27.09.2011

Blogini kuvien laatu

Sain Anonyymiltä kommentin, jossa hän moitti kuvieni laatua.
Tietysti se oli ihan ystävällisesti blogini kehittämiseen kannustava kommentti!
Tiedän, että ne eivät ole laatukuvia, koska kuvaan kuvat ihan vaatimattomalla digipokkarilla; 
Canon Powershot 495 kameralla:
Tietysti voisin harkita jonkun arvokkaamman ja laadukkaamman digipokkarin hankintaa…järjestelmäkameralla kuvaamaan en aio ryhtyä ainakaan tässä vaiheessa.
Haluaisin nyt kuulla teidän lukijoiden mielipiteitä asiasta sekä kommenttiboxiin, että vastaamalla oikeassa sivupalkissa olevaan kyselyyn.
Häiritseköö teitä siellä ruutujen takana nämä minun amatöörikuvien laatu?
Jos häiritsee, niin voitko perustella miksi?

66 Responses to “Blogini kuvien laatu”

 1. Avatar Anonymous sanoo:

  Hei Soile
  Minusta ihan hyviä kuvia:)))

 2. Avatar Tilda sanoo:

  Hei!Olen lueskellut blogiasi kesästä saakka ja tykkään kovin! Minusta kuvissasi ei ole mitään vikaa,ne ovat selkeitä ja esteettisesti kauniita :).

 3. Avatar Essiina sanoo:

  Minusta sinun ottamat kuvat ovat aina olleet hyviä. Ei mitenkään epäselviä tms. Näkisitpä minun rikkinäisellä kameralla ottamat kuvani ;)

  Mutta mä en jaksa edes ymmärtää tätä että miksi ne kuvat pitäisi aina jaksaa käsitellä tänne blogiin? Mä laitan ne sellaisena kuin ne tulee ja jos ei kelpaa niin voi poistua. Ei mulla ole edes aikaa kuvien käsittelyyn, kirjoittamaankaan kun ei enää meinaa ehtiä…

 4. Avatar Anonymous sanoo:

  No ei varmasti häiritse.! Kuvasi ovat ihan riittävän selkeitä ainakin minun makuun.
  Leena

 5. Avatar Anonymous sanoo:

  Siis ei TODELLAKAAN häiritse kuviesi laatu. !!!

 6. Avatar Pieni Lintu sanoo:

  Höpöhöpö, jokanen jota häirittee vois ostaa sulle järkkärin. :D

  Mullekin saa ostaa – meidän ei-järkkäri on sitäpaitsi rikki, teipattu sieltä täältä ja zoomi ei toimi. Mutta sinnikkäästi sillä vanhuksella kuvaan. :D Häiritkööt jos tahtoo sitte..

 7. Avatar mirsu sanoo:

  Hei!

  Ei todellakaan häiritse, eihän tämä ole mikään valokuvausblogi. Ihan hyviä kuvia tähän asti on ollut,eikä ole minulla kertaajaan käynyt mielessä, että pitäis parempia olla…

  Keitto näyttää ihanalta, pitääpä kokeilla! Samoin uusi olohuoneesi on viihtyisä <3

 8. Avatar Johanna sanoo:

  Ei todellakaan häiritse, ja minusta kuvasi eivät edes ole mitään ”huonolaatuisia”. Aitoja kuvia aidosta kodista!
  Kylläpä tämä kuvausasia nyt herättää keskustelua – yhdellä on liian hienoja kuvia ja toisella liian tavallisia.
  Ootas vaan jos ostat järkkärin ja alat ottamaan ”laatukuvia” niin jo on joku sanomassa että näistä on aitous kadonnut! :D

 9. Avatar S sanoo:

  tää komppaa Pientä Lintua!! :))

  sitä paitsi, joillain ihmisillä tuntuu olevan typerä ajatus et ku on järkkäri, saa hyviä kuvia. ei se aina ihan noin vaan mee :D

 10. Avatar mamiliini sanoo:

  Aivan on passeleita kuvia sinulla! Eihän tämä ole mikään valokuvauskilpailu tai kilpailu blogien kesken kenellä parhaan kuvat. Kauneus on katsojan silmissä! <3

 11. Avatar Anonymous sanoo:

  Heips!

  Itse olen valokuvannut n.7 vuotta ja tehnyt sitä myös ammatikseni, joten kuvien laatu on minulle tärkeää. Olen seurannut blogiasi satunnaisesti jo pidemmän aikaa ja nyt aktiivisemminkin.

  Blogisi kuvat ovat mielestäni oikein hyviä ja blogiin sopivia. Kuvasi eivät häiritse blogin seuraamista millään tavalla. Yleinen käsitys on, että järjestelmäkameralla saa ne hyvät kuvat, mutta totuudenmukaisesti sanottuna järjestelmäkamera ei takaa hyviä kuvia, vaan saadakseen sen käytöstä irti parhaimmat edut on monen vuoden käyttö ja kokemus. Ns. harrastelijakuvaaja saa hyvästä pokkarista siis lähinnä paremmat valokuvat irti. Pokkareistakin tietysti löytyy eroja, kun seuraavan kerran vaihdat kameraa, osta laadukas pokkari taskuusi! Siihen asti, ota kaikki irti nykyisestä kamerastasi ja paljon kuvia meille blogisi innokkaille seurailijoille! :)

  Mukavaa syksyn jatkoa!

 12. Avatar Marja sanoo:

  Eikä, en kyllä yhtään tykkää jos jokaisen bloggaajan kuvien pitäisi olla ammattitasoa.. siis kun nämä blogithan ovat suurimmalle osalle meistä ainoastaan täysin tuottamaton harrastus. Miksi silloin kuvienkaan pitäisi olla täydellisiä ammattivalokuvaajan ottamia. Itsekin sain taannoin samanlaisen kommentin ja kieltämättä hetkeksi kadotin intoni koko kuvaamiseen…

  Summa summarum, sun kuvat on aivan hyviä! En ole tajunnut edes kyseenalaistaa niiden laatua :)

 13. Avatar Ritva_47 sanoo:

  Ei todellakaan häiritse…päinvastoin olen ihastellut kuviasi. En ehkä sitten ymmärrä ihan kaikkia kuvaamiseen liittyviä hienouksia, mutta minulle onkin tärkeintä kuvan sisältö. Ja siinä sinä olet kyllä todellakin mielestäni onnistunut.
  Olen muutenkin todella tykästynyt tähän blogiisi,vaikka en kovin usein tänne kommentoikaan.
  Tekstisi ja kuvasti ovat loistavan selkeitä.
  Ja ellet ole ammattikuvaaja tai edes pitkälle edistynyt kuvaamisen harrastaja, niin sanompahan vain, että millaisia kuvia sitten saisimmekaan nähtäväksemme, jos todella kuvaisit järkkärillä tai käyttäisit kuvankäsittelyä.
  Olet todella taitava jo nyt. Kuvassi ja tekstisi kyllä kertovat aina juuri sen mitä pitääkin. Kiitos ihanasta blogista :)

 14. Avatar Olivia sanoo:

  Sinun kuvasi ovat ihan riittäviä, en kaipaa mitään hienompaa (mitähän se sitten olisi???). Harrastus harrastuksena, ja ennen kaikkea iloisena sellaisena :)

 15. Avatar Sandra sanoo:

  Ei häiritse kuvien laatu, eikä niissä ole ollut mitään vikaa!

  Jatka vaan samaan malliin! :)

 16. Avatar Anonymous sanoo:

  Ensimmäistä kertaa kommentoin blogiasi, vaikka sitä pidempään on tullut seurattua.

  Aivan ihana blogi ja sitä lukiessani ja kuvia katsellessani ei ole milloinkaan tullut mieleenkään, että kuvien laadussa olisi moittimista.

  Kiitos inspiroivista kuvista ja teksteistä, jatka samaan malliin.

 17. Avatar Anonymous sanoo:

  Muistaakseni Ruusutapetilla-blogissa kirjoitettiin myös tästä kuvien laadusta, ja ehdottomasti myös minä olen sitä mieltä, että nämä ”harrastus” mielellä otetut kuvat on ihan täydellisiä! Ei mitään ylimääräistä tuunausta tarvita, olennainen tulee kauniisti ja selkeästi ilmi. Eli nou uudelle kameralle jes vanhalle kameralle. t.AnneH

 18. Avatar Raisa sanoo:

  Kateellisten panettelua :) Kuvasi ovat oikein hyviä, mulla on järkkäri, mutta en kyllä saa sillä lähellekään niin hyviä kuvia kuin sulla on. Eipä ole käynyt mielessäkään, että olisi laadusta jotain valittamista

 19. Avatar Anni sanoo:

  Ihan hyviä kuvia siulla. Jätä tuollaiset kommetit omaan arvoonsa. Hyvää syksyn jatkoa! :)

 20. Avatar enne sanoo:

  Ei häiritse kuvien laatu tms. mutta jos jossain alueella haluaa hienoa blogia vielä kehittää, niin tuossahan on loistava mahdollisuus.

  Onhan tarkemmat, hyvin valoittuneet ja oikean värisävyn omaavat kuvat myös totuuden mukaisempia (jos niin halutaan niiden olevan).

  Tämähän on vain loistava tekosyy uuden kameran hankintaan.

  ps. Loistava blogi

 21. Avatar Inanaa sanoo:

  No onpa kumma juttu! Mä en ole tullut edes ajatelleeksi, että kuvaatko järkkärillä vai jollain muulla. Tämmönen kuvaus-untuvikko on pitänyt kuviasi oikein hyvälaatuisena. Itse kuvaan HTC Desiren ”huippukameralla” ja siitäkin ajattelen niin, että jos jotakuta ärsyttää kuvieni laatu, niin hupsheijaa vaan ja menköön muualle sitten katselemaan ammattikuvaajien tuotoksia. Eli ei, kuviesi laatu ei häiritse. :)

 22. Avatar Soile sanoo:

  Anonyymi: Kiitos, tuntuu mukavalta kuulla, että tykkäät:)

  Tilda: Kiitos kun olet lueskellut:)

  Essiina: No samaa vähän ihmettelen itsekin, eihän meistä bloggaajista suurin osa ole ammattivalokuvaajia ja tarkoittaisiko se sitä, että jos on vähänkin enempi lukijoita, niin pitäisi alkaa ammattilaiseksi;)

  Leena: Kiitos; olen kyllä niihin itsekin ollut aika tyytyväinen ja kun katsoo ensimmäisiä bloggailua aloittaessani ottamia kuvia, niin onhan siinä jonkinmoista kehitystä kuitenkin tapahtunut:)

  Anonyymi: Kiitos; tuntuipa se hyvältä kuulla:)

  Pieni Lintu: No niinpä; se jota häiritsee, niin surffailkoon ammattilaisten blogeissa:)

  Mirsu: Kiitos:) Nimenomaan; ammattilaisvalokuvaajien blogit ovat asia erikseen ja niillä on omat vankkumattomat kannattajansa.
  Itselläni on blogien katselussa ihan eri vaatimukset;)

  Johanna: Niin se varmaan olisi; liian hienoistakin kuvista voi saada negatiivista palautetta:D

  S: Ei tosiaankaan se järkkärillä kuvaaminen niitä parempia kuvia takaa, osattava on käyttää kameraa kuin kameraa. Saa digipokkarillakin huonompiakin kuvia kuin nuo minun ottamat ja jopa järkkärilläkin;)

  Mamiliini: Niin minäkin luulen, että pieni osa minunkin blogini lukijoista vaatii kuviin enemmän laatua…no nythän se näkyy kyselyn loputtua kuinka montaa nuo minun kuvat häiritsevät;)

  Anonyymi: Ihana kuulla tuo ammattilaisvalokuvaajalta, et usko miten kivalta se tuntui! Kiitos:)

  Marja: Ei voi olla totta, että sinunkin kuvia on arvosteltu! Minä taas olen juurikin katsonut niiden hyvää laatua vähän kateellisenakin;) Täytyy kyllä minunkin myöntää, että taas tuli vähän sellainen fiilis, että ”hitto, otanko enää yhtään kuvaa tänne” :D Onneksi se fiili meni kuitenkin äkkiä ohi! Kuitenkin kun oon varma, että murto-osa on sitä mieltä, että kuvien pitäisi olla ammattilaislaatua. Voihan se tietenkin olla, että se lisäisi lukijoita, niinkuin näyttää noilla suosituilla blogeilla olevan; ei niiden tarvi panna kuin yksi hyvä kuva muutaman päivän välein, niin aina lukijoita riittää;)

  Ritva47: Valtavasti kiitoksia niin ihanasta ja kannustavasta kommentista:)

  Olivia: Niinpä; harrastukset harrastuksena ja ammatit ammattina. Eihän kaikki omaa samantasoisia taitoja ja hyvä niin:)

  Sandra: Kiitti paljon, niin taidan jatkaakin:)

  Anonyymi: Kiitos aivan ihanan kannustavasta kommentistasi, kyllä tämä blogi yhtä huonolaatuisten kuvien kera taitaa jatkuakin:)

 23. Avatar Soile sanoo:

  AnneH: Kiitti vinkistä, pitääpä käydä kurkkaan Ruusutapetilla blogia:)

  Raisa: Kiitti, tuo kannusti kovasti:)

  Anni: Niin se täytyy tehdä ja yrittää unohtaa moiset…mutta aina ne saa vähän ikävälle mielelle….kun tuntuu, että kaikki pitäisi nykyään olla niin ammattilaista;)

  Enne: No totta puhut ja onhan se aina mielessä, että miten saa vielä enemmän lukijoita…ahneus näyttää vaan lisälukijoiden myötä kasvavan:D Mutta toisaalta; tämä on vain mukava harrastus, enkä tiedä onko minusta kovin ammattilaiseksi tällä saralla;) Lukee ja selailee, ketä huvittaa ja kiinnostaa:)

  Inanaa: Kiitos, olipa kommenttisi mukava kuulla..tai siis lukea;)

 24. Avatar Meän Satu sanoo:

  No ei taatusti oo mittään vikkaa sinun kuvissa! Mulla ei kyllä ees oo tullu mielenkään että ois jotenki huonoja! Siis mitkä kuvat on muka huonoja? Se joka on sanonu näitten olevan huonoja, taitaa olla vaan egon pönkittämistä sillä kaverilla.

 25. Avatar Anonymous sanoo:

  Heippa :) Mä tykkään sun kuvista ihan valtavasti, ei se mikä kamera on tai miten kuvaan on valotus saatu ole tärkeää vaan se, että kuvat sopii blogiin ja kuvista saa hyvin selvää. Mä ainakin olen sitä mieltä, että jatkat samalla kameralla ja annat tuollaisten asioiden mennä korvasta sisään ja toisesta ulos. Sulla on Suomen ehdottomasti mukavin ja laadukkain blogi. Hyvää syksyä Soilelle :)

  -kristiina

 26. Avatar Soile sanoo:

  Meän Satu: Hih, kiitti:) Kai ne minun kaikki kuvat on ammattivalokuvaajan ja esteetikon silmille karua katseltavaa;) Mutta, onneksi näyttää siltä, että useimmat eivät niitä niinkään huonona pidä:)

  Kristiina: Kiitos Kristiina aivan mahtavan kannustavasta kommentista:) Kyllä tää tyttö jatkaa vielä samaan malliin…ei raaski nyt muutaman satasen kameraa ostaa, mielummin ostan niilläkin rahoilla jotain uutta kotiimme:)

 27. Avatar Meän Satu sanoo:

  Juuri näin :D Sillä kamerarahalla mielummin jotaki uutta kottiin, niimieki tekisin :D

 28. Avatar Soile sanoo:

  Meän Satu: Näin se on!

 29. Avatar Esmeralda sanoo:

  Sun kuvissa ei oo yhtään mitään valittamista! Ja aivan yllätyin, että noinkin simppelillä kameralla kuvaat, kun on siihen nähden oikein hyviä kuvia.
  Itse olen kiinnostunut valokuvaamisesta ja omia kuvia tulee katsottua hyvinkin kriittisesti, mutta muiden blogeja lueskellessa tärkeämpää on se kuvien sisältö! Jatka samaan malliin vaan!

 30. Avatar Soile sanoo:

  Esmeralda: Kiitos paljon:) Sinulla on blogissasi niin upeita ja taidokkaasti kuvattuja kuvia, että tämä kommenttisi sai minunlaisen amatöörikuvaajan tosi hyvälle mielelle:)

 31. Avatar Anonymous sanoo:

  Enpä ole kiinnittänyt huomiota kuviesi laatuun, joka siis kertoo siitä, että ovat olleet mielestäni hyviä. Muutenkin on ollut ilo lukea blogiasi; erityisesti asuntomessupostaukset olivat upeita. Kotisi on kaunis ja sisustusmakusi mieleeni. Jatka siis samaan malliin.
  t. Arjuli

 32. Avatar Geranium sanoo:

  Minusta on kiva seurata aktiivisesti päivittyvää hyvähenkistä amatööriblogia eikä kuvissa ole mitään valittamista, ethän sinä bloggaa mistään valokuvaustekniikoista.

  Kalastajan vaimo blogissaan kertoi vähän aikaa sitten perehtyneensä ikävänsävyisten kommenttien alkuperään ja kertoi, että vaikka näyttäisi, että niitä laittelee usea nimimerkki, niin todellisuus onkin, että ne tulevat vain muutamalta koneelta.

  Jatka Soile, pää pystyssä, omalla tyylilläsi! Jos kuviesi laatu jotakuta ärsyttää, on Internet muita blogeja pullollaan.

 33. Avatar Soile sanoo:

  Arjuli: Kyllä minä jatkan samaan tahtiin; ihana kun teitä kannustavia ja vähään tyytyväisiä lukijoita kuitenkin riittää :)

  Geranium: No niinpä; pitäisihän tänne blogimaailmaan näitä amatööribloggaajiakin mahtua:) Eriasia tietysti jos haluaa tästä tulojakin, joita ei juurikaan tässä hommassa kerry, enemmänkin menoja;)
  Minäkin huomasin tuon jutun Kalastajan vaimon blogissa:) Kyllä minä vanhalla totutulla tyylilläni jatkan ja kehityn (jos kehityn…) tässä sitten omassa tahdissani:)

 34. Avatar Anonymous sanoo:

  Kiitos mukavasta blogistasi.
  Olen lukenut sitä muutaman kuukauden ja tykkään kovasti jutuistasi. Jatka vaan samaan malliin. Kuvissasi en ole huomannut mitään vikaa.

  Sirps

 35. Avatar Anonymous sanoo:

  Olen seurannut blogiasi jo vuoden verran taka-alalta. Päivittäin käyn kurkkimassa. :)

  Valokuvien laadusta sen verran, että mielestäni tämä blogi on juurikin ihanan AIDON kotoinen – ei liian pyntätty ja lavastettu. Kuvien laatu on todellakin riittävän hyvä.

  Blogisi jotenkin kummasti erottuu muista ”massa-blogeista” juuri aitoudellaan!

  Ihanaa syksyn jatkoa!

  Ja saapi nähdä jos sitä ihan rekisteröityisikin..

  t.Silja

 36. Avatar Soile sanoo:

  Sirpa: Kiitos kannustuksesta, eiköhän tässä jatketa samalla amatöörimäisellä linjalla:)

  Silja: Voi kiitos paljon kivoista sanoistasi ja eiku rekisteröitymään, tosin voihan näitä kommentoida rekisteröimättömänäkin:)

 37. Avatar Anne sanoo:

  Jatkan samaa EI HÄIRITSE-linjaa.
  Mua harmittaa tosi paljon sellaiset kommentoijat, jotka piiloutuu anonyymin taakse ja koko ajan antaa negatiivisia kommentteja. Blogi on sen näköinen kuvineen ja teksteineen kun tekijä sen on luonut. Jos jokin asia häiritsee… silloin pitää lakata lukemasta kyseistä blogia.

  Jatka vaan samalla kameralla :)

 38. Avatar Anonymous sanoo:

  Hei,

  enpä ole kertaakaan kiinnittänyt huomiota kuvien laatuun :)

  -soijuli

 39. Avatar Soile sanoo:

  Anne: Kiitos mielipiteestäsi:) Niin toisaalta kun arvostelee, niin arvostelisi edes omalla nimellään, jotta voisi paremmin olla sanojensa takana. Kyllä minä taidan samalla kameralla vielä pitkään kuvailla..jos ei sitten se jota häiritsee hanki mulle parempaa;)

 40. Avatar Soile sanoo:

  Soijuli: No sitten ne ovat varmaan asiansa ajaneet;)

 41. Avatar kirpparikeiju sanoo:

  Minä taas olen ollu huomaavinani, että sulla on nykyään parempilaatusia kuvia ku joskus sillon ennen vanhaan:) Ei siis ole kuvissa valittamista, minusta sulla on oikein kivat kuvat:)

 42. Avatar Soile sanoo:

  Kirpparikeiju: No niin minustakin! Ihan kyllä hirvittää kun katselee noita eka vuosien kuvia, että kuinka ne silloin on lukijoita HÄIRINNYT :D
  Mutta nyt olen mielestäni aika paljon kehittynyt sekä kuvien asettelussa, että laadussa. Mutta tokihan ne jollain laadukkaalla kameralla olisivat oikeamman värisiä ja terävämpiä ja mitä kaikkea ne ammattilaiset osaavatkin kuviinsa saada. Mutta pointti on juuri se, että tämän verran minä osaan…..ja siihen lukijoiden on nyt vain tyydyttävä, yritän kyllä koko ajan kehittää ja parantaa blogiani oman mielenkiintoni mukaan:)

 43. Avatar Minni sanoo:

  Jaa, enpä ole huomannut huonoa kuvanlaatua. Eli mielestäni kuvien ei tartte olla ammattilaistasoa!

 44. Avatar Anonymous sanoo:

  No ei kyllä todellakaan häiritse! Kuvien laadussa ei ole mitään vikaa.

 45. Avatar Viivi sanoo:

  No huh huh, enpä ole huomannut vikaa kuvissa! En muissakaan seuraamissani blogeissa. ”Kotikutoinen” tuntuu tutummalta;)
  Jos ammattitason kuvia haluaa katsoa, kannattaa ostaa laadukkaita sisustuslehtiä.
  Enpä taida uskaltaa oman blogin perustamista.

 46. Avatar Anonymous sanoo:

  Johan tätä on kyllä aika moni kommentoinut, mutta pakko vielä minunkin… Aloin seuraamaan blogiasi muutama viikko sitten ja joka päivä meinaan juuttua koneelle katselemaan vanhoja juttujasi. Kertaakaan ei ole tullut mieleen että kuvissa olisi jotain vikaa! Ja katselen kuvanlaatuja jonkun verran ammatinkin puolesta. Oikein hyviä kuvia ihanasta kodista.

 47. Avatar Soile sanoo:

  Minni: No hyvä; onneksi nämä kuvat näyttäävät suurimmalle osalle kelpaavan, eivätkä tuota ylimääräistä häiritsevyyttä;)

  Anonyymi: Kiva kuulla; minustakin kuvat ovat ihan ok.

  Viivi: Joo; kyllä bloggaajana pitää näköjään paksumpaa nahkaa yrittää kasvattaa ja ehkä se on vähän tässä kolmen vuoden saatossa paksuuntunutkin:) Joskus vaan halua kuulla enemmän näitä mielipiteitä vahvistaakseen sitä nahkaa enemmänkin:)

  Anonyymi: Ihana kuulla mielipiteesi kuvistani ja kiva, että olet löytänyt blogini.

 48. Avatar Anonymous sanoo:

  Hei,

  olen lukenut blogiasi kesästä asti, mutta ei ole tullut jätettyä koskaan mitään kommenttia. Minusta kuvasi ovat selkeitä ja hyviä. Muutenkin tykkään tosi paljon blogistasi, on kiva kun joka päivä tulee uutta juttua, paljon hyviä vinkkejä olen saanut sisustamiseen täältä.

  Annie

 49. Avatar Soile sanoo:

  Annie: Tosi kiva kuulla, että olet viihtynyt sivuillani:)

 50. Avatar tiia sanoo:

  Hei Soile!
  Kuvasi ovat oikein kauniita ja luonnollisia :) Mukavaa syksyn jatkoa ja kiitos kivasta blogista :)

 51. Avatar Anonymous sanoo:

  Kuvasi ovat minunkin mielestäni selkeitä ja jotenkin helpompia seurata kuin jotkut hirmu käsitellyt (sotketut) kuvat. En tykkää kuvista jotka on sen näkösiä kuin viikon ruokalista olis lätkitty päälle.
  Tässä minäkin haluan kiittää hienoista kuvista asuntomessuilta, kun en päässyt itse sinne. Valtava työ sulla ollut tehdä ne postaukset.
  Nyt kun pääsin alkuun niin jonkin verran liittyy aiheeseen minua ärsyttävä asia kun jotkut bloggaajat ”kurisevat” kun ei kommentoida. Ei varmaankaan ole kommentoitavaa. Kyllä sinun kuvasi ja juttusi keräävät näköjään kommentteja ilman kerjäämistä. Kiva kun saa vain lukeakin syyllistymättä. Terv.Annemari.

 52. Oletpa saanut oudon kommentin, sillä mielestäni nämä sinun kuvasi ovat oikein hyvälaatuisia. Nyt kyllä pistää pohdituttamaan, että mitähän ihmiset sitten minun kuvistani tuumivat jos nämä ovat amatöörimäisiä.

  Olen oikein tyytyväinen blogisi lukija ja kuvien katselija :)

 53. Avatar Soile sanoo:

  Tiia: Kiitos paljon kommentistasi; mukava kuulla, että pidät blogistani:)

  Annemari: Voi kiitos paljon. Kiva kuulla, että kuvat ja jutut ovat miellyttäneet ihan sellaisenaan:) Minä olen itsekin tosi laiska kommentoimaan, joten en haluaisi ahdistella sillä asialla lukijoitaan:) Ei tosiaan viitsi ihan kommentoinnin vuoksi kommentoida, vaan silloin kun on jotain kivaa sanottavaa tai kysyttävää:) Näinhän se pitäisi mennä. Itse vielä tykkään kaikille kommentoijille vastata, niin olenkin ajatellut, että jos niitä tulisi aina satoja, niin minun aikani kuluisi ihan tässä koneen äärellä:D Suosituimmille blogeillehan niitä voi tulla jopa useita satoja!

  Johanna: No itsekin olen ollut nykyään aika tyytyväinen kuviini….mutta onhan ne tosiaan vaatimattomia noiden huippukameroilla taitavien kuvien ottajien kuviin…Mutta minusta laatu riittää minun blogiini ja niin näyttää samaa mieltä myös suurin osa lukijoista onneksi olevan:)

 54. Avatar Heidi sanoo:

  No ei todellakaan häiritse! En ole huomannu kuvissa mitään vikaa.

 55. Avatar Anonymous sanoo:

  No, voisihan tuon palautteen ottaa niinkin, että kun blogisi on niiiiin hyvä ja kun joukossamme on aina kriitikoitakin, niin jostain on keksittävä viilaamista. Mulle kuvat on kyllä vähintäänkin riittävävän hyviä. Joten tsemppiä tekemiseen.
  Ai niin, olen monet kerrat meinannut laittaa sulle kommenttia sun energisyydestä. Vaikka itsenkin touhuilen kaikenlaista, niin kateeksi käy tuo sinun energisyytesi :))!

 56. Avatar Laura sanoo:

  Minusta kuvissa ei ole mitään vikaa…ei ole tullut kuvien huonolaatuisuus edes mieleen…

 57. Avatar Anonymous sanoo:

  Hei! Minäkin olen lukenut blogiasi jo vaikka kuinka kauan, eikä ole tullut edes mieleen että kuvien laadussa olisi jotain moittimista! Jatka samaan malliin, kiitokset monista mukavista lukuhetkistä =)

  /H

 58. Avatar Anonymous sanoo:

  Kuvissa ei todellakaan ole mitään vikaa, itse asiassa mietin yks päivä että minkähänlaisella kameralla otat kuvat, kun ovat todella selkeitä ja hyviä,,,, kameraa sinun ei todellakaan tarvitse investoida uutta,,,,jatka samaan malliin Soile,,,t.Pia

 59. Avatar Soile sanoo:

  Heidi: Kiitos:) Kiva kuulla että kelpaavat sellaisenaan:)

  Anonyymi: Niin kyllähän kommentoijan tarkoitus oli hyvä eli vinkki miten voisin kehittää blogiani, joten en siitä tietenkään voi pahastua:) No minulla tuota energiaa on vielä kun sitä ei nyt tällä hetkellä tarvitse palkkatöissä kuluttaa…saa nähdä sitten kun taas joskus pitää jotain alkaa leipänsä eteen tekemään;)

  Laura: Kiitos, mukava kuulla, että laatu on ollut mielestäsi ihan ok.

  H: Kiva kuulla, että kuvien laatu ei sinua ole häirinnyt;)

  Pia: Minäkin olen luullut jo jonkin verran kehittyneeni kuvien otossa…mutta eihän kehityksellä tietenkään ole kattoa, joten vielä parempia kuvia voi ilman muuta olla:) Kiitos kuitenkin, että ne ovat sinun mielestä ihan hyviä:)

 60. Avatar Miimau sanoo:

  Kuviesi laatu ei häiritse yhtään! Kyseessähän on sisustusblogi eikä mikään valokuvausblogi – asiat ovat siis täysin oikeassa tärkeysjärjestyksessä!

  Onpa NOLOA että ei uskalla edes nimimerkin turvin kirjoittaa kun moittii….blääh tuommoiset omaan arvoonsa!

  Blogisi on ihana,vilpitön,inspiroiva ja aito <3

 61. Avatar Anonymous sanoo:

  Ei häiritse! Kivoja kuvia ja otat monesti kuiva kivoista yksityiskohdista.

 62. Avatar Soile sanoo:

  Miimau: Voi kaunis kiitos ihanan kannustavasta kommentistasi:)

  Anonyymi: Hienoa kuulla, että kuvien laatu riittää:)

 63. Avatar Anonymous sanoo:

  Hoh hoijaa näitä valittajia…sinun kuvat ovat visuaalisesti kauniita ja mielestäni blogiin kyllä myös erittäin hyvä laatuisia….eihän tämä edes ole valokuvausblogi vaan sisustus ja sepustus :D -merjakoo-

 64. Avatar iitukka sanoo:

  Jos jo jätetyt 63 kommenttia, eivät vielä vakuuta,tässä tulee vielä yksi.

  Ja viesti kuuluu näin. Hän, joka ei oman nimen takaa uskaltane tuollaista kommenttia julkaista, tuskin edes aktiivisesti tätä blogiasi lukee. Kun keskittyminen on niinkin vähäpätöisessä asiassa kuin kuvien laadussa. Sinähän kuvaat hyvin, kuvat (kuten 63 muutakin sanovat) eivät ole ammattivalokuvaamon tuotoksia, koska me emme edes lue,ammattivalokuvaajan blogia.

  Annahan kameran laulaa, me allekirjoittaneet, emme rakeita, salamankäyttämättömyyttä tai sen käyttöä. aukon suuruuksia tai muitakaan tuijottele, me odotamme silmät kiiluen ”mitä ihanaa se nyt on keksinyt, eteiseen,keittiöön, olkkariin….” siksi, me tätä luemme.

  Kirpeitä syyspäiviä koko laumalle!

  Iitukka :)

 65. Avatar Soile sanoo:

  Merjakoo: No sanoppa se…olen tässä kovasti koettanut arvailla minkälainen laatu kuvissa sitten riittäisi, mutta kukaan noista 44 henkilöstä, joita kuvieni laatu häiritsee ei ole kommentoinut millätavalla niitä pitäisi parantaa…..

 66. Avatar Soile sanoo:

  Iitukka: Kauneimmat kiitokset noin ihanan tsemppaavast kommentistasi. Olipa sitä vain ilo lukea! Ihana tietää, että lukijoista kuitenkin suuri osa pitää kuviani ihan tarpeeksi hyvinä:)