuoli joka ei mahdu varastoonkaan ja olen miettinyt miten saisin sen ”stailattua” ;)
  Ps. asunto on oikeastaan melkoinen aarrekammio, vanhojen huonekalujen joukosta löytyy myös helmiä kuten ihanat vanhat kattokruunut. Sisustusvimma päässyt iskemään ja etenkin uuden ja vanhan yhdistely kiinnostaa nyt kovasti! :)

  Elisa

 5. Avatar Soile sanoo:

  Elisa: Kiva kun löysit tiesi tänne blogiini:)
  Kyllä Ikeassa on vieläkin noita Ofelia-vilttejä myytävänä. Uuden ja vanhan yhdistäminen onkin kivaa sisustamista ja tulee mielenkiintoisia kokonaisuuksia:)

 6. Avatar Pullapaakari sanoo:

  Hei

  sulla on tosi ihana blogi ja hyviä vinkkejä saanut monesti pulmien ratkaisuun. Taidankin ostaa Ikeasta noita Ofelioita, niin saan edullisesti ”uuden”sohvan olkkariin. Rustasta vois käyä kattoon tapetteja. Saako sulta kysyä ohjeita värimaailman ongelmiin?

 7. Avatar Pullapaakari sanoo:

  ihana blogi sulla. Tuo Ofelia vinkki tosi kiva, saa ”uuden” soffan edullisesti. saako sulta kysyä vinkkiä värimaailman ongelmissa??

  • Avatar Soile sanoo:

   Kiitos:) Valitettavasti noihin värimaailman ongelmiin on vähän vaikea vastata kun ei itse pääse paikanpäälle katsomaan, jotain vinkkejä voin tietysti yrittää antaa:)

  • Avatar Pullapaakari sanoo:

   meillä on olkkarissa yksi matalampi seinä(yläpuolella on köökin lattia)joka on harmaata metallihohtoista sisustuskiveä. Muut seinät on ällöä vaaleaa tapettia, ja nyt ois tarkotus saada muutkin seinät näyttämään kivalta, olohuone on korkeimmasta kohtaa jotain 6 m korkea, mitä sie suosittelisit noille seinille? lakkapäästä anto aika rouheita tapetteja mukaan, mutta en mie niistä oikein lämmenny. oisko maalaus vai mikä oikia ratkasu. yleisilme meillä on vaaleaa ja harmaata, lattia on tällä hetkellä koivuparkettia ja sillekki tarkotus tehä jotain. Apua!