18.03.2014

Perfect Home -sisustuskutsuilla

Ystävättäreni piti toissa sunnuntaina kodissaan Perfect Home -sisustuskutsut. Ensimmäistä kertaa sain tilaisuuden tutustua tämän yrityksen tuotteisiin ja paljon löytyikin mieleistä ja laadukasta ihasteltavaa ja ostettavaa. Perfect Homella on menossa hurja varaston tyhjennys alennusmyynti, joten aika innokkaana tuli tilauslomakkeelle rivejä rustattua:) Muutama rivi piti jo yliviivatakin, jottei lasku kovin suureksi päässyt kertymään ;) Loppusummaksi tilaukselle tuli 115 euroa ja sillä rahalla sain paljon uutta kivaa kotiin.

Meidän beige-valkoinen sisustus sai uuden lisäsävyn sinisten tyynyjen muodossa.

Olen useissa sisustuskuvissa ihastellut farkunsinistä sävyä ja nyt kun tyyny; siis todellakin koko tyyny sisuksineen päivineen maksoi vain 11,10 euroa, niin päätin kokeilla sävyä, jota meillä ei ole ennen nähtykään:) Ostin tyynyjä kaksi; kumpaankin kulmasohvan nurkkaan omansa.

Ainakin vielä tyynyt tuntuvat piristävältä värilisältä. Meillä koiratkin sopii aika hyvin sisustukseen; ihan saman sävyiset kuin sohvapöytämme :D Pöydällä komeilee muuten minun uusi tietokoneeni. Vanha läppärini sippasi muutama kuukausi sitten ja ollaan yritetty pärjätä yhdellä koneella. Viime viikolla yhtenä päivänä kyllästyin odottamaan ”läppärivuoroani” ja marssin Prismaan, jossa tein kaupat tuollaisesta vähän pienemmästä 15,6 tuuman Asuskesta. Kiva ohut ja kevyt matkakoneenakin. Myönnettäköön, että ”tabletti” olisi ehkä ollut nykyaikaisempi valinta, mutta mielestäni koneessa pitää olla oikeat kunnon näppäimet;)

Tilaukseeni sisältyi myös upea täyspuukehyksinen peili. Peilin normaalihinta oli 142 euroa ja nyt sen tarjoushinta oli vain 56,10 euroa. Ajattelin, että se voisi sopia meidän kohta uudistuksen kokevaan wc-tilaan. Vähän rustiikkista moderniin kiiltävään pintaan mukaan:) Peilin koko on 74×64, joten ainakin kokonsa puolesta se voisi olla ihan sopiva. Katsotaan sitten löytääkö se sieltä paikkansa.

Nämä kehykset olivat minusta erittäin ylellisen ja laadukkaan oloiset. Näissä alennus oli vähän pienempi eli – 20 % eli hintaa jäi 17,60 euroa/kpl.

Toiseen kehykseen voi laittaa perhekuvan.

Toisessa on teemana Ystävät :)

Mitäs piditte ostoksistani? Oletteko itse käyneet nyt lähiaikoina Perfect Home -kutsuilla ja jos olette, niin olis kiva kuulla, mitä alelöytöjä te teitte:)


8 Responses to “Perfect Home -sisustuskutsuilla”

 1. Avatar Annukka sanoo:

  No eipä ole tullu käytyä, mutta tosi kivoilta vaikuttaa löydöt. Ja edullisilta myös :). Toi sininen on sellainen, jota ihailen, mutta jälkeen oman totaalisinisen sisustukauteni en oikein sitä ole enää omaan kotiin osannut kuvitella. (Paitsi että justiin viime keväänä ostin lasiterassille vähän samanoloiset siniset tyynyt. Ehkä muistatkin ne, ehkä et, mutta kumminkin :))
  Ja koirat tosiaan passaa sisustukseen mainiosti :D

  • Avatar Soile sanoo:

   Oli kyllä alennukset kohillaan…meinas ihan järki mennä :D No onneksi se järkikulta vähän muistutti, että raha ei kasva puussa ;) Mulla on rehellistä sinistä ollut viimeski vuonna 1984-1985 eli silloin meidän vuokrakerrostalon omistaja antoi tapetoida makuuhuoneen ja sinnehän tuli sinistä kukkaseinää ja sinisiä tekstiilejä ja ihan rehellisen sinisiä olivatkin:)

 2. Avatar Jaana sanoo:

  AIvan ihania ostoksia. Voisin ottaa kaikki kotiini! Huippuja! Kivaa loppuviikkoa!

  • Avatar Soile sanoo:

   Eikö olekin:) Ja paljon jäi vielä ihanaa ostamattakin :D Kivaa loppuviikkoa myös sinulle:)

 3. Avatar Anskuli sanoo:

  mä oon kerran käynyt ja ihania tuotteita siellä kyllä ja paljon <3 Tilasin sieltä kutsuilta valkoisia kahvikuppeja asetteineen, en kyllä enää muista mallin nimeä! Ihanan yksinkertaisia! Niitä pitäisi tilata lisää..

  • Avatar Soile sanoo:

   Oi se on se Lilja-astiasarja muistaakseni nimeltään, ne ovat tosi kauniita ja niistäkin oli nyt -20 % alennusta:)

 4. Hei mahtiksia löytöjä. Tyynyjä ei vaan koskaan voi olla liikaa.

  Sulle ois Soile pieni Pullahaaste täällä :
  http://inthehouze.blogspot.fi/2014/03/pullaperjantai-ja-haaste.html

  • Avatar Soile sanoo:

   Olen samaa mieltä ja niitä tyynyjä tosiaan on ja paljon :D

   Leivon pullaa tosi harvoin, koska lämmin pulla on niin hyvää, että syön niitä aina liikaa ;) Just muuten lupasinkin miehelleni, että kun saadaan vessaremppa valmiiksi, niin leivon hänelle palkaksi pullaa :) Kiitos haasteesta; mulla ei tosin mitään semmoista erikoista täyteohjetta ole, mutta täytyypä kokeilla tuota sinun herkullista täytettä :) Rahkapullista tykkään itse aivan mahdottomasti ja miehen lemppari on peruskanelipullat:)