15.01.2011

Hotelli Koala Cran Canaria Maspalomas

Kuten olen kertonutkin meidän hotellihuoneemme sijainti oli aivan täydellinen.
Niinkuin alla olevasta Hotelli Koalan aluekartasta näette huoneita on tosi paljon. 
Kartassa on myös merkitty x:llä SUPERMARKET eli kauppa, josta haimme aamupalatarvikkeita ja juotavaa ja muutakin pientä purtavaa. Vihanneksia ja hedelmiä siellä ei jostain syystä ollut.
Karttaan olen myös merkinnyt meidän perheen huoneet ja huoneiden numerot.
Huoneisiin kuljettiin tuolta toiselta puolelta ja parvekkeemme avautuivat tuonne allasalueelle.
Parvekkeillemme paistoi aurinko koko päivän.
Koko hotellialue oli aidattu ja hotelliin pääsi muiltakin sivuilta olevista porteista, jotka olivat käytettävissä avainkortilla klo 7.30 – 21.30. 
Yöllä niistä ei siis päässyt ja huoneisiin oli kierrettävä Vastaanoton kautta. 
Kuvassa olevan portin takana on sisäänkäynnit meidän huoneisiin ja tämä portista kulku lyhensi huomattavasti matkaa kun lähti kävelemään kohti Holiday Worldia tai Inglesiä.
Huoneet Hotelli Koalassa olivat minusta tosi siistit. Siivooja kävi viitenä päivänä viikossa ja vaihtoi jopa lakanatkin yhden kerran. Meillä kaikilla oli siis kaksio. Hotellissa on myös yksiöitä.
Sisääntullessa ensimmäisenä näkyi olohuone ja keittiö, joka löytyi noiden kaapinovien takaa.
Kuva parvekkeen ovelta eteiseen päin.
Olohuone ja verhon takana….
..on parveke. Oli niin visusti verholla peitetty, että ensin peljästyin parvekkeen puuttuvan kokonaan!
Makuuhuonekin oli reilun kokoinen ja vuoteet tosi leveät! Peitot oli vähän nukkavierun oloisia fleece-peittoja, joissa oli vain yksinkertainen lakana…siis ei pussilakanaa.
Myös Wc oli tilava ja raikkaan valkoinen….pienin punaisin boordisomistein.
Hotellissa oli myös yksi sauna, jonka pojat innostuivat yhtenä päivänä vuokraamaan. Ensin hinta oli 6 euroa per henkilö, mutta kun esikoiseni meni avainta hakemaan niin hinta olikin vain 6 euroa/tunti.
Saunassa oli ihan hyvät löylyt, mutta suihkua siellä ei ollut ollenkaan!
Käytiin sitten löylyssä ja kipaistiin jokainen huoneisiimme suihkuun ;)

Vain yksi hotellin altaista oli lämmitetty ja siinä olikin lysti polskia. 
Tähän aikaan vuodesta kun yöt ovat viileitä oli vieressä oleva toinen allas tosi vähäisessä käytössä.
Onneksi tuo ainoa lämmitetty allas oli tässä meidän huoneiden vieressä olevalla allasalueellamme :)
Siinäpä se oli matkakertomuksemme ja jos jollain samoille suunnille menevällä on jotain kysyttävää, niin lähestykää rohkeasti joko tänne kommentoimalla tai sähköpostiin, niin vastailen parhaani mukaan.

13 Responses to “Hotelli Koala Cran Canaria Maspalomas”

 1. Marika sanoo:

  Meidän ollessa ensimmäistä kertaa ulkomailla, ihmeteltiin myös pussilakanoiden puuttumista. Luultiin niiden ihan oikeasti puuttuvan ja käytiin kysymässä vastaanotosta. Virkailija ei ymmärtänyt yhtään, mitä vailla me oltiin eli eivät he siellä olleet kuulleetkaan pussilakanoista.. :)

 2. Anonymous sanoo:

  Hei!

  Mie kommentoisin vielä sitä poropiirakkaa, jonka tein siun ohjeella.Se oli ihan älyttömän suolasta, muuten ois ollu varmaan ihan hyvää! Mulla oli se kylmäsavupororouhetta, josta se suolasuus kai tuli! Eli mikä meni pieleen? Vieraita varten tein mut jäi heille tarjoamatta!

  Kiitos kivasta blogistasi!

  Lissu

 3. Anonymous sanoo:

  kivasti pilkisti se sun niskatatuointi, oisko mahdollista nähdä siitä parempi kuva? ja mikä se teksti siinä olikaan?

 4. Soile sanoo:

  Marika: Eiköhän siellä ole ollenkaan sellaisista tietoa! On kyllä ikävä nukkua tunkkaisilla peitoilla kun lakana tahtoo aina liusua peiton alta pois:(

  Lissu: Se on kyllä vähän suolaista, mutta meillä se on ollut tosi suosittu! Ohjetta on jaettu jo pitkin kyliä ja maisteltu piirasta monen tuttavaperheen luona. Ehkä kaikkien suussa se suolaisuus ei ole mieleen….
  Mukava kuulla, että pidät blogistani:)

  Anonyymi: Kiitti:) Se teksti on ”Every Day Matters”. Mulla on sama teksti puusomisteena olohuoneen seinähyllyllä ja olen aina sanonut sen joskus tatuoivani selkääni ja ilmeisesti tyttäreni poikaystäväkin oli haaveeni kuullut kun lahja tuli lahjakorttina, jossa oli mukana tuo teksti eri fonteilla. Pitihän se sitten toteuttaa kun ajankin varasivat:)

 5. Anonymous sanoo:

  Mikähän toi pienempi pönttö tai mikälie tuossa hotellin wc:n pytyn vieressä on ja mihin sitä käytetään? Kerran olin ulkomailla enkä päässyt sen tarkoituksesta perille.

  Tosi kivoja matkakertomuksia!

  Linda

 6. Anonymous sanoo:

  Kiitos Soile, matkakertomus oli mukavaa luettavaa. Onnistunut reissu teillä;) Poropiirakka oli todella hyvää,,,t.Pia

 7. Soile sanoo:

  Linda: Luulisin että se on alapään pesuallas….Samanlainen on muistaakseni myös mieheni siskon Älvsby-talossa Haaparannalla;)

  Pia: Mukava kuulla, että jaksoitte lukea kaikki selostukseni matkastamme, onnistunut se oli todellakin!
  Minäkin tykkäsin poropiirakasta, kuten moni muukin meidän ystävistämme…mutta tuo suolaisuus voi jollekkin suolaiseen tottumattomalle olla liikaa.

 8. Eija sanoo:

  Kiva lukea matkakertomusta, tulee ihan kaukokaipuu :)

  Ja minäkin tein poropiirakkaa viime viikonloppuna vieraille. Ja ei sitä kyllä viinin ja oluen seuralaisena jäänyt yhtään, niin hyvää se oli. Toki suolastahan se oli, mutta ei niin ettei syödä ois voinut ja harvoinhan sillä herkutellaan. Ja kyllä vieraani halusi ohjeen mukaan.

  Ihanaa viikonloppua!

 9. Soile sanoo:

  Eija: Mukava, että kiinnosti, vaikka olikin peräti neljän postauksen verran;)
  Meillä myös aina saanut antaa ohjeen poropiirakkaa maistaneille:)

 10. Anonymous sanoo:

  Heips !
  Todella paljon kiitoksia yksityiskohtaisesta matkakertomuksesta. Kuvat kartoista oli ihan huippuja. Olemme lähdössä perheen kanssa kuukauden päästä Koala hotelliin ja hiukan on jännittänyt tämä valinta, kun netistä olen lukenut niin paljon negatiivista. Tosin ne tekstit olivat jo muutaman vuoden takaa… Nyt siis paljon paremmalla mielin lähdössä.

  -Ninnu

 11. Anonymous sanoo:

  Tuo allas, me pidimme sitä jalkojen pesu altaana! :D Siinä oli ainakin kätevää pestä jalat ennen nukkumaan menoa, vaikka siivooja kävikin niin jalkapohjat olivat ihan mustat! Meidän huoneemme oli tuossa alueella 1, ja pidimme kovasti! Oli mukavan rauhallinen alue ja kauppa ihan vieressä:) Tosin enemmän suosimme niitä kauempana sijaitsevia kauppoja, valikoimat olivat vähän paremmat:) Meidän huoneemme (kaksio) oli erittäin siisti. Ihan erilainen kuin mitä näissä kuvissa:)!

  • Soile sanoo:

   No siihen jalkojenpesuun se on kyllä oikein sopiva. Kiva paikka oli Maspalomas, voisin lähteä toistenkin:)