01.10.2008

Tapetti-ideoita

Tilaustapetteja tulee usein ostettua yksi rulla liikaa… ainakin mulle on käynyt niin monesti. Nytkin kaapista löytyy taloprojekteistamme jääneitä, kolmea erilaista tapettia, kutakin yksi tai kaksi rullaa. Tässä Skönahem -lehden nettisivuilta löytämistäni idea-kuvista voisi ottaa vinkin ja tapetoida vaikka vain yhden vuodan peilin taustalle tai kolme vuotaa johonkin kohtaaa… näyttää tosi kivalta, tuo tapetti varsinkin on aivan upeaa! Muiden seinien pitäisi vaan olla yksivärisiä, että tuollainen kuviotapetti näyttäisi hyvältä.6 Responses to “Tapetti-ideoita”

 1. Avatar Susanne sanoo:

  Ei ole tullut mieleen että noin voisi tehdä. Mutta idea on tosi hyvä.

 2. Avatar Susa sanoo:

  Hyva idea! Kaunista :)

 3. Avatar Nia sanoo:

  Olen joskus miettinyt samaa, että miksi laittaa koko seinä tapetilla kun toisinaan jo yksi vuota voisi riittää! Kauniilta näyttää:)

 4. Avatar maano sanoo:

  kivan näkönen idea :)

 5. Avatar Tiivi sanoo:

  Voisi myös laittaa ”tauluksi” pienempiä paloja tai päällystää esim. kenkälaatikoita.

 6. Avatar tina sanoo:

  Huippu idea! Voisin kokeilla!