24.01.2012

Konjakkia

Konjakin sävy on pysynyt muodissa asusteissa jo useita vuosia. Surffailin eilen Ikean Livet Hemma -blogissa ja tämä kuva näytti niin hyvältä, että päätin sen tänne blogiini tallettaa. Hyvältä näyttää nimittäin konjakin värinen nahka myös sisustuksessa. Nojatuoli on Ikean ARVIKA.

Pidän itse kovasti konjakin sävyisistä vöistä, laukuista ja kengistä. Tämä setti Mulberryn käsineineen ja laukkuineen, Burberryn vöineen sekä Guessin saappaineen olisi niin tervetullut täydentämään asustevalikoimaani :) Tosin se vaatisi noin parin tonnin verran joutilasta rahaa….eli taitaa jäädä haaveeksi ;)


18 Responses to “Konjakkia”

 1. Annukka sanoo:

  Konjakin sävy asusteissa on upea. Itse olen haaveillut juuri tuollaisista nahkasaapikkaista, mutta hiven halvempana versiona : )
  Huonekaluissa en vielä ole tottunut konjakin väriin, mutta useinhan se mieli muuttuu, kunhan silmä ensin tottuu.

  • Soile sanoo:

   Ei ole kyllä itselläkään ennen käynyt mielessä konjakin väriset kalusteet, mutta tuo kuva vaan oli jotenkin niin herkullinen. Saappaat oli muuten Spartoo.fi -verkkokaupassa tarjouksessa 168 euroa.

  • Annukka sanoo:

   Täytyypä käydä vilkaisemassa kyseistä sivustoa.
   Kuva on kyllä komea ja mielihän aina kummasti muuttuu : )
   Kun on saanut haluamansa, niin johan sitä pitää sitten jostain päin alkaa muuttamaan.

  • Soile sanoo:

   Niinpä; aina se pieni muutoksenhalu tuolla takaraivossa jyllää ;)

 2. Anonymous sanoo:

  Heippa, Katselelin aiempia postauksia ja huomasin että harkitsit Askon Kimmel maton ostoa harmaana. Nyt kiinnostaisi tietää, kun mulla on sama matto ollut 1,5 vuotta ja kaikki kimaltelevat langat ovat siitä lähteneet, että onko sulle käynyt samalla tavalla? Mietin jo että veisin sen takaisin Askoon. Hyvää talven jatkoa ja kiitos ihanasta blogista:)
  terv. Jenni

  • Soile sanoo:

   Ostin maton, mutta meillä se ei ollut kuin pari kuukautta lattialla, en oikein pitänyt harmaa-valkoisesta värimaailmasta ja myin maton. Kivaa talven jatkoa myös sinulle ja onpa mukava kuulla, että pidät blogistani:)

 3. ★ Mirella sanoo:

  Tämä Soilen entinen matto on nyt minulla!:) Tästäkin matosta on muutama kimaltava lanka lähtenyt, mutta niitä on vielä paljon jäljellä..Toisaalta niitä on kyllä päivittäin pari lattialla..apua lähteeköhän ne kaikki pois?:/ Kokeilin yhtä kimaltavaa lankaa ja nätistä lähti,eikä tarvinnut edes vetää..hmm

  • Soile sanoo:

   Kannattaa varmaan kysäistä Askosta vaikka soittamalla, että onko niistä tullut enemmänkin asiakaspalautteita.

 4. Aikku sanoo:

  Marimekon klassikko-olkalaukkua saa myös konjakinvärisenä ja nahkaisena. Tosi kiva, ei niin opiskelijamainen kuin kankainen. Ostin laukun miniälle valmistujaislahjaksi ja ainakin lahjan saajan mielestä laukku on kiva käyttää ja sopii monenlaiseen menoon. Myös pienempää laukkumallia saa konjakinvärisenä.

  • Soile sanoo:

   Minä en oikein ole Marimekko-ystävä…. mutta tosiaan nahkainen voisi ollakin ihan eri juttu;) Onhan minulla yksi konjakinvärinen laukku jo; Mulberryn Emmy, mutta se on vähän epäkäytännöllisen mallinen.

 5. Anonymous sanoo:

  Hei Soile.Kävin tänään ostamassa konjakin värisen laukun Aleksi 13:ta, oli puoleen hintaan ja todella kivan näköinen.Olis mukava jos tekisit jutun ulkosaunasta, minkälainen olisi sinun ulkosauna:) Haaveissa itselläni olisi jokin moderni sauna, missä olisi viisto katto vähän sellainen toispuoleinen:):)terveisin.Pirjo

  • Soile sanoo:

   Pitääpä käydäkin kurkkaamassa Aleksi 13 valikoimat. Tosin on minulla jo ennestään yksi konjakinvärinen laukku..vähän vaan epäkäytännöllisen kokoinen;)
   Ulkosaunoihin pitäisi tutustua paremmin, jotta voisi niistä postailla:)

 6. sirkkis sanoo:

  Kauniita nuo kaikki asusteet ja konjakin väri on tosi kaunista. Nuo saappaat ovat jus minua :)

  • Soile sanoo:

   Minustakin yksi tuollainen nojatuoli kokonaan valkoisessa sisustuksessa voisi olla ihan jees:) Saappaat olis myös niin minun näköiseni, eiköhän laiteta tilausta Spartoolle menemään ;) Tosin mulla on yhdet pari vuotta sitten ostetut melkein samantyyppiset, mutta uusia jo kaipailisin:)

  • sirkkis sanoo:

   Minäkään en nyt raaski kun ostin Palmrothit, sellaiset sirot saappaat kauniille ilmalle. Alessa oli 40% vaan oli silti hintavat.

  • Soile sanoo:

   Palmrothilla onkin ihania kenkiä! Harmi kun vanha, arvostettu kotimainen yritys meni konkurssiin:(

 7. Ansku sanoo:

  Ostin juuri alesta konjakin värisen tunikapaitapuseron. On hieno väri. Sisustuksessa väri tietysti on vähän vaativampi, mutta ainakin mustaan ja valkoiseen tekee lämpimän kivan säväyksen. Minulle nuo nahka-asusteet tuottavat ongelmaa, kun ei ole yleensä varaa ostaa koko settiä (laukku, vyö, kengät)niin sitten tyydyn mustaan väriin niin voin ostaa yhden kerrallaan:)

 8. Soile sanoo:

  Valkoisen kanssa minusta sopi yllättävän hyvin! No saahan niitä settejä onneksi halvemmallakin; mm. H&M:lle oli tullut aika kivoja konjakin sävyisiä laukkuja.