23.05.2010

Kysely

Varmaan Sisustaminen kiinnostaa paljon sekä miehiä että naisia, joten minua puolestaan alkoi niin kovasti kiinnostamaan millainen blogini lukijakunnan mies-nais -jakauma on :) Siispä kiitos etukäteen jos viitsit klikata tuolta vasemmasta reunasta kumpaan kategoriaan kuulut; Nainen vai Mies?

8 Responses to “Kysely”

 1. Lumo sanoo:

  Naisvaltaista tuntuu olevan bloggaaminen ja blogien lukeminenkin; muutaman mielenkiintoisen miesten ylläpitämän sisustus-, ruoka- tai lifestyleblogin olen löytänyt, mutta pääosina bloglandia tuntuu olevan naisten käsissä.

 2. Pike sanoo:

  Mä veikkailin että yksi 100:sta olisi mies ja niinpä tuo näyttää ainakin nyt tilanne sun kyselyssä, hmmm, mielenkiintoista.

 3. Soile sanoo:

  Lumo: Siltä se näyttää ja taitaa vahvasti ollakkin. Muutaman miesten pitämän blogin olen minäkin bongannut, mutta kyllä taitaa harvempi olla niitäkin:)

  Pike: Hyvä arvaus:) Hauska nähdä mikä on loppuviikosta lopullinen tulos:)

 4. Satu sanoo:

  tuli mieleen kysyä sulta ku sulla on aina kaikkia herkkureseptejä et haluisitko täs joku päivä tehä jonku pikkujutun juhlatarjottavista? esim. tyyliin pari suolaista/pari makeaa…? jos sulla vaan on aikaa ja tämmönen yhtään kiinnostaa :), vois kiinnostaa muitaki näin kevään juhlien alla :)

 5. Soile sanoo:

  Satu: Kiitti hyvästä ideasta:) Voisinkin kutsua vaikka jonkun tuttavapariskunnan kylään ja tehdä vähän hienompaa tarjottavaa ja siitä voisikin sitten tehdä postauksen. Pannaanpa korvan taakse ja on tosi mukava saada näitä juttuvinkkejä.

 6. Satu sanoo:

  hieno homma! :)
  eipä tiiä teidän tuttavapariskunta mitä herkkuja tulevat saamaan ;D

 7. Susa sanoo:

  Klikkasin… :)

  Ihania juttuja sulla taalla taas…

 8. Soile sanoo:

  Susa: Kiitos kun kävit kurkkaamassa:)