12.05.2014

Mainostaminen blogissa

Olen saanut pari negatiivista kommenttia liittyen blogissani oleviin mainospostauksiin. Tiedän, että moni teistä pitää niitä ärsyttävinä, mutta valitettavasti tulen niihin jossakin määrin lähtemään mukaan jatkossakin. Joskus niitä tulee enemmän, joskus vähemmän. Tänä vuonna sain lyhyen ajan sisällä monta minua miellyttävää yhteistyötarjousta, joilla sain toteutettua kivoja uudistuksia kotonani. Kuitenkin koko tämän vuoden saldo on kaiken kaikkiaan kuusi yhteistyöyritystä, joka on mielestäni aika kohtuullinen määrä viiden kuukauden aikana.  Lisäksi Hemtexin, Hobby Hallin, K-raudan ja Homenordin tuotteiden myötä on myös uusia kodin sisustuskuvia! Eikä näitä sisustuskuvia olisi syntynyt ilman yhteistyökumppaneita ;)

Otan vastaan vain sellaisia yhteistyötarjouksia, jotka liittyvät sisustamiseen tai yleensä tuotteisiin, joista myös itse pidän. Samalla tavallahan minä olen aina postaillut; kerron mistä ostan tuotteita ja asettelen niitä kotiini, kuvaan ne ja kerron niistä. Miksi ne sitten ärsyttää kun olenkin saanut jotain ilmaiseksi blogin kautta ja mainitsen yrityksen siinä valossa? Blogitekstien työstäminen ja kuvien ottaminen on usein monien tuntien puuhaa ja kieltämättä on kiva saada joltain suunnalta myös pientä korvausta ”työlleen”. Samalla saan taloudellisesti mahdollisuuden tehdä niitä kodin muutoksia, jotka lukijoita on yleensä eniten näyttänyt kiinnostavan. Mutta näyttää kuitenkin siltä, että postaus alkaa ärsyttämään, kun bloggaaja saa jotain ilmaiseksi eikä olekaan itse sitä hankkinut:(

Mainospostausten vuoksi ei kuitenkaan jää mikään muu mahdollinen aihe postaamatta, vaan edelleen tulen raportoimaan kaikki mahdolliset remontït, edulliset sisustushankinnat, pihajutut, kokkailut ym. ym. kunhan niitä vain ilmaantuu. Toisinaan niistä riittää juttua enemmän, toisinaan taas jotain muuta on enemmän….tällainen tämä blogini on…koettakaa kestää tai jos ette kestä, niin kiitän nöyrästi siitä ajasta minkä viihdyitte blogini parissa:)

Toivonkin teiltä ymmärrystä ja suvaitsevuutta kaikkiin blogini aihevalintoihin, olipa ne sitten kiinnostavia tai ei. Emmekö voisi lukea blogejakin niinkuin luemme aikakausilehtiä eli monipuolisina myös mainoksia sisältävinä julkaisuina, vaikka joka juttu ei niin kiinnostava olisikaan ;) Blogit ovat kuitenkin aikakausilehdistä poiketen meille lukijoille täysin ILMAISTA viihdettä! Kaikesta ärsyttävyydestään huolimatta yhteistyöpostauksistahan hyötyy usein lukijatkin kivojen arvontapalkintojen muodossa:)100 Responses to “Mainostaminen blogissa”

 1. Avatar Anonymous sanoo:

  Jatka vain samaan tapaan. Jätä tuollaiset kommentit omaan arvoonsa. Sisustuspostaukset ovat blogisi parasta antia.Blogistasti löytyy aina jotain mitä voi soveltaa omaan kotiin. Moni pikku sisutujuttu on löytänyt blogisi kautta meille, joten ostospaikat vain kaikkien tietoon.

  Jenny

  • Avatar Soile sanoo:

   Kiitos Jenny; ihana kuulla, että pidät blogistani sellaisena kuin se on :) Enkä sano, että kaikkien siitä pitäisikään pitää, mutta jos ei tykkää, niin voi lopettaa seuraamisen ihan hissukseen, ilman neuvoja siitä mitä minä saisin postata ja mitä en. Tämä on minun blogini tapa toimia ja joku toinen mainokseton blogi voi olla sitten sopivampaa seuraa.

 2. Avatar Anonymous sanoo:

  Joudut varmaan maksamaan jotain lahja-tai muuta veroa noista yritysten lahjoituksista??

 3. Avatar annieveliina sanoo:

  Hyvä postaus ja täydestä aiheesta! :)

 4. Avatar Anonymous sanoo:

  Selittelyt sikseen,tämä on sun blogi ja aiheet ovat juuri niitä mitä itse haluat niiden olevan. Meitä vakilukijoita on varmasti enemmän kuin valittajia ;)

  • Avatar Soile sanoo:

   Kiitos paljon:) Kommenttisi tuntui niin mukavalta lukea. Onpa mukava tietää, että siellä on myös ihmisiä, jotka kestävät blogiani ihan millaisena vaan :)

 5. Avatar Hannaliina sanoo:

  Ihan just noin! Ihme vikinää ihmiset oikeasti jaksaa asioista, jotka eivät ole heiltä pois. Menköön lukemaan jotain muuta, jos harmittaa, mutta pitäkööt mölyt mahassaan :D

  • Avatar Soile sanoo:

   Kiitos Hannaliina; ihana, että olet tuota mieltä :) Itsekin kyllä en voi ymmärtää, miten ihmiset jaksaakin avautua moisesta, kun on niin helppo olla lukematta otsikkoa pitemmälle, mikäli juttu ärsyttää.

 6. Avatar Anonymous sanoo:

  Soile, tee niin kuin hyvä on. Mahtava blogi. Terv. Tiina V

  • Avatar Soile sanoo:

   Kiitos Tiina ymmärryksestä ja tuesta <3 Olen niin iloinen, että siellä ruudun takana on myös sinunlaisiaisi lukijoita, joille ilmeisesti tuottaa iloa kaikenlaiset postaukset :)

 7. Avatar Hertta sanoo:

  Jatka vaan samaan mallin. :-) Sanoisin että kateellisten panettelua. Eiköhän jokainen järkevä aikuinen ihminen osaa jättää lukematta blogi-maailmassa ne jutut, jotka ei itseä kiinnosta.

  • Avatar Soile sanoo:

   Kiitos Hertta :) Itsekin mietin, että voisiko se olla jonkinlaista kateutta, mutta toisaalta se tuntuu niin uskomattomalta, että näitä muutaman sadan bloggauspalkkioita voi kadehtia. Tuntipalkka jää tässä hommassa kyllä euron sadasosiksi ;)

 8. Avatar Hannele sanoo:

  Tässähän tulee esiin se suomalaisten peri synti, kateus! Olen seurannut blogiasi monta vuotta, ja toivon että jatkat samaan malliin. Viime reissuasi minkä teit poikasi kanssa, luimme yhdessä poikani kanssa (11v.) suurella mielenkiinnolla. Nyt pitäisi kuulemma päästä Teemun ravintolaan syömään pihviä. ;)

  • Avatar Soile sanoo:

   Kiitos Hannele ihanasta kommentistasi:) Onpa kiva kuulla, että 11 vuotias nuorimieskin on innostuneena lukenut juttujani:) En tiedä voisiko se tosiaan olla jonkinlaista kateutta tuo mainospostauksista valittaminen, joka tapauksessa täysin käsittämätöntä, että joku viitsiikin vaivautua moisesta murehtimaan. Kaikilla on mahdollisuus perustaa oma blogi ja tehdä siitä juuri sellainen kuin itse haluaa, eikä sellainen kuin muut haluaa ;)

 9. Avatar Anonymous sanoo:

  Kateellisia tuommoiset valittajat, että jaksavatkin nähdä vaivaa.. Älä välitä tommoisista, kaikkia ei vaan voi miellyttää. Sulla on kiva blogi, tosi kauan olen jo tätä seurannut, mutta tämä oli vasta eka kommentti, jonka jätän. Mukavaa kesän odotusta!

  -Heidi

  • Avatar Soile sanoo:

   Oi Heidi; suurkiitos kun kommentoit. Tuli niin hyvä mieli <3 Oikein aurinkoista kesää myös sinulle :)

 10. Minusta on mukava nähdä bloggauksen voima; olkoonkin palkinto välillä sitten vaikka materiaalin muodossa! Taitavat ihmiset ansaitsevat työstään palkinnon eikä siinä ole kellään nokan koputtamista. Nurinat liittyvät yleensä siiihen, että tietoa todellisesta asian laidasta ei vain ole tarpeeksi; tehdään oletuksia ja tulkintoja vähäisen informaation perusteella! Jatkat Soile entiseen malliin! Minä ainakin nautin blogisi lukemisesta nyt ja tulevaisuudessa! ♥

  • Avatar Soile sanoo:

   Suurkiitokset ymmärryksestäsi ja tuesta valinnoilleni. On niin hyvä mieli kun saa lukea tällaista palautetta; aivan sama tunne kuin saisi positiivistä palautetta työnantajaltaan:) Kiitos, että pysyt mukana jatkossakin olipa jutut mitä hyvänsä :)

 11. Avatar Anonymous sanoo:

  Koirat haukkuu, karavaani kulkee… Kaikilla mahdollisuus samaan, siitä vain blogia pitämään ja tienaamaan ;)Kiitos sinulle, kun pidät kivaa blogiasi! Ilmaiseksi se ei tule, vaatii paljon aikaa ja vaivaa. On vaan hienoa, että saat siitä vastinetta. Lahjoittajillehan bloggauksesi on hyvää mainosta, joten hyöty molemmin puolista :) Jatka samaa rataa, älä välitä kateellisten jutuista. T. Teija

  • Avatar Soile sanoo:

   Nimenomaan! Kiitos, että ymmärrät <3 On nyt niin huojentunut mieli kun tuntuu, että moni siellä ruutujen takana pysyy mukana kaikesta huolimatta :)

 12. Avatar Mysterious M sanoo:

  Sinulla on hieno blogi ja on ilo katsella sinun ideoita ja olkoonkin sitten osa yhteistyöjuttuja, niin ei se minua haittaa, sillä ideoista hyödyn minäkin. Aina noita marisijoita löytyy ja tiedän kyllä, että bloggaus vie paljon aikaa päivästä, mikäli siihen oikein paneutuu. Jatka vaan samalla lailla.

  • Avatar Soile sanoo:

   Kiitos paljon tuesta :) Se on kyllä totta, että tässä blogimaailmassa tuntuu olevan oikein ammattimarisijoita….kumma sinänsä, sillä eihän siitä mitään palkkaa kuitenkaan saa ;) Ehdottaisin, että käyttäisivät senkin energian vaikka oman blogin perustamiseen ;)

 13. Olen täsmälleen samaa mieltä kanssasi. Mielelläni ottaisin jotakin vastaan siitä hyvästä että kokeilen ja kerron eri tuotteista. Sinulla on moniin verrattuna vähän mainostamista. Jokainen itse valitsee mitä lukee. Olen saanut monta hyvää vinkkiä monista blogeista. Yksi parhaista on vinkkaamasi höyrysilitysrauta Oulussa. Jatka vaan samaan malliin. Omaan blogiin aion lainata tuon kuvan, jos jostakin sen löydän. Mukavaa kevättä!

  • Avatar Soile sanoo:

   Kiitos Marja Leena:) Minustakin minun blogin mainosmäärä ei nyt mitään kovin vallatonta ole ja useimmiten niihin liittyy juuri niitä sisustuskuvia, joita kaivataan. Se höyrysilitysrauta on kyllä niin huippu, kiva että sait omasi :) Kiitos paljon tuesta ja kuvan löysin googlettamalla kuvahakua I do what I want ;) Lisäsin siihen vain valkoisen neliön ja siihen omaa tekstiä, voit huoletta kopioida sen tästä minun blogista jos haluat :)

 14. Avatar Anonymous sanoo:

  Tuo negatiivinen palaute on varman K…..A, mutta sinä varmaan teet kovan työn noissa blogauksissa ja aina laitat vinkit myös muille. Jokainenhan voi valita käykö sivuillasi. Voi voi tuota kadetta kun se puskee näin läpi. Minä ainakin olen löytänyt sivusi ja joka päivä käyn katsomassa mitä olet saanut aikaan tai laittanut. Olen läheltä mutta kade ei ole minun juttuni. Jatka vaan oli ihana seurata sinun ja poikasi matkaa. Hyvää ja antoisaa kesän alkua. Vm. 61

  • Avatar Soile sanoo:

   Sitä se kieltämättä on; kun teet kovasti töitä blogisi eteen, niin ei mielellään kuulisi tuota K…..A ;) Tosin täällä blogimaailmassa noita riittää ja heidän mielestäään se on ihan oikeutettua kertoa mielipiteensä joka asiaan…. Ihana kuulla, että juttuni kiinnostavat, kiitos paljon siitä ja tuestasi :)

 15. Avatar Jenna sanoo:

  Todella hieno postaus aiheesta!

 16. Avatar Anonymous sanoo:

  Minäkin ostin vinkistäsi höyrysilitysraudan Oulun Prismasta ja se on ollut tosi hyvä hankinta! :)

  t. lukijasi

 17. Avatar Hemuli sanoo:

  Älä välitä. Oon huomannu et kriittistä porukkaa on muuallakin saitilla kirjoittamassa samasta aiheesta. Sääli kun ihmiset on kateellisia. Ymmärtäisivät sen että sinun hyvä ei ole heiltä pois. Tsemppiä ♥

  • Avatar Soile sanoo:

   Yritän olla välittämättä, mutta vähän teki mieli avata tätä asiaa myös bloggarin näkökulmasta ;) Kiitos paljon ymmärryksestä ja tuesta <3

 18. Avatar SatuH sanoo:

  Negiksiä löytyy aina. En lukenut koko viestiketjua, mutta mielestäni homma toimii niin, että bloggaaja päättää mitä bloggaa ja lukijat päättävät mitä lukevat. Kuvan teksti oli erittäin osuva. Löysin blogisi alunperin laskosverhon ompeluohjeen kautta ja sen jälkeen enemmän ja vähemmän seuraillut. Paras seurata omaa polkuaan, mielistely ei toimi koskaan :) Tykkään!

  • Avatar Soile sanoo:

   Kiitos SatuH, on ihana nähdä, että enempi täällä on kuitenkin lukijoita, jotka pysyvät mukana, postasinpa sitten vaikka autonrenkaiden vaihdosta ;)

 19. Avatar Haveaniceday1 sanoo:

  Hyvä postaus ja jokainenhan tekee oman bloginsa kanssa miten haluaa :)
  Voitko vaikuttaa noihin sivuilla näkyviin mainoksiin, ihmettelin vain kun siellä mainostetaan feikki laukkujen ostopaikkoja.

  • Avatar Soile sanoo:

   Kiitos tuestasi:) Valitettavasti ne Google-mainokset tulee vähän sen mukaan mistä täällä on puhutta… eli kun puhutaan laukuista, tulee jos jonkinmoista laukkumainosta:(

 20. Avatar Suvi sanoo:

  Jokainen voi itse valita mitä lukee ja jos ei aiheet miellytä niin pysykööt poissa koko sivuilta. Minun mielestä on kiva että kerrot mistä olet hankinnat tehnyt ja myöskin hinnat. Kieltämättä välillä vetää ihan kateelliseksi kun saat kaikkea kivaa yhteistöittesi kautta mutta eihän nuita ihania tuotteita voi kuin ihastella ;)

  • Avatar Soile sanoo:

   Kiitos Suvi; on ihanaa huomata, että teitä ymmärtäjiä on siellä ruudun takana kuitenkin iso joukko <3

 21. Avatar Anonymous sanoo:

  Hei Soile,
  teet mielettömiä postauksia. Sinun blogissasi mainitaan aina suoraan ”Mitä, missä millon” -periaatteella yhteistyökumppanit, joten piilomainontaa ei näy blogissasi. Ainakin itse olen saanut monta kivaa ideaa, joita on helppo toteuttaa, kun tietää mistä tuotteet on ostettavissa. Toisekseen kannatat paikallisia yrityksiä postauksissasi hienoa! Mukavaa kesän odottelua ja innolla odotan mitä kukkia istuttelet tänä vuonna. -Kata-

  • Avatar Soile sanoo:

   Kiitos Kata; nimenomaan yritän kertoa vinkkejä juuri siltä kannalta, että muutkin niistä hyötyisivät. Myös paikallisia yrityksiä mainostan mielelläni, enkä niistä usein muuta saakaan kuin hyvän mielen ja sekin monesti on riittävä palkinto tästä bloggailusta :) Itsekin innolla odotan, että pääsen pihahommiin!

 22. Jatka samaan malliin vaan – minusta on ihan turha puhua ilmaisista lahjoista – kyllä se postauksenkin tekeminen joskus työstä käy – moni kuvittelee, että postaus syntyy tuosta vain. Ei se synny, kyllä siinä joutuu miettimään sanojaan moneen kertaan, valokuvaamaan, asettelemaan, siivoamaan ja vaikka mitä – tekemään niitä kodin pieniä muutoksia. Ei siis ilmaisia lahjoja vaan ihan rehellisesti työstä saatua korvausta;)

  • Avatar Soile sanoo:

   Kiitos:) Näin se on, että nuo satanen sieltä toinen täältä ei pitäisi tehdä tästä hommasta yhtään kadehdittavaa! Sitäpaitsi jokainen voi perustaa oman blogin ja pyrkiä samaan. Yritysten avulla tämä Suomi pyörii, niin miksei niistä voisi kertoakin;)

 23. Avatar Kankuritar sanoo:

  Luen blogiasi silloin tällöin. Ei mainokset ole (ainakaan tähän mennessä) ärsyttäneet, jatka vain samaan malliin. Kateushan tuollisista kommenteista tulee esille ja niistähän ei kannate välittää.
  Aivan niinkuin kirjoitat, jos joku aihe ei kiinnosta, jättää lukematta. Blogistasi saa monenlaisia vinkkejä ja ideoita, myös tällainen pienyrittjä ja tuotteiden valmistaja. Hyvää kevään jatkoa sinulle.

  • Avatar Soile sanoo:

   Kiitos paljon kommentistasi Kankuritar:) Ihana kuulla, että vinkeistä on ollut sinulle myös hyötyä:)

 24. Avatar Anonymous sanoo:

  Hei, olen pitänyt aivan valtavasti blogistasi. Ei haittaa vaikka on mainoksia se kuuluu asiaan. Vinkkejä tullut paljon ja ennenkaikkea kuvia ja mistä voi hankkia tuotteet. Jatka vaan samaan malliin. terveisin Tiita

  • Avatar Soile sanoo:

   Voi kiitos paljon tuestasi Tiita :) Mukava kuulla, että mainokset eivät haittaa sinua.

 25. Avatar Anonymous sanoo:

  Kaikkia ei voi miellyttää, mutta minä ainakin seuraan blogiasi mielenkiinnolla ja olen saanut hyviä vinkkejä omaan kotiini sekä energiaa positiivisesta elämänasenteestasi ! Aurinkoista kesän odotusta !

  • Avatar Soile sanoo:

   Niin se on! Mukava kuulla, että olet viihtynyt blogini parissa. Oikein aurinkoista kesää myös sinulle :)

 26. Avatar Marika sanoo:

  Jatka ihmeessä samaan malliin. Mielestäni blogissasi on hyvässä suhteessa näitä yhteistyöpostauksia.. Sisustussuunnittelupuolen opiskelijana itseäni kiinnostavat nämä yrityksetkin, joten sikäli ihan mielenkiinnolla tutustun yrityksiinkin :)

  • Avatar Soile sanoo:

   Kiitos Marika:) Mukava kuulla, että sinunkin mielestäsi yhteistyöpostauksia on ollut ihan kohtuullisesti.

 27. Avatar Anonymous sanoo:

  Höpö höpö. Kateellisten panettelua. Älä vaan välitä moisesta ja pahoita mieltäsi!
  Minä kyllä myös olen kateellinen sillä tavalla, miten halvalla olet upeita juttuja onnistunut saamaan. Mutta osaan olla iloinen siitä puolestasi. Monta hyvää vinkkiä olen sinulta saanut ja
  päivittäin käyn täällä, vaikka läheskään aina en niihin kommentoi. Jatka vaan samaa rataa!
  Ulla

 28. Avatar Teija sanoo:

  Voi hitsi, tosi hyvin osasit kiteyttää jutun juuren! Aplodit! :)

  Ps. Pitää vielä kommentoida tota teidän reissua.. aivan mahtava!! Mäkin haluun pihville Teemun ravinteliin! :D

  • Avatar Soile sanoo:

   Kiitos Teija; yritin parhaani mukaan saada lukijat ajattelemaan asiaa myös minun kannaltani ja toivottavasti onnistuin ;)
   Reissu oli niin mahtava, että ei oikein osaa sanoin kuvailla! Teemun ravintolakäynti oli yksi reissun kohokohdista :)

 29. Jos ne oikeasti ärsyttää, ei tarvitse lukea! Jos se on kauteutta, suksikoon suolle!

  Simple as that, haters. ;)

  • Avatar Soile sanoo:

   Kiitos nasevasta kommentistasi:) Siinä se on kaikessa lyhykäisyydessään asian ydin :D

 30. Avatar Tiiti sanoo:

  Jatka vain kivoja postauksiasi. Enpä olisi ilman sinun blogiasi varmaan koskaan löytänyt tuota hurmaavaa Hobby Hallin perhoslyhtyä, joka nyt koristaa meidänkin kuistiamme. Kiitos! Ja kiva, että saat myös itsellesi jotain tuote-etuja. Ne eivät todellakaan ole minulta pois :D

  • Avatar Soile sanoo:

   Kiitos paljon Tiiti kommentistasi ja myönteisestä suhtautumisestasi :) Perhoslyhty on niin kaunis ja sopii hienosti kesäiselle terassille :)

 31. Avatar sirkkis sanoo:

  Hyvä Soile, olet ollut aina avoin ja kertonut mitä sait ja mitä ostit sekä mistäkin paikasta. Ystävä hyvä jatka vain samaan malliin ja täällä on kiva käydä lukemassa ja saamassa vinkkejä sinulta. Minähän oon sinun vakio fani 😍

  • Avatar Soile sanoo:

   Näin olen tehnyt:) Kiitos ihana Sirkkis kun olet niin pitkään pysynyt blogini vakilukijana:)

 32. Kyllä monet hakevat myös blogeista suosituksia ja vinkkejä esim. sisustusjuttujen hankintaan. Pitäisi jokaisen ymmärtää, ettei kaikkia juttuja voi itse hankkia ja kokeilla / suositella, joten on hyvä asia että yritysyhteistyötä tehdään. Jos se on tunnistettavasti merkitty, ei siinä mielestäni ole mitään negatiivista. Ihanaa kun osaat sanoa näistä asioista suorat sanat niille, jotka ovat ehkä kateellisuuttaan moista asiaa kommentoineet. :)

  • Avatar Soile sanoo:

   Kiitos Kati niin ihanan kannustavasta kommentistasi. Mukava kuulla, että vinkit kiinnostaa olipa ne sitten mainosmielessäkin toteutettu :)

 33. Hyviä pointteja, Soile! :) En ymmärrä, miten jollakin voisi olla nokankoputtamista blogisi sisällöstä – kirjoitat monipuolisesti ja yhteistyöpostaukset ovat vain mukava lisä. Luulen, että sellainen lukija joka ei itse blogia kirjoita, ei välttämättä tajua sitä aika- ja vaivamäärää, mikä yhdenkin postauksen kirjoittamiseen/kuvaukseen kuluu. On vähintäänkin oikeutettua, että edes silloin tällöin saa yhteistyön kautta itselleen jotain todellista etua bloggaamisesta! Höppänöitä tuollaiset ihmiset, jotka ovat siitä kateellisia. Jatka samaan malliin, sinulla on ihana blogi. :)

  • Avatar Soile sanoo:

   Kiitos paljon sinulle ihanasta kommentistasi :) Täällä blogimaailmassa riittää vaikka minkälaisia ihmisiä, valitettavasti myös sellaisia, joille tuottaa iloa kirjoittaa myös negatiivisessä sävyssä. Itse en missään tapauksessa haluaisi kenellekään blogin kirjoittajalle kirjoittaa muuta kuin iloisia asioita,vaikka en aina olisikaan samaa mieltä heidän valinnoistaan, postauksistaan, kodin sisustuksesta, asuistaan, mielipiteistään…. ei minun tarvitse alkaa ketään arvostelemaan; kukin tekee blogissaan mitä tahtoo. Positiivisia kommentteja on mukava jättää; tulee hyvä mieli myös itselle :) Tässä maailmassa on niin paljon pahaa, että olisi mukava jos edes näissä blogeissa hetkeksi sukellettaisiiin ilon ja positiivisuuden maailmaan. Monet nega-kommentoijat puolustelevat sanontojaan sillä, että kun pitää julkista blogia niin pitää kestää myös negatiivinen palaute.. Miksi pitäisi, ei oo pakko :D Yleensä julkaisenkin vain kaiken positiivisen, niistä vaan tulee niin mahdottoman hyvä mieli :D Negakommenttien kohdalla painan iloisesti ”POISTA” nappia ja unohdan kommentin saman tien, joskus en edes lue niitä loppuun asti, vaan heti kun huomaan sävyn, niin eikun roskiin vaan :D Nyt vain teki mieli vähän perustella näitä mainospostauksia ;)

 34. Avatar littleB sanoo:

  Näinhän se on, kateellisia löytyy aina, teit mitä vaan tai miten vaan. Minä ainakin olen alusta asti ottanut linjakseni tehdä niinkuin teen, minun blogi, minun säännöt :) Jokaisella on vapaus valita mitä lukee :) Sulla on kiva blogi juuri tälläisenään!

  • Avatar Soile sanoo:

   Kiitos paljon ja näin me teemme! Meidän blogi meidän säännöt; lukekoon ken lukee ;)

 35. Avatar Anonymous sanoo:

  minusta taas on hyvin tärkeää, että jokainen maksaa verot saamistaan eduista. Postaukset näyttää pitkälti olevan suht kalliiden tuotteiden mainostamista ja kun palkkioksi saa tuotteet ilmaiseksi, on se minusta palkkatyötä. Valitettavasti näin ja hyvä näin. On eriasia esitellä omia ideoita kuin itselle ilmaiseksi saatuja tuotteita. Ja toivottavasti julkaiset myös eriävän mielipiteen.

  • Avatar Soile sanoo:

   Eihän tämä ole yhtään eriävä mielipide… Tottakai kaikkien on tuloistaan maksettava veroa ja varmasti sen suurin osa tekeekin. On tämä sen verran julkista touhua :)

  • Avatar Soile sanoo:

   Olisi myös kiva jos mielestään eriävät mielipiteet voisi julkaista reilusti myös nimellä eikä anonyyminä ;)

 36. Avatar Anonymous sanoo:

  ihan oikein kirjoitti anonyymi.. ja huomasin että joissakin muissa blogeissa samasta asiasta keskustellaan. Ja varmaankin viikolla näyttävästi uutisoidun verottajan kannasta bloggaajien ilmaistavaraan. Se on työstä makettu palkka ja kun siitä maksaa veron-asia on ok. Muutoin EI. Soile hei, en minäkään halua nimeäni mainita, sinä teet tätä työksesi ja minä luen joskus. Ehkä olen huomannut blogissasi ns. yhteistyöpostauksia ihan liikaa. Pahoittelen!

  • Avatar Soile sanoo:

   Näin on; kun työtä tehdään niin myös verot on maksettava; siinä olen samaa mieltä kanssasi eli ainakin minä olen aina toiminut ja tulen toimimaan rehellisenä kansalaisena. Jollekin yksikin mainospostaus on liikaa.. näin se menee :) Minusta taas mikään ei ole liikaa, jokainen saa vaikka joka päivä postata mainoksia ja ne lukee, jotka haluaa, koska näiden blogien seuraaminen on onneksi täysin vapaaehtoista. Jokainen valitsee luettavansa oman maun mukaan :)

 37. Avatar Anonymous sanoo:

  Jatka samaan malliin! Pari negatiivista kommenttia ei kesää tee. Aina on niitä, jotka ovat kateellisa, eivät tykkää sinusta tai ovat muuten vaan eri mieltä. Annapa heidän olla mitä ovat ja ole sinä mitä olet!
  -TervavaaranAnni

  • Avatar Soile sanoo:

   Kiitos tuestasi Anni ja niin minä teen; jatkan niinkuin haluan:) Jos jotakin se ärsyttää, niin silloin on syytä lueskella sellaisia blogeja, jotka ei ärsytä:)

 38. Heipparallaa! Nyt olemme Soile niin samoilla linjoilla kun olla ja voi! Avasin juuri samasta aiheesta sanaisen arkkuni, kun Pariisin yhteistyömatka on ollut muutamalla anonyymille vähän liian kova pala ;)

  • Avatar Soile sanoo:

   Tätä se bloggailu on; saadaan niskaan mitä milloinkin :( On se vaan kumma, miten nämä meidän bloggarien ”työstämme saamat palkat ja lahjat” jaksaa ärsyttää joitakin. Onneksi kuitenkin aivan takuulla suurin osa jaksaa meitä kannustaa kaikesta huolimatta ja siitä me varmaan saadaan lisää positiivista energiaa, joka hautaa allensa mennen tullen ne muutaman prosentin valittajat :)

  • Juuri näin! Ja pieni joukko vaan ilkeästi valittaa, fiksummat poistuvat hiljaa jos ei miellytä tai antavat rakentavaa palautetta. Mukavaa iltaa <3

  • Avatar Soile sanoo:

   Mukavaa iltaa myös sinulle ja olipas vain tosi hyvä se sinun kirjoitus. Ajatella, että joku epäili meidän saaneen Indiedaysilta valmiit sanat kirjoituksiimme! Siinäpä Indiedaysilla alkaisikin olla työsarkaa, kun ryhtyisivät valmistelemaan meille valmiita kirjoituksia!

  • Sehän tässä parasta onkin, että omassa blogissa kukaan ei voi laittaa sanoja toisen suuhun :) Bloggaajan rehellinen mielipide on minusta yhteistyöjutuissakin tärkeää ja sen voi ilmaista rakentavalla tavalla.

 39. Avatar Anonymous sanoo:

  Just, just… Aina maailmaan mahtuu valittajia, uusiutuva luonnonvara : )
  Jatka Soile vaan samaan malliin, ihan varmasti lukijoita riittää. Sinun blogi, sinun säännöt, sinun mielenkiinnonkohteet. Et sinä sitä palkintoa turhaan saanut.
  Energistä ja aurinkoista kevättä.
  Terkuin Terttu

  • Avatar Soile sanoo:

   Kiitos Terttu ihanasta kommentistasi. Voi että on mukava kun teitä ihania ihmisiä on siellä ruudun takana niin paljon <3 <3 <3

 40. Avatar Väkertäjä sanoo:

  Niitä mielensäpahoittajia nyt riittää ihan joka asiaan, oli sitten kyse blogeista, lehtikirjoituksista, valtakunnan päätöksistä… what ever. Ikävä kyllä, usein vaikuttimena on kateus – ja liikaa aikaa miettiä toisten asioita, koska vaivautuvat valittamaan, eivätkä sen sijaan vain (blogien kohdalla esim.) sulje itselleen epämieluisaa luettavaa pois silmistään :o
  Vastaavia tuotesijoitteluja sis. blogeja on melko paljon, joten valittamisen sarkaa riittää :)

  Btw: Amerikan reissu meni kaikesta päätellen ilmeisen hyvin, mainio reportaasi :)

  • Avatar Soile sanoo:

   Niinhän se on; että eihän niistä kannata välittää :) Kiitos paljon tuestasi <3

   Amerikan reissu oli kyllä yksi mahtavimmista mitä ole tehnyt, sinne olis kyllä kiva päästä uudestaan :)

 41. Avatar Anonymous sanoo:

  Tässä on ollut paljon keskustelua kateudesta. Itselleni ei selvinnyt mistä mielestäsi ihmiset on kateellisia sulle? Eihän se ole kateutta jos tiedustelee verokäytäntöä lahjajutuista. Kateuttaanko se verottajakin on niistä kiinnostunut? Vai onko kyse jostain muusta? Muuten blogisi on mielenkiintoinen ja vinkkejä antava.

  • Avatar Soile sanoo:

   Se nyt on vain arvailuja ihmisten motiiveista kritisoida juuri näitä postauksia, joissa firman nimi vahvasti mainitaan, eikä varmaan tarkoita juuri sinun mielipiteitäsi. Se vaan on niin, että jos postaan normaalisti jostain itse hankkimasti uudesta tuotteesta, jonka olen asetellut kotiini ja jonka ostopaikan ja hinnankin yleensä kerron, niin siitä ei tule juurikaan mitään negatiivista. Annas olla kun teen saman jonkun yhteistyökumppanin kanssa ja teen lähes samantyyppisen postauksen kuvineen (kuten juuri nämä tänä vuonna tekemäni kuuden yhteistyökumppanin: Hemtex, Hobby Hall, K-rauta, Homenord, Loreal ja Verman), niin jo aletaan mollaamaan postausteni muuttumista mainostamiseksi. Samalla tavalla on kuvia kodistani kuiten olisin ne ilmaissut itse ostaessanikin, niin se vaan hämmästyttää, että miksi se sitten selkeäsit kumppanin kanssa toteutettuna ärsyttää?? Ja sehän on selvä, että tuloa kun saa, niin siitä verot on maksettava, ei siinä tosiaankaan ole mitään epäselvää ainakaan minulle :)

 42. Avatar Anonymous sanoo:

  Tsemppiä, jatka samaan malliin vaan! Blogiasi on mukava lukea! :) Jos jotain pientä mukavaa satut toisinaan yht.työkumppaneiltasi saamaan, olet sen ansainnut! Hyvää kesää!

  • Avatar Soile sanoo:

   Kiitos paljon tsempeistä :) On kyllä ihana saada tällaisiä kannustavia kommentteja. Oikein ihanaa kesää myös sinulle:)

 43. Avatar Anonymous sanoo:

  blogi on sinun ja saat julkasta siinä mitä itse haluat,jos jotakuta ei mielytä ei ole pakko lukea….siis ei ärsytä,anna palaa vaan…meitä on moneen junaan. terve.uskollinen lukia ja p.s usa reissut luin nuukimman jälkeen,kiitos! t.ansku

 44. Avatar k sanoo:

  Blogien kautta tuotteiden näkyvyys alkaa olla jo aika suurta. En ymmärrä miksi bloggaajien pitäisi olla valmiita esittelemään kotiin hankittuja juttuja ilman korvausta? Yritykset saavat ilmaista mainosta hyvin paljon blogien kautta, vaikka työn tekee kuitenkin blogin kirjoittaja. Tietysti mainonnalla pitää olla rajansa, liika mainostaminen vie blogin ”itsenäisyyden hengen”, joka on lukijalle kuitenkin tärkeää. Mutta onhan se myös niin, että blogin lukija myös hyötyy paljon, ainakin itse olen hyötynyt. Olen säästänyt monesti aikaa, kun olen saanut tuotteista ja tuotteiden laaduista blogien kautta tietoa; niin postauksista kuin niihin liittyvistä keskusteluista. Olen myös pongannut uusia tuotteita, joiden olemassa olosta en ole edes tiennyt ja jotka ovat helpottaneet työskentely esim. remonteissa. Tai matkapostausten anteja olen hyödyntänyt monesti matkoillani tai yritysten alennuskampanjoita. Negatiivisten kommenttien pohjalla on pelkkä kateus. Ei kestetä sitä, että joku toinen saa jotakin kivaa, koska luullaan, että se tulee ilmaiseksi. Ei ymmärretä, että sen eteen tehdään töitä; kirjoitetaan , suunnitellaan, kuvataan, mietitään ja pohditaan. Mistä negatiivisten kommenttien antajat ajattelevat postausten tulevan? Sormia napsauttamalla? Ja jokaisella on oikeus aloittaa oma blogia, ja yrittää hyödyntää sitä tarpeidensa mukaan, mutta kyllä se vaatii blogin pitäjältä aika paljon, että ihmiset viihtyvät blogin äärellä ja yhteistyökumppaneita tulee.
  Mutta kohtuus kannattaa. Itse en ole blogia koskaan kirjoittanut, mutta lue niitä paljon. Pidän blogistasi, sopivasti kaikkea.
  Mukavaa kevättä ja tulevaa kesää!
  – Kirsi-
  ps. tulipa pitkä vuodatus :)

  • Avatar Soile sanoo:

   Voi kiitos ihanan pitkästä kommentista. Mukava lukea näin perusteellisesti asiaan paneutuva mielipide, jossa oli juurikin huomattu myös tuotepostausten hyöty lukijalle. Ymmärrän, että ihan pelkäksi mainospostaajaksi ei ehkä kannata ryhtyä, mutta kyllä se nyt pari kolmekin kuukaudessa pitäisi mukaan mahtua ;) Oikein ihanaa kevättä ja kesää myös sinulle :)

 45. Avatar Anonymous sanoo:

  Hyviä mielipiteitä mainonnasta,ilmaistuotteista,tavarataivaasta, halvalla tuotetuista sisustustavaroista. Bloggaajan vastauksistä käy hyvin ilmi,että kritiikin sietokyky on melko alhainen.Sonja

  • Avatar Soile sanoo:

   Kyllä, oikein huomasit Sonja; erittäin alhainen, mutta I`m only human :D On vaan niin himskatin mukavaa kun noita positiivisia ihmisiä on kuitenkin niin ISO määrä, että niillä sitä jaksaa jatkaa tätä kivaa harrastusta :)

 46. Avatar Marika sanoo:

  Anteex en nyt ehdi lukea noita saamiasi kommentteja ,mutta: itsekin bloggarina sekä mainosposteja tekevänä, en ollenkaan ymmärrä tuota purnausta. Olin itse ajatellut näitä posteja tehdessäni tuovani lukijoilleni kivoja kauppoja tietoisuuteen… Nyt tulee valitettavasti mieleen ainoastaan kateus?

  • Avatar Soile sanoo:

   No hiukan se koettelee minunkin ymmärrystä, mutta joillakin on vain ilmeisesti tarve saada avautua negatiivisessä mielessä asiaan kuin asiaan. Mutta mehän ei noista lannistuta vaan jatketaan sitä, millä kuitenkin suurimmalle osalle tuotamme pelkkää huvia ja iloa :)

 47. Avatar Anonymous sanoo:

  Hei, kiitos blogistasi. Uusimme vuodenvaihteessa yläkerran sisustuksen ja silloin löysin blogisi. Remontti valmistui, mutta ehdottomasti jäin seuraamaan blogiasi. Jos joku on kateellinen saamistasi yhteistyö-palkkioista, niin ainahan voi etsiä itselleen sopivamman blogin. On totta, että blogin pitäminen vie aikaa. Kaikki kiitos ja kunnia niin sinulle kuin monelle muulle ihanalle bloggaajalle!!! ♥♥♥

  • Avatar Soile sanoo:

   Kiitos paljon kannustavasta kommentistasi. Mukava kuulla, että viihdyt blogini parissa:)