27.01.2010

Uusi Kysely Vinoista Kuvista:)

Sain palautetta noista minun vinoista kuvista kommenttilaatikkoon,
joten ajattelin laittaa pienen kyselyn asian tiimoilta;)

Eli oikeaan yläreunaan taas vaan täppäileen kohtaa, joka vastaa sinun mielipidettäsi:)


14 Responses to “Uusi Kysely Vinoista Kuvista:)”

 1. Avatar Anonymous sanoo:

  suora kuva kivempi!

 2. Avatar Eija sanoo:

  Suora kuva parempi, vastasin kyllä kyselyynkin. Mua ei muuten varsinaisesti ärsytä, mutta tuntuu välillä migreenipotilaana jotenkin häiritsevälle. Jos niitä jokunen on joukossa niin nou hätä.
  Olen muuten ihan koukussa blogiisi, joka päivä täällä käyn :)
  Ihana kun joku jaksaa päivittää tiheään.

 3. Avatar maikku sanoo:

  minä tykkään suorista enempi;)

 4. Avatar Soile sanoo:

  Anonyymi, Eija ja Maikku: Ilman muuta saatte jatkossa kuvat suorana….enpä olisi kyllä osannut arvatakkaan, että minun niin ”taiteellisesti” ottamat kuvat tosiaankin ärsyttävät 2/3 osaa lukijoista, hyvä, että tuli ilmi;)

 5. Avatar MinskuH sanoo:

  Pitää vielä selventää mielipidettäni tähän vinokuva-asiaan, kun itse sitä olin alunperin kritisoimassa :) Minä äänestin keskimmäistä vaihtoehtoa, eli ärsyttää vähän. Jos joku asia ärsyttäisi todella paljon, en viitsisi käydä blogissasi, josta tykkään muuten tosi paljon. Minulle ei vinoista kuvista tule huimausta tahi migreeniä, mutta mielestäni kuvista saa paremmin selvää, jos ne on suorassa.

  Aion joka tapauksessa käydä lukemassa juttujasi, oli kuvat miten päin tahansa, sillä jokainen bloggaaja päättää bloginsa jutuista ja ulkoasusta ja me lukijat olemme vain vierailijoita :)

 6. Avatar Eija sanoo:

  Niin ja yhdyn vielä MinskuH:n sanoihin. Eihän täällä pakko ole käydä, mutta sen verran hyvää blogia pidät että todellakin.fi aion käydä vaikka kuvat ois tosiaan miten päin vaan….. Jatka hyvän blogisi päivittämistä :)))

 7. Avatar Soile sanoo:

  Eija ja Minsku: Vieläkin vähän perustelen noita vinoja kuviani…niihin saa yhteen kuvaan ikäänkuin enemmän ja silti lähempää otettuna…mutta jos ne kerran ärsyttää, niin ne loppuvat kyllä tähän paikkaan…enhän toki halua ketään ärsyttää blogillani vaan tietysti jokainen lukija on minulle tärkeä:) Eli kuten aikaisemminkin mainitsin; hyvä, että asia tuli ilmi, ennenkuin suurin osa lukijoistani katoaa, sillä eihän kukaan lue blogia, jos se on ärsyttävä;)

 8. Avatar merjakoo sanoo:

  Mielestäni vinot kuvat antavat tosi paljon ilmettä blogiin. Minua ne eivät ärsytä, mutta tulen pahoinvoivaksi (migreeni) jos niitä katson. Sama juttu telkkarissa joskus kun amerikkalaisissa remppaohjelmissa kuvat pyörii nopeaan ja kuvakulmat vaihtuu. Suljen silloin telkun koska voin huonosti. Blogiasi luen vaikka kuvat olis tosiaan miten päin vaan, kuvia en silloin vain voi katsella vaan kelaan ne ohi;D

 9. Avatar Anonymous sanoo:

  Suora kuva on paras!

  Minua ärsyttää nuo vinot kuvat sen takia, kun en vain saa niistä oikein selvää. Minulla on varmaan jotain häikkää kuvan ’käsittelyssä’ ;) Vinoja kuvia joudun katsomaan pää vinossa, jotta saisin edes jonkinlaisen käsityksen kuvasta. Tämän takia välilä jääkin sitten kuvat katsomatta, kun en vain millään tahdo saada niistä selvää. Vinot kuvat ovat toki ’taiteellisempia’ ja välillä jopa piristäviä :)

 10. Avatar Anonymous sanoo:

  Ei ne varsinaisesti ärsytä, mutta varsinkin huonekuvissa kun horisontti on vinossa niin tuntuu kuin huonekalut valuisi pois. Joutuu enemmän pinnistelemään kuvan katsomisessa kun taas suora kuva on helpompi `sisäistää´. Joissakin yksityiskohtakuvissa vinot kuvat toimii tosi hyvin! ja kuvakollaaseissahan ne toimii myös hyvin.
  Hieno ja kaunis blogi sinulla on :)
  -anne-

 11. Avatar Anonymous sanoo:

  Jaa täällähän näköjään alempana olikin näistä vinoista kuvista kyselyä :) kirjotinkin jo tuonne aikasempaan kohtaa että se häiritsee..olen ammatiltani visualisti ja herkästi takerrun sommitteluvirheisiin. :)

 12. Avatar Anonymous sanoo:

  on eri asia ottaa kuva suorassa ja laittaa se sitten vinoon kuin että ottaa kuva vinossa ja laittaa se sitte suoraan. ensimmäinen vaihtoehto on katsojalle helpompi hahmottaa. tietenkin jälkimmäistä on hyvä käyttää silloin kuin se on tarkoituksen mukaista ja ”myyvempää”

 13. Avatar Anonymous sanoo:

  Hei Soile

  Todella paljon kaikkea kivaa ja kaunista on sivuillesi taas ilmestynyt.

  Kone on edelleen ollut pois käytöstä joten vapaalla ollessa en ole koneelle päässyt. Nyt olen jälleen töissä ja kone on käytettävissä. Tosin omanikin on ollut nyt pari päivää korjattavana ja sain äskettäin viestin, että kone on kunnossa :))

  Viimeksi kun jäin vapaalle ja olin juuri sitä ennen lukenut sivujasi niin mielessäni kävi, että laitanpa sinulle viestiä kuvista :/

  Itse asettelu ei minua haittaa ollenkaan, olivatpa kuvat sitten suorassa tai vinossa mutta kun nuo silmäni ovat jotenkin niin ihmeelliset ettei vinoa kuvaa tunnu näkevän ollenkaan. Katselen useasti monia kauniita, pieniä yksityiskohtia, pitkäänkin kuvia tutkien ja silloin kun kuva on vinossa niin jostain ihmeen syystä en pysty kuvaa pikaista vilkaisua pidempään katsomaan. Joten yhteenvetona tästä, suoora kuva on toivotumpi. Toisaalta olivatpa kuvasi mitenpäin tahansa niin sivuillasi tulen päivittäin vierailemaan :))

  t:Tiina

 14. Avatar Soile sanoo:

  Tiina: Kiva kuulla sinustakin; olenkin ihmetellyt mihin olet kadonnut;) Etsin FB:stäkin kerran ja minusta sinua ei sieltä löytynyt….ajattelin, että olet poistanut profiilisi….Joo, ei enää vinoja kuvia;)