02.04.2010

Blogin ulkoasu kysely

Olen pitänyt tätä blogia kesästä 2008 asti ja blogin ulkoasu on muuttunut matkan varrella vähän fiiliksen mukaan. Ensin oli aivan ruskeaa ja beigeä muutama pohja ja sitten pari kuukautta sitten vaihdoin tähän mustavalkoiseen, josta kyllä pidinkin siihen mennessä eniten.

Olen kuitenkin itse ihastellut noita yksinkertaisimpia blogien ulkoasuja, joissa ei noita reunoja ole ollenkaan ja musta teksti on leveällä valkoisella alueella. Niinpä hain netistä vain tuon ylätunnistekuvan ja laitoin siihen blogini nimen, levensin kirjoitusalueen ja opettelen nyt lataamaan myös isompia kuvia. Itse tykkään kovasti tästä uudesta blogini ulkoasusta.

Haluan kuitenkin myös kuulla SINUNKIN mielipiteesi asiasta ja pyydänkin SINUA klikkaamaan oikeassa reunassa olevasta vaihtoehdoista sen, joka kuvaa juuri SINUN mielipidettäsi Blogin ulkoasusta.


Kiitos etukäteen mielipiteestäsi!


6 Responses to “Blogin ulkoasu kysely”

 1. Avatar Susa sanoo:

  Tykkasin vanhasta ulkoasustasi, mutta pidan tasta uudesta enemman :)

 2. Avatar ekku sanoo:

  Itse tykkäsin edellisestä enenpi :)

 3. Avatar Onnen Omenia sanoo:

  Hei,
  ja terveisiä yövuorosta. Mielestäni tämä uusi pohja on parempi ja yleensäkin nämä vaaleat pohjat ovat siistejä,selkeitä ja kuvatkin pääsevät paremmin esiin, kun on vaalea ja yksinkertainen tausta. Itsekin päädyin jo jokin aika sitten valkeaan taustaan ja siihen olen tyytyväinen. Tuo leveämpi keskipalkki on myös kiva, koska ei tarvitse rullata niin paljon koko ajan tekstiä lukiessaan. Hyvältä näyttää!

 4. Avatar Anonymous sanoo:

  Tämä uusi pohja on paaaljon parempi! Turhat krumeluurit reunasta pois, tulee teksti ja kuvat paremmin esille. :)

  Elviira

 5. Avatar Anonymous sanoo:

  vanha oli ”myyvempi” tykkäsin kovasti. vaikka olen jo tähänkin tottunut. =)

 6. Avatar Soile sanoo:

  Susa: Kiva jos pidät tästä uudestakin:)

  Ekku: No toivottavasti kuitenkin vierailet vielä blogissani vaikka ulkoasu ei ole enää sinua miellyttävä:)

  OnnenOmenia: Kiva kun tykkäät:)

  Elviira: Niin minäkin ajattelin, että kuvat ja teksti ovat selkeämmin näkyvissä kun eivät sekoitu värikkääseen taustaan:)

  Anonyymi: No hyvä jos olet jo tottunut tähän uuteenkin, mutta kyllä varmaan on monia, jotka ovat kanssasi samaa mieltä;)