23.05.2010

Kysely

Varmaan Sisustaminen kiinnostaa paljon sekä miehiä että naisia, joten minua puolestaan alkoi niin kovasti kiinnostamaan millainen blogini lukijakunnan mies-nais -jakauma on :) Siispä kiitos etukäteen jos viitsit klikata tuolta vasemmasta reunasta kumpaan kategoriaan kuulut; Nainen vai Mies?

8 Responses to “Kysely”

 1. Avatar Lumo sanoo:

  Naisvaltaista tuntuu olevan bloggaaminen ja blogien lukeminenkin; muutaman mielenkiintoisen miesten ylläpitämän sisustus-, ruoka- tai lifestyleblogin olen löytänyt, mutta pääosina bloglandia tuntuu olevan naisten käsissä.

 2. Avatar Pike sanoo:

  Mä veikkailin että yksi 100:sta olisi mies ja niinpä tuo näyttää ainakin nyt tilanne sun kyselyssä, hmmm, mielenkiintoista.

 3. Avatar Soile sanoo:

  Lumo: Siltä se näyttää ja taitaa vahvasti ollakkin. Muutaman miesten pitämän blogin olen minäkin bongannut, mutta kyllä taitaa harvempi olla niitäkin:)

  Pike: Hyvä arvaus:) Hauska nähdä mikä on loppuviikosta lopullinen tulos:)

 4. Avatar Satu sanoo:

  tuli mieleen kysyä sulta ku sulla on aina kaikkia herkkureseptejä et haluisitko täs joku päivä tehä jonku pikkujutun juhlatarjottavista? esim. tyyliin pari suolaista/pari makeaa…? jos sulla vaan on aikaa ja tämmönen yhtään kiinnostaa :), vois kiinnostaa muitaki näin kevään juhlien alla :)

 5. Avatar Soile sanoo:

  Satu: Kiitti hyvästä ideasta:) Voisinkin kutsua vaikka jonkun tuttavapariskunnan kylään ja tehdä vähän hienompaa tarjottavaa ja siitä voisikin sitten tehdä postauksen. Pannaanpa korvan taakse ja on tosi mukava saada näitä juttuvinkkejä.

 6. Avatar Satu sanoo:

  hieno homma! :)
  eipä tiiä teidän tuttavapariskunta mitä herkkuja tulevat saamaan ;D

 7. Avatar Susa sanoo:

  Klikkasin… :)

  Ihania juttuja sulla taalla taas…

 8. Avatar Soile sanoo:

  Susa: Kiitos kun kävit kurkkaamassa:)