29.01.2009

Peilin värjäystä:)

Mielestäni tuo ruskea peili ei nyt oikein sopinut tuohon vaaleaan divaaninurkkaukseen….jotenkin se tulee sieltä liian voimakkaasti esille. Siispä päätin aloittaa operaation peilin maalaus….ja siitä tulikin sitten todella OPERAATIO;)

Tältä se siis näytti ennenkuin maalausoperaatio alkoi:

Peili pesuhuoneen lattialle levitettyjen lehtien päälle ja peiliosan suojaus ja pullo hopeanväristä spraymaalia käteen:

Muutama ohut kerros hopeaa spraymaalia on laskeutunut peilin raamien pinnalle:

Peilistä tuli tosi siistin näköinen…mutta ei se väri sopinutkaan senkään vertaa kuin se ruskea peili:

Peili lähti yläkerran komeroon ja yläkerrasta kermanvärinen peili tilalle; LIIAN PIENI:(

Vanha peili takaisin maalauspaikkaan ja uutta; maalarinvalkoista spraymaalia pintaan…. nyt olen suhteellisen tyytyväinen näkymään….tosin jotain tuonne peilin yläpuolelle tai keskelle seinää pitäisi vielä keksiä, ehkä tilaan siihen jotain tekstitarraa vaikka tuon Living ja loving…. tai vähän pitemmän tekstin tuonne katonrajaan keskelle Live well laugh often, love much..

Kumpi teistä sopisi paremmin?


14 Responses to “Peilin värjäystä:)”

 1. Tirlitta sanoo:

  Peilistä tuli kivan näköinen.

  Itse pidän enemmän tuosta live well, laught often, love much – tekstistä, vaikka ei tuossa lyhyemmässäkään mitään vikaa ole :)

 2. Anonymous sanoo:

  Ensinnäkin tämä kuva on niin täydellisen kaunis =)

  Jos mahdollista niin mallaa vähän tekstiä, kumpikin on hyvä mutta jos pidempi asettuu hyvin niin kallistuisin sitten sen suhteen.

  t:Sari

  p.s. jossain blogissa kyseltiin lempi blogia ja minä mainitsin sinun sivut =)

 3. Tirlitta: Olen vähän samaa mieltä, että pitempi on parempi:)

  Sari: Tuhannet kiitokset, olen tosi iloinen, että arvostat minun blogini noin korkealle.

 4. Susa sanoo:

  Teit mielestani oikean paatoksen. Lopputulos on paras vaihtoehto :)

 5. Susa: Kiitos, tuntuu kyllä itsestänikin, että nyt se peili niinkuin sulautuu tuohon joukkoon paremmin…nyt mietin, että laittaisinko peräseinälle sen tekstin vai kokonaan uuden; jonkun isokuvioisen vaalean tapetin…tällaista tämä on; päättäminen on niin vaikeaa;)

 6. Anonymous sanoo:

  Peilistä tuli hieno, sopii nyt paremmin olohuoneen väreihin.
  Pidempi seinäteksti vois olla parempi (lyhyt voi näyttää hassulta isolla seinäpinnalla). Teillä on niin kauniin värinen seinä ettei sitä kannata tapetilla peittää. :-)
  -Tanja-

 7. Tanja: no miepä taian tilata sen tekstin ja jättää ne tapetointihaaveet vähän myöhempään;)

 8. Nevaeh sanoo:

  Pitempi peili on ehdottomasti parempi ja valkoinen paras väri! Onko teillä muuten koskaan kauan sama sisustus ts. mikä on pisin aika, että et ole tehnyt mitään muutoksia sisustukseen? Ihailen päämäärätietoisuuttasi ja mielukuvitustasi!

 9. Navaeh: Hih, kyllä nuo edelliset ruskeat kalusteet ovat ainakin olleet niin kauan kuin olemme tässä talossa asuneet; eli lähes 6 vuotta. Kaikkea pientä muutosta tulee kyllä kieltämättä aika usein tehtyä, vaihdettua kalusteita yläkerran huoneista alakertaan jne. Makuuhuoneen kalusteet ovat myös olleet tähän taloon muutosta asti, tekstiilit ovat sielläkin kyllä vaihtuneet aika usein:)

 10. Anonymous sanoo:

  Olet varmaan huomannutkin, mutta lause kuuluu: Live well, laugh often, love much.
  Siis tuo laugh ilman tuota lopussa olevaa t-kirjainta. Ajattelin kertoa, jos et huomannut, ennen kuin aloitat seinaprojektin. :-)

 11. Marielisa sanoo:

  Hienolta näyttää uudistetun peilin kanssa : )

  Minäkin kannatan enemmän juuri tuota pitempää tekstiä – vaikka onhan niitä toki muitakin kauniita tekstejä olemassa – juuri itse selailin niitä netistä ja tuli valinnan vaikeus… *huoh*

  Oletko muuten huomannut että paikallisessa sisustusliikkeessäkin taitaa olla jotain tarjolla, ainakin jotain näyteikkunassa näin kun ohi kävelin…meinaan vaan, että ennenkuin tilaat mistään niin kipaisepas Kauppakadulle =)

  Niin ja hyvä juttu PS:ssa sinusta!

 12. Nillinka sanoo:

  Aivan ihana tämä blogisi.Olen jo pitemmän aikaa tätä innolla seurannut ja ihaillut!Sisutustyylisi on minuun makuuni ja olen monia hyviä vinkkejä saanut sivuiltasi. Ja olet myö auttanut kauheissa kriiseissä kun omassa kotona ei mikään miellytä, niin avaan koneen ja menen sivuillesi niin jo tulee parempi mieli!:)

 13. Anonymous sanoo:

  Hei :)
  Tämän innoittamana ajattelin lähteä maalaamaan oman peilini valkoiseksi :) pitikö maalin kuivua pitkään?

  Eepi

 14. Soile sanoo:

  Eepi: Pesuhuoneessa sanomalehtien päällä suihkuttelin ja kyllä se muutaman tunnin päästä jo kestää kosketella:)