24.02.2010

Valokuvatapetteja jopa omasta valokuvasta

Löysin eilen nettikaupan, jossa vierähtikin pitkä tovi ihaillessa upeita VALOKUVATAPETTEJA!
Kauppa on PHOTOWALL ja siellä kyllä riitti valikoimaa, tosin olivat ne kyllä aika arvokkaita, mutta yhdelle seinälle 200 – 300 euron satsaus ei aina ole niinkään turhaa jos tahtoo jotain erikoista:)
Kuvan sai ihan minkä kokoisena tahtoi ja sivuilla on laskentaohjelma paljonko se maksaa.

Silkkiä olohuoneen seinälle….

Niin elävän näköistä, että voisi melkein yrittää kävellä tuon laiturin päähän:

Kätevä tilanjakaja:

Ikioma putous seinälle ja näyttäisi, että tässä se on tehty erilliselle levylle, joten jos haluaa vuokra-asuntoonsakin pientä remppaa, niin näinhän se onnistuu:

Oma metsä olohuoneeseen:

Heidän sivuillaan oli viisi erilaista huonetta, joihin eri vaihtoehtoja pystyi kokeilemaan ja katsomaan miltä se näyttäisi

KEITTIÖSSÄ:

LASTENHUONEESSA:
MAKUUHUONEESSA:


OLOHUONEESSA:

TYÖHUONEESSA:

Lastenhuoneaiheitakin oli useita;

HELLO KITTY:


HELLYTTÄVÄT NALLET:

Valikoimassa on myös tavallisia kuviotapetteja 45 cm leveydessä valmiiksi leikattuna asiakkaan haluamana vuodan pituuksina, aikas kätevää!

Arvatkaa vain olisko vaikea tehdä päätös, minkä valitsisi….siis jos olisi valitsemassa:)


19 Responses to “Valokuvatapetteja jopa omasta valokuvasta”

 1. Avatar Perhonen sanoo:

  Ihania tapetteja, varsinkin se silkki oli sellainen, jonka voisin vaikka olkkariin ottaakin, tai miksei vaikka makkariinkin… Ihania!
  Meillä on juuri huomenna alkamassa uudessa ( ei siis uusi, vaan meille vaan uusi) kodissa remontti, ja siellä tapetoidaan eteisen seinä, ei tosin millään noin mahtavalla tapetilla, vaan sellaisella musta-valkoisella kukka tapetilla…

 2. Avatar Linnea sanoo:

  Mä tykästyin tuohon metsään, aivan ihana!

 3. Avatar Anonymous sanoo:

  Meillä on omasta pojasta (2v.) mustavalkokuva aulan seinällä, tosi ihana, poika totesi vaan, että oonpas mä iso, kun kuvan on 230cm korkea ja 170cm leveä.Teetettiin se raumalla Hannasissa, muistaakseni se ei ollut mikään kauhean kallis ja sai ainakin omasta kuvasta.
  En vaan tiedä raaskiiko siitä koskaan luopua!
  t.Liina

 4. Avatar Anonymous sanoo:

  Hienoja kuvia! tiiätkös Soile mikä on tuo mustan nojatuolin nimi, joka on melkein joka kuvassa? tahtoo sellaisen ;) t mirkku

 5. Avatar miolann sanoo:

  Kiitos linkkivinkistä!

 6. Avatar Anonymous sanoo:

  kiitos hyödyllisestä linkistä!!!
  t. Satu

 7. Avatar Anonymous sanoo:

  näyttäis olevan musta, nahkainen Barcelona-tuoli mm. viimeisessä kuvassa
  t. Satu

 8. Avatar Anonymous sanoo:

  tapettien hinnasta vielä ettei ollenkaan pahoja hintoja! Eijffingerin valokuvatapetteja olen katsellut, niistä saisi maksaa lähes 400 euroa/seinä!
  t. Satu

 9. Avatar Char sanoo:

  Itsekin olen valokuvatapettia miettinyt, jopa nyt tähän uuteen omaan asuntoon, ja Liinan tapaan Hannasin valokuvatapettia miettinyt :)

 10. Avatar Anna sanoo:

  Mun mielesta kivoimpia oli nuo lastentapetit lastenhuoneisiin. Nuo maisemakuvat on ehka vahan mauttomia (mutta ihan vaan oma mielipiteeni). Kukkanen naytti tosi kivalta keittiossa. Kyllastyisikohan naihin nopeasti?

 11. Avatar Soile sanoo:

  Perhonen: Musta-valkoinen on minunkin mieleen nykyään ja nuo maisematapetit on kyllä hienoja, mutta kyllästyisiköhän niihin olohuoneessa ja keittiössä nopeasti…makkarissa ei ehkä niinkään:)

  Linnea: Sitä metsää oli tuolla meidän läheisessä Rusta-kaupassa siihen 60 euron hintaan mustavalkoisena..se olis kyllä hieno, mutta uskaltaisiko ihan olohuoneeseen laittaa, hmmh;)

  Liina: Oi se on varmaan hieno kuva! Hannasissa ne kuvat oli 56 euroa/m2, tuolla Photowallilla vain 29 euroa/m2.

  Mirkku: Sehän on se kuuluisa BARCELONA-tuoli, jota kaikki halajaa;) Minua se ei niin kovasti miellytä ainakaan vielä, mutta varmaan kun tämä minun modernimpi sisustusinto saa vallan, niin alan sitä minäkin himoita;)

  Miolann: Oleppas hyvä:)

  Satu: Ole hyvä ja ei minustakaan niin hirveän hintaisia, olen luullut paljon kalliimmiksi! Noiden omien kuvienkien tekeminen vain 29 euroa/m2.

  Char: Sinun tyyliin voisin kuvitellakin jotain tuollaista musta-valkoista…kovasti odottelen kuvia sinun uuden asunnon sisustuksesta:) Huomasithan että ne maksavat tuolla vain 29 euroa/m2 omasta kuvasta, kun taas Hannasilla maksaa 56 euroa/m2 omasta kuvasta:)

  Anna: Näinhän se on, että lastenhuoneeseen sekä nuoren huoneeseen nuo sopivat kyllä mainiosti, mutta kyllä myös nuoren aikuisen omaan kotiin, kuten mekin pojalle laitettiin:)

 12. Avatar Helena sanoo:

  Minun eteisen päätyseinään voisi käydä tällainen tapetti! Laventelipellon kuvasta haaveilen… Täytyy keväällä miettiä ihan vakavissaan. Nuo canvas-taulutkin ovat tuolla halpoja.
  Nyt lähden hakemaan työhuoneeseen (kotiin) tilaamaani uutta lamppua!

 13. Avatar Soile sanoo:

  Helena: Itsekin mietin jotain kapeaa juttua tuohon eteiseen…olis aika kiva piriste:)

 14. Avatar Anna sanoo:

  Niin se kaupunkikuva poikasi huoneessa oli kylla tosi kiva ja miehiseen makuun sopiva!

 15. Avatar Heini sanoo:

  Ooh, aika mahtavia!! :) tuo metsä on upea. Ja moni muukin, mutta jotenkin metsä näytti niin elävältä ja teki sen kuvan sisustuksen tosi ”eläväksi”. Voisin harkita joskus jotain tuollaista, kunhan vaan olisi muu sisustus sellanen suht selkeä.

 16. Avatar Soile sanoo:

  Anna: Pojan olohuoneessa se on kyllä hieno..omaani ei sopisi;)

  Heini: Tuollaiset kuvat vaativat tosiaankin sitten selkeää muuta sisustusta…vähän muita esineitä ym.

 17. Avatar Tehilla sanoo:

  Kiitos vinkistä, metsä on upea! :)

 18. Perfect !
  Really nice decoration .
  i like it ,thanks for sharing