08.05.2014

Raidat hiuksiin kotona

Saimme Indiedaysin bloggaajatapahtumasta mukaan Lorealin Preference Glam Lights raitapakkauksen, jonka myötä päätin lähteä mukaan L’Oréal Paris’n ja Indiedaysin yhteistyökampanjaan. Testasimme tyttäreni kanssa kuinka hiusten raidoitus onnistuu täällä uutuustuotteella ihan kotioloissa. Raitapakkauksessa on kaikki kotiraidoitukseen tarvittavat välineet. Tällä systeemillä ei tarvita raitahuppuja, vaan raidat tehdään mukana tulevalla muoviharjalla.

Raita-aine levitetään kuiviin hiuksiin. Tältä hiukseni näyttivät ennen toimenpidettä.

Harja olikin erittäin kätevä raidoitusaineen levitykseen. Nokkapullosta oli helppo annostella tuotetta harjan piikkeihin. Vetelimme harjalla toisillemme ainetta tasaisin välein hiuksien tyvestä latvaan.

Vaikutusajaksi pakkauksen ohjeissa suositellaan 25 – 45 minuuttia. Me annoimme aineen vaikuttaa noin 35 minuuttia ja raidoista tuli erittäin luonnollisen sävyisiä.

Päivänvalossa sävyt näkyvät paremmin.

Tyttäreni hiukset raidoituksen jälkeen.

Sinullakin on mahdollisuus päästä kokeilemaan näitä raitatuotteita kun käyt tästä linkistä osallistumassa arvontaan.

2 Responses to “Raidat hiuksiin kotona”

  1. Avatar sirkkis sanoo:

    Kauniita ovat molempien hiusten värien elävyys nyt.