01.04.2010

Taljamatto-kyselyn tulokset

Taljamatto-kysely on päättynyt. Vastauksia kyselyyn tuli yhteensä 384 kpl ja täytyy sanoa, että vähän yllätyin siitä, että jopa 41 % EI HUOLISI taljamattoa kotiinsa. 33 % oli sitä mieltä, että voisi harkita mattoa kotiinsa ja 25 % ottaisi maton mielellään sisustukseensa.

Tuli vielä sellaienen asia mieleen, että onkohan niin, että he, jotka ovat Taljamattoa vastaan eivät omista sitten nahkatakkiakaan….

kuva lainattu täältä
Yllä olevassa kuvan sisustuksen voisin ottaa meille vaikka heti:

– valkoinen lattia
-seepramatto
– Kartellin Bourgie valaisin
-Kartellin Ghost-tuoli15 Responses to “Taljamatto-kyselyn tulokset”

 1. Avatar Susa sanoo:

  Ma harkitsin :)

 2. Avatar Anonymous sanoo:

  ei liity aiheeseen, mutta huomasin uuden ulkoasun ja kiinnostaisi tietää, miten oot saanut keskipalkista noin leveän? :)

 3. Avatar Katja sanoo:

  Onko kenelläkään kokemuksia noista Kartellin tuoleista?

 4. Avatar OnnenOmenia sanoo:

  Nyt voit sanoa olevasi valtavirrasta poikkeava sisustaja, se kun on niin hienoa nykyään ”erottua joukosta” ;)

  Olisi muuten kiva jossain vaiheessa, kun olet omaan taljaasi totuttautunut, kuulla käyttökokemuksia siitä. esim. onko säilynyt hyvänä ja kuinka onnistuu puhtaanapito.

 5. Avatar Helena sanoo:

  Oletko tehnyt pääsiäiskoristeluja kotiisi?

  Itse vastasin tuohon kyselyyn, että ehkä, koska ei sitä voi ehdottomasti ei sanoa. Mieltymykset muuttuvat….
  Hyvää ja aurinkoista pääsiäistä!

 6. Avatar Soile sanoo:

  Susa: Minäkin olen ihan vasta mieltynyt taljoihin ja ilman muuta ymmärrän kuitenkin, ettei kaikki niistä pidä. Jännä sinänsä, kun katselet mitä tahansa sisustuslehteä, niin ainakin yhdessä kuvassa matto löytyy;)

  Anonyymi: Googletin ”suurempia kuvia blogiin” ja löysin sitä kautta tämän linkin, jolla sain kyllä levennettyä keskipalkkia, mutta isoja kuvia en ole vielä onnistunut saamaan;) Tässä linkki ohjeeseen:
  http://leppavirta.blogspot.com/2009/10/suurempia-kuvia-blogiin-eli-kuinka.html

  Katja: No mulla ei ole kyllä kokemusta, vielä haaveilu asteella:)

  OnnenOmenia: Niinpä;) Mutta minusta taas tuntuu, että taljoja olisi jo kaikilla muilla ollut, kun aina kun selailee noita sisustuslehtiä tai netin sisustuskuvia, niin lähes joka toisessa tuntuu taljamatto näkyvän;) Helppohoitoisiahan ne kuuluvat olevan ja ainakaan ne ei kyllä pölyä eikä niistä irtoa karvaa; sen olen jo kokenut;) Kerronpa sitten lisää kokemuksia, kun niitä kertyy:)

  Helena: En ole nyt edes oksia vielä maljakkoon hakenut…tuli tämä pääsiänen vähän äkkiä;)

 7. Avatar Anonymous sanoo:

  En mistään hinnasta ottais taljamattoa 8( en kestäis semmosta kotonani ja luultavasti en viihtyisi edes semmoisessa kyläpaikassa, jossa taljamatto on. Anteeksi tämä mielipide. -merja-

 8. Avatar Soile sanoo:

  Merja: No sinulla on ilman muuta oikeus mielipiteeseesi ja huh; toivottavasti minun ystäväni eivät sen tähden lopeta vierailuja meillä!

 9. Avatar Anonymous sanoo:

  kyllä nahka- tai mokkatakki on ok, mutten ottaisi nahkaa omalle lattialle…

 10. Avatar Soile sanoo:

  Anonyymi: Saanko kysyä miksi et pidä taljamatosta?

 11. Avatar TaiNa sanoo:

  Käytän kyllä nahkatakkia, nahkahanskoja ja laukkuja, kaikkea mahdollista.. mun mielestä nuo taljamatot on vaan niin rumia. Anteeks. :D Meillä on sellainen lasten lampaantalja, se on pienemmän tytön huoneessa lattialla kun tykkää siitä niin kovin.. ja se on aika pieni kuitenkin. :)

 12. Avatar Soile sanoo:

  Taina: No se rumuus on kyllä ihan ok. syy olla hankkimatta taljamattoa:D Eihän kaikki tietenkään tykkää samoista asioista ja se on ihan luonnollista;) paljon tuotteita, jotka ovat minustakin rumia. Ajattelin sillä nahkatakkipointilla vain sitä, että jos joku sen takia ei tahdo mattoa kun se on eläimestä ja sitten ei ajattelekkaan asia siltä kannalta, että nahkavaatteiden nahkakin on eläimestä;)

 13. Avatar Satu sanoo:

  Hei, vierailulla taalla ja heti pakko kommentoida taljamatto asiaa :-)

  Asuimme Brasiliassa kolme vuotta ja siella taljamatot ovat ihan normisisustusta. Meillakin on nyt erilaisia taljamattoja eri vareissa joka huoneessa. On tilkkutaljaa valkoisena, ruskeana, on ihan lehman”raato” lattialla… pienta ja isoa. Ja ne on niin kauniita. Rakastan meidan taljojamme jotka ovat talvella lampimia ja ihan alyttooman helppohoitoisia. Jos lapsi oksentaa matolle niin karva senkuin kukoistaa :-D

  Haluan myos kayttaa hyvakseni taljamattojen parasta ostopaikkaa eli rakkaan ystavani Terhin Peroba liikettta Hesassa. www. peroba.fi
  Kaikkea ihanaa Brasseista!

  Kiva blogi muuten sulla :-)

 14. Avatar Soile sanoo:

  Satu: Kiitos paljon kommentistasi, sitä oli tosi mukava lukea ja kiva kuulla sieltäkin päin, että taljat ovat helppohoitoisia ja käyttökelpoisia mattoja.

 15. Avatar Anonymous sanoo:

  Hei,

  Huomasn tuossa, että askossa on nyt tarjouksessa aidot häräntaljat 199,-kun norm. hinta on 359,- Näytti olevan usean värisiä :)

  terv. vakkari lukija