28.02.2012

Käyntikortti

Nyt yritykselläni on tosi hieno käyntikortti. Sen teki minulle aina niin ystävällinen Johanna DecoraFramesta. Kiitos vielä tuhannesti Johannalle ammattitaitoisesta työstä.
Se on juuri sellainen kuin sen pitää ollakin; yhdellä sanalla sanottuna IHANA!

Tosin alunperin firmani toimenkuvaan kuuluvia sisustussuunnittelutöitä en nyt ehdi vastaanottamaan. Sen verran suuren osan tuo yllättäen saatu mukava ja mielenkiintoinen päivätyö vie ajastani, että aikaa vievät suunnittelutyöt on nyt toistaiseksi jätettävä. Kortti palvelee nyt kuitenkin mahdollisia Zelected By Houze -kutsuja tilaavien yhteystietona. Kutsujen tilauksia otan nimittäin mielelläni vastaan :)

Vielä en kuitenkaan tilannut näitä käyntikortteja mistään kortteja painavasta firmasta, vaan ostin Tiimarista kaunista Desing-paperia ja…..

…tulostin kortteja tälle vahvalle kohokuvioiselle paperille…..

…ja leikkasin siitä muutaman kymmenen korttia. Nämä saavat nyt aluksi toimia käyntikorttinani ja mikä ettei toimisi; niistä tuli nimittäin tosi siistejä.

Tuo pömpeli korttien vieressä on meidän uusi Sääasema. Isännän hankinta viimeviikolta :/ Nyt olen siiten kuullut säännöllisesti muutaman päivän säätiedoituksen uutisten lisäksi myös mieheni tulkitsemana :D 

29 Responses to “Käyntikortti”

 1. Mervi sanoo:

  Meille myös tarvittiin sääasema.meidän oma tosin on paljon riisutumpi. Ainakin siitä on ollut se hyöty, että olen tajunnut, kuinka rutikuivaa meidän huoneilma onkaan ja yritän sitä välillä helpottaa!

 2. Simpura sanoo:

  Upeita kortteja ja toimittaa asiansa kunnialla :)

  • Soile sanoo:

   Kiitos ja yleensä niitä ei tarvi sitä 500 kappaletta eli näillä mennään :)

 3. kirpparikeiju sanoo:

  Noi on kyllä hyvännäköset kortit. Ja sääasema on varsin herttainen :)

 4. Annukka sanoo:

  Kauniita ja tyylikkäitä nuo kortit.

 5. Anonymous sanoo:

  Miehet ne tykkää nuista mittareista;)

 6. sirkkis sanoo:

  Soile nyt kortit ovat tosi upeat ja antaa hyvän kuvan sinusta sekä toiminnastasi.

 7. Heli sanoo:

  Hienot käyntikortit!
  Minä kävin muuten viime yönä teillä kylässä. =D Luin illalla vielä blogiasi ja jäin miettimään olisko musta matto meillä kiva.. ja siitä varmaan sitten tuli tuo ”yöllinen kyläreissu” teille. Siellä oli joitain muitakin naisia kylässä, olivatkohan hekin jotain lukijoitasi? =D Hauskoja nuo unet!

  • Soile sanoo:

   No sinäkö se siellä olohuoneessa sipsuttelit, ihan kuin olisin kuullut ;) En kuitenkaan jaksanut nousta katsomaan, toivottavasti viihdyitte vaikka emäntä veteli sikeitä ;) Joskus kyllä aamuisin saa hyvät naurut omista unistaan:)

 8. ami sanoo:

  hei saako sinulta tilattua noita zelected by housen tuotteita näin ”etänä”? Näin yhden kuvan missä oli ZBH:n ihanat yynyliinat, ja en nyt saa pois niitä mielestäni ennen kuin olen ne saanut itselleni :)

 9. Oikein tyylikkäitä käyntikortteja! Onneksi mieheni ei ole nähnyt tuollaista sääasemaa – hän on pitkään haaveillut tuollaisesta. Minä vain en ole oikein innostunut. Minusta internetin, Hesarin ja radion säätiedot yhdistettyinä lämpömittariin ja omiin silmiin riittää. Miesten mieli on tutkimaton…

  • Soile sanoo:

   Minullekin riittäisi hyvin internetin ja tv:n säätiedoitukset, mutta miehet näköjään tarvii noita leluja;) Se oli tarjouksessa ja maksoi vain 39 euroa, joten ei onneksi ollut turhan kallis lelu ;)

 10. Mustikka sanoo:

  No ompas hieno käyntikortti! Pitäiskö minunkin sellaisia tehdä itse :)!

  • Soile sanoo:

   ZBH:llakin oli joku oma paikka mistä pystyi tilaamaan kortteja. En ole kyllä kysellyt niiden perään kun halusin omannäköisen.

 11. Mustikka sanoo:

  Niinhän niillä oli, mut jotenkin en oo sitä tarkemmin lueskellut. Pitäneepä käydä katsomassa vielä, kiitos vain vinkistä ! Mut joo sulla on tuo toiminimi niin pitäähän sulla olla omannäköinen käyntikorttikin :).

 12. L sanoo:

  Tosi hieno käyntikortti. Ihan sun näköinen. :) olen alotellut omaa blogia. Käypä kurkkaamassa. :)

 13. Anonymous sanoo:

  Mistä tuo sääasema on hankittu? Olis kiva lahja miehelle. Niin ja kivat käyntikortit sait!

 14. Käyntikortista tuli tosi hieno!!

 15. Anonymous sanoo:

  kannattaa tsiigta moo.com. siella saa tehtya helposti kayntikortteja & postikortteja jossa toisella puolella on valokuva vaikka sisustuksesta jonka oot toteuttanu. koska jokaiseen korttiin voi vaikka laittaa eri kuvan (ilman lisamaksua), ni kayntikorteista saa helposti mukana kulkevan portfolion. laatu on mielestani erittain hyva.