03.09.2010

Asuntomessukohteiden esittelystä KYSELY

Tänään tuli kommentteihin eka kerran negatiivista palautetta minun Asuntomessukohteiden esittelystä. Olen kyllä yrittänyt laittaa väliin muitakin aiheita lähes joka päivä eli kun yleensä laitan vain yhden kirjoituksen päivässä, niin nyt olen sitten laittanut useina päivinä kaksikin kirjoitusta, jotta ei menisi pelkäksi Asuntomessuraportoinniksi, mutta näköjään joku on siltikin kyllästynyt :(

Siispä innostuinkin laittamaan aiheesta KYSELYN :)

Pyydänkin teitä nyt kertomaan mielipiteenne:

Kiinnostaako Asuntomessukohteiden esittely vai ei?
Täpännette oikealla ylhäällä olevan KYSELYN Kyllä tai Ei -vastausta, kiitos :)

Jokatapauksessa tulen esittelemään loputkin 15 messukohdetta, koska haluan ne itselleni tänne muistiin. Minähän pääasiassa kirjoitan tätä blogia omana päiväkirjanani, johon voin palata aina uudelleen ja uudelleen vuosienkin jälkeen, siksi toivoisinkin lukijoilta ymmärrystä jokaiseen aiheeseen, jonka tänne raapustan, koska kirjoittamani jutut ovat jollain tavalla MINULLE tärkeitä :)


25 Responses to “Asuntomessukohteiden esittelystä KYSELY”

 1. Avatar Anonymous sanoo:

  Hei Soile. Haluaisin kiittää siitä, että olet viitsinyt kuvata asuntomessukohteet ja esittelet ne meille lukijoille. Itse en asuntomessuille päässyt ja onkin tosi mukava saada näin kattava kuvaus kohteista blogisi välityksellä. Mistään sisustuslehdestä tai muualta en ole päässyt näin ”lähelle” kohteita. Ottamasi kuvat ovat todella selkeitä ja niitä on ilo katsella.
  Ja vielä tuosta edellisen postauksen kommentoinnista, kyllähän blogin pitäjä saa kirjoitella mistä tykkää ja jos ei aihe kiinnosta niin voi jättää lukematta.
  Itse olen jäänyt koukkuun blogiisi, ja mielestäni se on paras sisustusaiheinen blogi jota seuraan, eli jatka samaan malliin.
  -Heidi-

 2. Avatar Helena sanoo:

  Vastasin ei tuohon kyselyyn, mutta ei se tarkoita sitä, ettenkö lukisi tätä blogia vaikka oletkin tehnyt niitä. MInua eivät ne senkään takia kiinnosta, sillä en ole muuttamassa omakotitaloon. Toki olen selannut ne kuvat ja katsonut onko siellä kivoja kokonaisuuksia tai yksittäisiä huonekaluja tai vaikka mattoja tai lamppuja. Myönnän, että aika tylsiä ovat monet taloista olleet. Minusta olet tehnyt mielettömän työn kun olet kuvannut ja selostanut ne tänne ja vielä analysoinut niitä hieman.

 3. Avatar -didi- sanoo:

  No siis. pari asuntoa tuli kurkittua, mutta, kyllä nyt jää vähemmälle kun niitä messuasuntoja on täällä niin paljon.

  Kauniissa omassa kodissasi ja pihassasi touhustelut ovat ne asiat, mitkä kiinnostavat, niitä tässä odotellaan edelleen :)

  Eipä silti blogia olla hylkäämässä, eihän sitä voi aina kaikki jutut mennä 100 % yhteen, mutta ne on ne mitkä sinua kiinnostaa, olethan alan opiskelija. Jokainen kirjoittakoon blogiinsa juuri niistä asioista, mitkä itseään kiinnostaa, olet tilivelvollinen vain itsellesi.

 4. Avatar Soile sanoo:

  Heidi: Niinhän se on, että vaikka mitä tänne kirjoitan ja kuvaan, niin jollekkin se on kivaa ja jotakin se häiritsee;) Kiva kuulla, että tykkäät:)

  Helena: Nämä Asuntomessukohteet ovat omakotitaloja, mutta eihän kuvista ole kuin yksi tai kaksi, jotka käsittelevät ulkopuolta….enempihän näissä on kuvattu sillä sisustuksen silmällä, joten voihan näistä saada sisustusvinkkejä kerrostalo- ja rivitaloasujatkin, kuten kerroitkin niitä vähän sillä silmällä katselleesi;) Itse tykkään tosi paljon katsella juuri tällaisia kotien sisustuksia ja kyllä näissäkin kohteissa on monta kaunistakin tilaa ollut. Mutta makuja on monia, onneksi;)

  Didi: Olen täällä blogissa kyllä joka kolkan omasta kodistani jo esitellyt ja miettinytkin, että jaksaako ne samat nurkat lukijoita kiinnostaa;) On tosi vaikea joskus miettiä aiheita tänne ja näiden asuntomessukohteiden esittelyn myötä on ainakin tullut rutkasti lukijoita lisää….tiedä sitten alkaako kohta rutkasti lukijoita lähteä…mutta en murehdi sitä, vaan kirjoitan ja kuvaan mitä milloinkin mieleni tekee lukijamäärästä riippumatta. Kuten sanoit ei ole mitenkään mahdollista miellyttää kaikkia joka päivä!

 5. Avatar Anonymous sanoo:

  Ehdottomasti kiinnostaa, oikeastaan taloesittelyt ovat tuoneet minut blogisi lukijaksi. Älä lopeta niitä!

 6. Avatar Soile sanoo:

  Anonyymi: Niin vähän tuntuukin, että lukijoita on tullut lisää juuri näiden Asuntomessukohteiden esittelyjen ajaksi, joten Tervetuloa vaan:) Tottakai esittelen kaikki kohteet, kuten olen aikonutkin, joten loputkin kohteet tulevat tänne aikanaan:) Toivotaan, että ei kävisi niin, että vanhat lukijat kaikkoavat ja uudet ovat mukana vain messukohteiden esittelyn ajan eli noin kahden viikon päästä lukijoita on entistä vähemmän;) Mutta ei tämä blogin kirjoittelu varmaan ainakaan siihen lopu…tämähän on vain minun päiväkirjani, jota saa lukea jos haluaa:)

 7. Avatar Anonymous sanoo:

  Hei.
  Haluan myös kiittää esittelyistä. Kävin kyllä itsekin asuntomessuilla, mutta emme jaksaneet kiertää kaikkia kohteita. Kiitos kun sinä jaksoit :)
  Olemme aloittelemassa rakennusprojektia (Kannustalon Harmaja), ja uskon että blogistasi on myös tulevaisuudessa paljon iloa ja hyötyä. Etenkin Ikea-ideasi ovat ihania <3 Uuteenkin kotiin tulee Ikean keittiö ja muut kiintokalusteet..

  -TinttiR-

 8. Avatar Laura sanoo:

  Hei Soile!

  Itse olen tykännyt lukea näitä messutalojen esittelyjä ja olen niin kommentoinut aiemminkin. Kaikki talot eivät toki kiinnosta, mutta katsonkin ne sisustuksellisesta vinkkelistä; olisiko näistä vinkkejä omaan kotiin. Plus että olet tehnyt ison työn niitä kirjoittaessasi. On tyhmää kenenkään olettaa, että sinulla olisi joka päivä uutta sisustusta omasta kodistasi esiteltävänä. Siinä loppuisi keltä tahansa rahat ja aika, jos joka päivä pitäisi uusi ”look” esitellä.;D
  Ja sinun blogisihan tämä on. Jos ketä ei kiinnosta, nettitaivaasta löytyy varmaan muutakin luettavaa. Etenkin nuo anonyymit haukkumiset voit jättää ihan omaan arvoonsa. Huomasitko muuten, että kun tänne pääsi taas muutkin kun me blogitilin omaavat kirjoittamaan, niin alkoivat taas nämä anonyymit valitukset uudelleen…

 9. Avatar Anonymous sanoo:

  heipsistä hei Soile !
  Yhdyn täysin ”anonyymi- heidin” kommenttiin.
  Olen blogisi lukija likimain sen alusta saakka .. matkanvarrella on ollut kiva lukea ruokaohjeita.. vaatepostauksia .. puutarhajuttuja .. siis monenmoista oot meille tarjonnu. Kiitos että saadaan vierailla täällä . t. hanne

 10. Avatar Anonymous sanoo:

  Kyllä kyllä kiinnostaa!! En päässyt messuille ja vaikka olisin päässytkin, niin tuskin olisin kiinnittänyt eri asioihin huomiota kuin nyt. Palan halusta nähdä loputkin kohteet.

  Kiitos Soile!

  Mira

 11. Avatar salla sanoo:

  Tykkään ihan älyttömästi siitä, että esittelet asuntomessutalot täällä. Joka päivä käyn katsomassa, että onko uusi kohde ilmestynyt. Toivottavasti teet saman esittelykierroksen ensi vuonnakin.
  Itse kävin messuilla, mutta en jaksanut kaikkia taloja kierrellä. Jos olisin tiennyt, että esittelet talot näin hyvin blogissasin en olisi varmaankaan mennyt ollenkaan messuille ;)

 12. Avatar Elluu sanoo:

  Hei Soile. Minusta on todella mukava kun kerrot meille näistä asuntomessutaloista ja olet viitsinyt kuvata kaikki talot. :) olisin niin kovasti itsekkin halunnut asuntomessuille, mutta en päässyt. niin on mukava että tätä kautta pääsen kurkistamaan taloihin. kiitos siitä! :)

 13. Avatar Anonymous sanoo:

  ehdottomasti kiinnostaa, muuten saitko selville kohteen metkulan ulkovärityksen? Onko perusvalkoinen vai murrettu valkoinen? Itse en messuille päässyt.

 14. Avatar Soile sanoo:

  TinttiR: Kiva kuulla, että olet blogistani vinkkejä saanut…sehän tässä bloggaamisessa on yksi kivoimpia asioita eli jakaa tietoa ja vinkkejä myös muille:)

  Laura: Niinhän se alkoi negatiivisten kommenttien tulva heti kun sai kaikki kommentoida:( Jos ottaisin huomioon kaikkien mielihalut, niin eihän tätä blogia olisi silloin olemasskaan, kun aina on aihe joka ei jotakin kiinnosta;) Ihmettelen vain vieläkin, että joku vaivautuu siitä sanomaan, koska itsekin luen paljon kivoja blogeja, joissa todellakin on lähes jokaisessa joku postaus, joka ei minua kiinnosta, mutta silloin katson ehkä vain kuvat ja siirryn sivulta pois…eipä tulisi mieleenikään kirjoittaa bloggaajalle, että tuo sinun tämän päiväinen juttusi ei kiinnosta! Se kuitenkin aina pahoittaa bloggaajan mielen….mullakin tulee aina tosi paha mieli ja alkaa monesti ajattelemaan, että pitäisikö lyödä hanskat tiskiin! Onneksi kuitenkin teitä tykkääjiä on sen verran paljon, että vielä tästä hommasta on saanut paljon iloa:)

  Hanne: Kiva kun tykkäätte ja tällaisista kommenteista saankin niin paljon iloa, joka poistaa monien ikävien kommentien aiheuttamat surut:) Onneksi niitä ikäviä kommentteja on kuitenkin ollut vielä tosi vähän.

  Mira: Kiva kuulla ja tulet varmasti saamaan kattavat tiedot myös lopuista messukohteista.

  Salla: Minusta näitä taloja on ollut niin mukava katsella kuvista nyt tarkemmin ja kiva jos siellä ruudun takanakin useimmat kuitenkin tykkää:)

  Ellu: Näinhän sitä pääsee mukavasti kurkkaamaan kaikkien talojen lähes kaikkiin tiloihin, koska ei missään lehdessä ole voitu joka tilaa kuvata ja esitellä:)

  Anonyymi: Tosi kiva kuulla, että myös sinua kiinnnostaa:)
  En kyllä tiedä ulkovärin sävyä. Talon pääsuunnittelijan yhteystiedot löytyvät täältä linkistä, joten kysyppä jos hän tietäisi:
  http://www.asuntomessuopas.fi/item.aspx?path=4;2443;2557&id=6095

 15. Avatar Anonymous sanoo:

  Kyllä kiinnostaa oikein paljonkin! :) Esittelyt ovat olleet tosi mielenkiintoisia ja kivoja lukea.

 16. Avatar Soile sanoo:

  Anonyymi: Kiva juttu ja vielä on 15 esittelyä tulossa:)

 17. Avatar Annu sanoo:

  Hei,
  mielestäni jokainen saa kirjoittaa blogiinsa mitä tykkää. Eihän niitä asuntomessupostauksia ole pakko lukea jos ei kiinnosta! Itse rullaan ne läpi pikaisesti, jos kohde ei ole mielestäni mielenkiintoinen. Eihän siinä mene kuin sekunti tai kaksi kun tarkastaa aiheen. Jos haluat postata messuista, niin postaa. Turha sitä on lukijoilta kysyä… Tämähän on sun blogi :)

 18. Avatar Anonymous sanoo:

  Hei!
  Haluaisin kiittää Sinua siitä, että olet jaksanut monella tavalla perehtyä messukohteisiin. Harmittelin itse,kun en päässyt messuille, mutta sinä pelastit tilanteen täydellisesti. On mahtavaa lukea, mihin asioihin olet kiinnittänyt messuilla huomiota ja mitä olet mieltä itse asunnoista. TODELLA mielenkiintoista!

  Itse nautin tosi paljon sisustuskuvista ja kyllä minua ainakin kiinnostaa ne ”tutut loukot”, joita itsekin esittelet omasta kodistasi. Kunnioitan tapaasi toimia ja tuoda asioita esille todella paljon.En ole löytänyt mistään muualta tällaista blogia, vaikka ahkerasti olen etsinytkin (rakastan sisustusjuttuja). Mitä useampi kirjoitus päivässä, sitä parempi. Jatka vain samaan tyyliin.

  P.S. olisi kiva kuulla Sinulta blogisi tulevaisuudessa myös siitä, millaisen maailman sisustuskoulu tarjoaa Sinulle, joka tiedät sisustuksen elementeistä jo noin paljon ennestäänkin.
  ”vakkari lukijasi”

 19. Avatar Soile sanoo:

  Annu: Näinhän se menee; jos ei kiinnosta niin pakki-nappulaa vaan ja katse muihin blogeihin, jotka ei ole tylsiä;) Ja kuten jo sanoinkin, niin ilman muuta esittelen kaikki kohteet niinkuin oli aikomuskin:) Teki vain mieli ihan alkaa kartoittamaan, että onko kuitenkin enemmistö vai vähemmistö messuesittelyjen kannalla;)

  Anonyymi ”vakkari lukija”: Kiitos paljon kommentistasi ja mukava kuulla, että messupostaukset ovat tuoneet messuihin tutustumisen sinullekkin mahdolliseksi kuvieni ja juttujeni kautta:)
  Minähän olen vain harrastelija tällä sisustusrintamaalla ja pääasiassa fiilispohjalta näitä tekemiäni sisustuksia muodostellut. Jo ensimmäisen kolmen päivän aikana oli jo tosi paljon väri-, valo- ja tilantekijäoppeja, joissa oli minulle paljon uutta hyödyllistä tietoa. Nuo tietopaketit ovat erittäin valaisevia ja uskon, että koulutuksen ja myöhemmin tutkinnon myötä minun itsevarmuuteni sisustamisen suhteen kehittyy:)

 20. Avatar Pike sanoo:

  Tykkään tykkään vaikka itsekin siellä kävin.
  Kiitokset jo olleista ja tulevistakin!

 21. Avatar Soile sanoo:

  Pike: Kiva kuulla ja kyllähän ne kaikki esittelyt täältä vielä tulee:)

 22. Avatar Tiina sanoo:

  Kyllä todellakin kiinostaa vaikkakin viimeisimmät ovat jääneet kommentoimatta. Tarkoituksena on kyllä kommentoida kaikki kohteet aikanaan.
  Olen monesti viimeaikoina miettinyt kuinka paljon ideaa ja tietoa olen saanut kun olen katsellut ja lukenut näitä taloesittelyjä. Jos olisi ollut mahdollisuus rakennuttaa talo ennen kun aloin näitä lukemaan niin olisin tehnyt monta ”virhettä”. Nyt tiedän tarkalleen minkälaisen talon haluaisin jos minulla olisi sellaiseen mahdollisuus. Olen oppinut uusia piirteitä omista toiveistani ja mieltymyksistäni. Pohjapiirustukisia olen alkanut katsomaan ihan uudelta kantilta mitä tulee ensimmäisen talon kohdalla.
  Kiitos Soile joka ikisestä kirjoituksesta, käsittääpä se sitten rakentamista, sisustamista, pihaa, ruokaa, opiskelua, shoppailua, matkustamista, juhlimista tai mitä ikinä jaksatkaan kirjoitella. Kaikki luen iloisin mielin.

 23. Avatar Soile sanoo:

  Tiina: Kiitos taas niin ihanasta kommentistasi <3 Näyttää tosiaan, että aika moni on kuitenkin kiinnostunut näistä messujutuista:)

 24. Avatar Anonymous sanoo:

  Kiitos todella kattavista asuntomessuesittelyistä! Harmitti kesällä, kun en päässyt messuille, mutta nyt tuntuu kuin olisi melkein paikalla käynyt. Lehdistä yritin asuntomessukohteita selailla, mutta niissä on tosi suppeasti kuvia ja tietoa sisustuksista.

  Kiitos muutenkin ihanasta blogista. Kaikki jutut kiinnostavat, olivatpa ne sitten sisustusta, muotia, ruoka-ohjeita tai mitä tahansa. Ihan huippujuttu nämä sinun sivusi. Kiva kun jaksat ahkerasti kirjoitella ja piristää meidän lukijoiden päivää.

  Mukavia opiskeluja Suomen hienoimpaan rantakohteeseen Kalajoelle!

 25. Avatar Soile sanoo:

  Anonyymi: Suurkiitos ihanasta kommentistasi:) Tällainen palaute tuntuu niin uskomattoman hyvältä:)
  Se on totta, että lehdissä ja nettisivuilla on kuvia vain osasta tiloja, joten moni makuuhuone esimerkiksi ei ole ollut missään julkaisussa, joten täältä ne sitten löytyy lähes kaikki huoneet:)