21.12.2009

Pieniä sisustusvinkkejä ja koirajuttuja;)

Selasin yhtenä päivänä odotellessa äitiäni lääkärin vastaanotolla lehteä, josta bongasin tämän keittiökuvan. Otin kuvasta kuvan, vähän epäselvä mutta idea näkyy:)
Siinä on ruokailutasona Ikean samanlainen pöytä, kuin meillä on makuuhuoneessa sängyn päällä.
Valitettavasti näitä pöytiä ei vain enää ole Ikean valikoimassa juuri tuollaisena, vaan sellaisena laatikollisena versiona ja sitäkin vain mustana:(
Mutta maalaamallahan siitä saa minkä värisen vaan ja ei nuo laatikot varmaan haitaksi ole….
Ikea kyllä jostain kumman syystä poistaa monesti tosi hyviä tuotteita, mikä lienee sitten syy?
Tosi kätevä lisäpöytä, joka on hyvässä paikassa sängyn päällä,
mutta silti tarvittaessa nostettavissa esimerkiksi juhlien ajaksi seisovaksi pöydäksi tai lisäruokailutilaksi:) Toinen sisustusvinkki tulee tässä:
Pieni valoketju lattiakynttelikön ympärillä teki kyntteliköstä mielestäni lämpimämmän näköisen:

Sitten vähän koiruliasiaa eli lisää toivepostauksia;
Kolmen Havannakoiran omistaja ja Eliisa olivat toivoneen allaolevien kommentien mukaisesti vähän meidän nelijalkaisen ystävämme kuulumisia:

”Teillä taitaa asua pieni nelijalkainen ja näin koirahulluna olisi kiva lukea hänen tempauksistaankin :) Ja ennen kaikkea vinkkejä kuinka koira-valkoinen sisustus voi toimia!t.Kolmen havannankoiran omistaja”
*****
”Eliisa sanoi…
Sisutuspuoli sinulla on selväti hallussa, joten kiva jos blogi keskittyy pääasiassa jatkossakin siihen. Silloin tällöin on tietysti mukava lukea muitakin juttuja lisämausteena. Minua kiinnostaa se kuinka kodin saa pidettyä aina siistinä, varsinkin näiden nelijalkaisten kanssa. :) Löytyisikö sinulta jotain uusia siivousvinkkejä?”
*****
Meidän Romeolla oli tänään nimittäin parturipäivä.
Hän on 6-vuotias Yorkshirenterrieri, jolla oli nyt elämässään vasta toinen parturointipäivä, jonka kuten aikasemmankin suoritti Romeon kasvattaja:)
Yorkithan ovat yleensä pitkäkarvaisia ja rodun harrastajat eli näyttelykoirien omistajat, käärivät pitkät karvat joka päivä pienille silkkipaperinyyteille.
Minäkin harrastin sitä noin vuoden ja pari kertaa käytiin näyttelyssäkin.
Se on kuitenkin aika työlästä, joten nykyään Romeo on lyhyempikarvainen Yorkki:)
*****
Tässä karvaturri on juuri ennen parturointia:

..ja tässä jälkeen:

Tytöt kyselivät kommenteissaan, että kuinka valkoinen koti toimii näiden karvaturrien kanssa…no tässä näkyy yksi vinkki; pidän yleensä tässä divaanilla torkkupeittoa, joka on helppo pesaista aina silloin tällöin. Tämä divaani on Romeon lempilepopaikkoja ja varsinkin kesällä kun turkki on pölyisempi, niin tekstiilit tummuvat aika nopeasti siinä paikassa missä koiruli lepäilee…mutta kuten sanottu peiton pesaisee kätevästi aina silloin tällöin.

Pesaistava se on kyllä koirulikin silloin tällöin:)


8 Responses to “Pieniä sisustusvinkkejä ja koirajuttuja;)”

 1. Avatar Pakkasakka sanoo:

  Heipä hei ja joulunaikaa teille :) Jostain bloggasin itseni sivuillesi, ja kyllä kannatti. Ihanan vaaleaa ja valoistaa teillä kotosalla. Koirulikin valloittava. Tuo pöytäidea olikin hyvä, jäänpäs miettimään, miten itse voisi sitä hyödyntää. Piipahdanpa uudestaan sivuillesi.

 2. Avatar Anonymous sanoo:

  Tuo lisäpöytä on kaikessa yksinkertaisuudessaan vallan mainio sisustusidea. Harmi, ettei pöytää saa enää valkoisena…
  Syötävän suloinen tuo teidän koiruus!
  Terveisin -Satu L-

 3. Avatar ekku sanoo:

  ihanuus toi koiruus,ja kotikin on ihanan valoisa.Meil on himppu isompi koira ja puhtaana pito hivenen hankalampaa,mut itsehän me koiruuksien omistajat tiemme valitsemme eikö niin?

 4. Avatar Anonymous sanoo:

  lutunen koira :), parturoinnin jälkeen hänestä tuli vähän pyöreämmän näköinen ja entistä suloisempi! niin hellusesti pää kallellaan kattelee kameraan <3
  T. Satu

 5. Avatar kippo sanoo:

  En olekaan ehkä aiemmin kommentoinut, mutta tuo koira on niin sulonen, että pakko on. Sinulla on hirmu kiva blogi; miellyttävän näköinen ja mukavia juttuja! Mukavaa Joulun aikaa!

 6. Kyllä tuo teidän koiruus on pieni ja suloinen, kiva kuulla hänenkin kuulumisia ! Minulla myös kaksi koiraa :)

 7. Pakkasakka: Kiitos ja tervetuloa uudelleen kurkkaamaan blogiini, kiva saada uusiakin lukijoita:)

  Satu L: Kiitos ja se on kyllä tosi harmi kun Ikea lopettaa noin hyvien tuotteiden myynnin, pitäsköhän ihan alkaa selvittään miksi;)

  Ekku: Kiitos ja näin on; itse olemme koiramme hankkineet ja iloahan niistä on aivan valtavasti, vaikkakin sitä pyykkiäkin tulee sitten pikkasen enemmän;)

  Satu: Kiitos:) Vähän on kyllä linssilude tuo meidän koiruus ja helposti sen saa kameraan katseleen pää kallellaan kun mamma kameran takana höpisee:)

  Kippo: Kiitos paljon ja mukavaa joulun aikaa myös sinulle:)

  Enttirinteen elämää: Kiitos, minkä rotuisia koiria teillä on?

 8. Avatar Anonymous sanoo:

  Mistä tuo sinun kynttelikkösi on?