24.03.2010

Vielä pieni kysely liittyen Taljamattoon

Tämä Skönahem-sivuilta lainattu kuva voitti
KAUNEIN TALJAMATTOMILJÖÖ-ÄÄNESTYKSEN:

Taljamatto sai aikaan niin useita ja monenlaisia mielipiteitä, joten haluaisin vielä lyhyesti tutkiskella lukijoideni mielipidettä yleensä taljamatosta. Sivupalkissa vois taa näpäyttää vaihtoehtoa, joka eniten kuvaa mielipidettäsi. KIITOS.

4 Responses to “Vielä pieni kysely liittyen Taljamattoon”

 1. Taljamaton kyllä huolisin vaikka turkkia en päälleni laittaisikaan. Ovat mielestäni hieman eri asia…

 2. Avatar Anu sanoo:

  Kyselystä puuttui vaihtoehto Omistan jo taljamaton! ;)

 3. Avatar Anonymous sanoo:

  Ensiksi täytyy sanoa, että erittäin hienon värinen tuo sinun talja! Mulla on kaksikin taljaa ja olen ollut niihin tosi tyytyväinen mm. niiden helppoutensa takia ja toimivat jopa koiraperheessäkin aivan loistavasti!

  Laitoin jo aiemmin viestiä tänne, mutta jostain syystä sitä ei näykään… :/ Olen uusi lukija ja tykkään tosi paljon tyylistäsi ja blogissa on paljon minua kiinnostavia asioita ja hyviä vinkkejä, mm. nyt minunkin orkidea kukkii aina! ;)

  Terveisin Eija

 4. Avatar Soile sanoo:

  Minna: Samoin; aito turkki ei tunnu hyvältä jutulta itselleni, mutta en tuomitse niitäkään joilla se on:)

  Anu: No sen vaihtoehdon olisi kyllä voinut myös laittaa, enpä huomannut, mutta silloin voi laittaa täpän siihen viimeiseen kohtaan;)

  Eija: Kiitos mukavasta kommentistasi ja tosi kiva jos ideoita on voinut hyödyntää siellä kodissasi ja ihana, että viihdyt blogini parissa:) On mukava kuulla, että taljamatto on vielä helppohoitoinenkin, koska se on kyllä hyvä ominaisuusa matossa:)