25.03.2010

IKEA TUNDRA valkoinen laminaatti

Kysyn vielä erikseen tästä IKEAN valkoisesta TUNDRA-laminaatista,
koska se kysymys taisi hukkua tuonne minun pitkän lattiasepustuksen sekaan:)

Olisiko sinulla joka luet tätä kokemuksia tästä IKEAN TUNDRA VALKOISESTA LAMINAATISTA?
– onko pysynyt pontissa?
-näkyykö liat, pölyt, naarmut selvästi?
-tai onko jotain muuta mahdollista POSITIIVISTA TAI NEGATIIVISTÄ kokemusta?

Kiitos etukäteen vastauksista:)

10 Responses to “IKEA TUNDRA valkoinen laminaatti”

 1. Avatar Anonymous sanoo:

  Meidän tuttavilla on tuota laminaattia makuuhuoneissa ja ainakin vuoden lattiassa olon jälkeen näyttää kuin uudelta edelleenkin. Heillä on kaksi koiraa ja tuttavanperheen vaimo tässä kertoilikin, että kun muissa huoneissa on tumma lattia melkein musta, niin hän sanoi, että haluttaisi vaihtaa koko taloon samat valkoiset lattiat koska niissä ei pöly, lika ja karvat näy niin kuin tummassa lattiassa.

  S-a-n-n-a

 2. Siis omaa kokemusta ei ole mutta Ikean laminaatti ei pärjännyt hyvin Rakennusmaailman testissä….

 3. Avatar Maria sanoo:

  Hei!
  Tämä nyt ei liity tähän aiheeseen, mutta pakko kysyä kun olet kertonut että käyt usein Oulussa. Onko sinulla tietoa löytyykö Oulusta liikettä joka myy Kartellin Victoria Ghost-tuoleja?
  http://www.formverk.fi/tuotekortti.php?path=0,6,18&tuote=684
  Nimenomaan tuolla kirkkaalla värillä.

  Ihana blogisi piristää minua joka päivä! :)

 4. Avatar Soile sanoo:

  Sanna: Kiitos paljon kommentistasi, kuulostaa tosi hyvältä:)

  Minna: No noista testeistä minäkin vähän tuolta netistä luin, ettei olisi oikein hyviä arvosanoja saanut:(

  Maria: Olen muistaakseni nähnyt keskustassa olevan sisustusliikkeen ikkunassa ko. tuolin. Liikkeen nimi on SPAZIO ja osoite Hallituskatu 29. Tässä vielä linkki heidän nettisivuilleen: http://www.spazio.fi/
  Tosin tuolla nettisivuilla ei tuolia ollut, joten en kuten sanoin; saatan muistaa väärinkin, mutta soita ja kysäise, sillähän se selviää:) Ainakin Barcelona-tuolia siellä on, siitä olen varma:)

 5. Meillä on valkoinen laminaatti olkkarissa, eteisessä ja ruokahuoneessa. Olen kyllä katunut aika monesti kun vaihdettiin pyökkilaminaatti pois. Kaikki tummat koiran karvat näkyy ja saa koko ajan olla tomuliinalla pyyhkimäsä. Laminaatti ei ole Ikean valmiste.
  Onhan se nätti mutta kovin työläs minusta….

 6. Avatar Minna sanoo:

  Marialle :)
  Oulussa ainakin Stockmann myy Kartellin tuoleja, siellä olen nähnyt ainakin käsinojallisen version, mutta kannattaapi kysäistä onko heillä myös tuolia, ilman käsinojia :)
  -minna-

 7. Avatar Anonymous sanoo:

  Hei! ihana blogi!
  mut ihmettelen, miten raaskit maalailla ja muutella paikkoja koko ajan? itse en raaskisi..siis sen takia, kun tuhlaantuu euroja..
  Oonkin varmaan tosi pihi, kun olen jo 8-vuotta suunnitellut ostavani uudet sohvat ja sängyn, mut aina tulee tarpeellisempaa ostettavaa ja kuitenkin ovat ehjät :D

 8. Avatar Soile sanoo:

  Krisse/Vaarala: No sitä vähän olen ajatellut valkoisesta lattiasta! Tyttäreni valkovahatussa parketissa nimittäin ainakin hiukset näkyy tosi hyvin! Kiitos kun kerroit ja muistutit näistä valkoisen lattian huonoistakin puolista:)

  Minna: Niin; Stockmannillahan on niitä Kartellin ihania pöytälamppujakin:)

  Anonyymi: No yksi maalipurkki maksaa 12,90 euroa, joten mistään kalliista remontista ei ole kysymys:) Yleensä ostan edullisia tuotteita ja vielä on rahat onneksi riittänyt;)

 9. Avatar Soma sanoo:

  Nyt kun kevät kurkistelee pilven raosta,voisiko saada puutarha postausta? Millaisia kesäkukkia haluat?Uudistatko pihaa ensi kesänä?

  terveisin Soma

 10. Avatar Soile sanoo:

  Soma: Meillä on kyllä vielä niin korkeat lumikinokset, ettei oikein ole vielä pihahommat käyneet mielessä:) Mulla on kyllä etupihalla kukkapenkit, joista viime vuonna poistin monivuotiset, aivan kauheasti leviävät Kirjovuohenputket, joiden tilalle pitäis jotain perennaa laittaa….Myöhemmin keväällä voisi sitten näitä puutarhajuttujakin miettiä, joten kiitos vinkistä:)