11.07.2014

Kiitos äänestäjille Jyväskylän Asuntomessujen kohde 7 terassisuunnittelukisassa

Jyväskylän Asuntomessujen pressipäivä takana ja onnellisena saan kertoa, että voitto tuli terassisuunnittelukisassa. Olen niin kiitollinen teille kaikille, jotka äänestitte IKIAURINKO- suunnitelmaani; ilman teitä en olisi voinut voittaa. Deko-lehden Ulla Koskinen luovutti minulle eilen palkinnon juhlatilaisuudessa, joka meille osallistujille järjestettiin ao. kohteessa. Hän kertoi raadin perustelut valinnalle ja ne kuuluivat suurinpiirtein näin: ”IKIAURINKO-suunnitelma sopi näistä kolmesta jatkoon päässeestä parhaiten talon henkeen ja oli myös toteuttamiseen jäänellä lyhyellä ajalla toteutettavissa”. Terassin sisustaminen aloitettiin tosiaan vain paria päivää ennen pressipäivän alkamista ja niinpä kaikkia suunnitelmassani olevia tuotteita ei ollutkaan enää saatavilla. Keltaista aurinkovarjoa ei saatu hankittua ja myös keltaiset Yes-tuolit oli toimitettu oranssina. Tuija-keltainen kukka-yhdistelmä ruukkuistutuksista puuttui Tuijat :( Aurinkotuoleille ja sohvalle tarkoitetut tyynyt olivat supistuneet neljän tyynyn sijaan vain yhteen saatavilla olevaan… Kauniilta terassi kuitenkin näytti ja en antanut näiden ”pikkupuutteiden” hälventää onneani voitosta ;)

Suunnitelman yksi tärkein ja mielestäni kivoin kohta oli kuitenkin moniväristen Kartellin Dr Yes-tuolien pöytäryhmä. Näistä suunnitelman kuitenkin tunnistan omakseni; vaikka ne keltaiset tuolit olivatkin muuttuneet oransseiksi;) Myös suunnitelmani mukaiset Norman Copenhagenin Lighthouse-lyhdyt löytyivät pöydältä, kuten pitikin. Ratian sisustustakka oli kyllä muuttunut matkan varrella kaasugrilliksi :D Toisaalta se sopii siihen hyvin, sillä talon suunnitelmaan kuuluva kesäkeittiö ei ollutkaan vielä valmistunut.

Auringonottotuolien välistä puuttui pieni musta pöytä, mutta yksi suunnitelmaan kuulunut Woodnotesin Rest -tyyny siellä kuitenkin lepäili ;) Kesäkukkaruukuissa olisin niin mieluusti nähnyt myös Tuijat, mutta niitäkään ei ollut ehditty enää saada.

Kiitollisena ja onnellisena kisan voittajana ollaan juuri kotimatkalla ja kohta Oulun Vepsäläisellä. Siellä katsastelen alustavasti mihin voittoni; 1000 euron lahjakortin sijoitan;) Mielessä on jälleen muuttaa keittiö-olohuoneen värimaailma mustavalkoiseksi… Sitä sävymaailmaa kun on sekä Kalajoen loma-asuntomessuilla että Jyväskylän Asuntomessuilla taas niin paljon tullut ihasteltua ;) Kohde 34 Jyväskylässä varsinkin kolahti musta-valkoisella sisustuksellaan taas suoraan tämän sisustaan sydämeen! Ehkä meillä pari seinääkin muuttuu maalilla mustaksi… Tässä yksi kattauskuva maistiaisiksi kohteesta 34, jossa kannattaa myös tutustua upeisiin, työpaikassani Lakkapäälläkin myynnissä oleviin Tankin liukuovisäilytysjärjestelmiin.


43 Responses to “Kiitos äänestäjille Jyväskylän Asuntomessujen kohde 7 terassisuunnittelukisassa”

 1. Avatar Annukka sanoo:

  No melko viime tinkaan toteutus jäi, mutta kyllä siinä jotain tunnistettavaa sentään oli :).
  Onnea vielä voitosta! Oot sie aika mestari <3

 2. Hurjasti onnea voitosta Soile :)

 3. Avatar moonangel sanoo:

  Onnea voitosta! Kaunis terassi silti vaikka suunnitelma ei ihan täydellisesti toteutunutkaan :)

 4. Avatar Marika sanoo:

  Onnea voitosta!

 5. Avatar Marika sanoo:

  Paljon onnea voittajalle! Valitettavasti en itse päässyt tuohon tilaisuuteen osallistumaan ollenkaan, olisi ollut huikean mahtavaa tavata kanssasuunnittelijat :)

  • Avatar Soile sanoo:

   Kiitos; olisi ollut tosi kiva tavata sinuakin. Hienot tarjottavat olivat meille sinne loihtineet :)

 6. Avatar Anonymous sanoo:

  Onnea Soile!😊

 7. Avatar Susanna sanoo:

  Onnittelut! Terassi näyttää hienolta ja pirtsakalta, jospa sitä pääsisi vielä katsomaan paikanpäälle messuille :)

  • Avatar Soile sanoo:

   Kiitos Susanna:) Oli ihan pirteä tuo korvike-oranssikin ja iloinen olen voitosta:) Hienot ja monipuoliset messut kaiken kaikkiaan:)

 8. Avatar sirkkis sanoo:

  Onnittelut voitosta ♥ Sinun keltainen väri suunnitelma on kauniimpi kuin tuo puolinainen. Sääli kun eivät näe sinun upeaa suunnitelmaa kokonaisena.

  • Avatar Soile sanoo:

   Kiitos Sirkkis:) Kyllä minäkin olisin sitä keltaista siellä vähän enemmän toivonut näkeväni, mutta näillä nyt oli mentävä. Nopealla aikataululla silti aika hyvin saatu homma toteutettua:)

 9. Avatar Minna sanoo:

  Onnittelut vielä tätäkin kautta! Jos et millään keksi ostettavaa Vepsäläiseltä 1000:lla eurolla, niin mä voin kyllä auttaa…
  T. Minna

  • Avatar Soile sanoo:

   Kiitos Minna:) Itseasiassa tulomatkalla siellä Vepsäläisellä tosiaan piipahdettiin ja noin 10 minuutissa tonni oli kulutettu :D Olin päättänyt hankkia pari isoa mattoa ja ne on nyt tilattu.

 10. Avatar Anonymous sanoo:

  Vautsi! onneksi olkoon voitosta! innolla jään odottamaan millainen sisustus teille kotiin tulee!

 11. Onnea voitosta! <3 Suunnitelmasi oli paras :)

 12. Avatar Anonymous sanoo:

  Onnea voitosta! Terttu

 13. Avatar Ainosofia sanoo:

  Hurjan paljon Onnea Soile!

  Oi, minäkin sain kutsun tuohon kilpailuun. Mutta silloin minulla ei ollut mahdollisuutta suunnitteluun… ja kun näin ketä kisassa onkaan. Niin ei haittaa :)

  Olet kyllä huippu!

  • Avatar Soile sanoo:

   Kiitos Ainosofia:) Minähän osallistuin kilpailuun jo innoissani siitä, että saa Deko-lehden vuosikerran; voitosta en osannut haaveillakaan vielä silloin:)

 14. Avatar annu sanoo:

  Onnea Soile!
  Ja hienoa että pidit meidän kohteesta 34. Arvasin että tykkäät, kun kävit kaksi kertaa. Ja pahoittelut vielä niistä terassilla olleista tikkaista!! :)

  • Avatar Soile sanoo:

   Kiitos paljon:) Oi se kohde 34 oli niin ihana! Eikä haitannut tikkaat mitään, osasin hyvin ne kiertää;) Aivan ensimmäiseksi tultiin teidän kohteeseen ja kuvasin ensin zoomittomalla pannukakkuobjektiivilla ja piti vielä palata zoomi-objektiivin kanssa kuvaamaan. Harmitti vain kun en saanut sen ihanan isojen ikkunoiden tuoman valoisuuden vuoksi oikein kunnon kuvia siellä :( Ehdottomasti yksi suosikkikohteistani, niin kaunis sisustus ja hyvä pohjaratkaisu!

 15. Avatar Anonymous sanoo:

  Saanen esittää erilaisen mielipiteen kuin aiemmin kommentoineet. Terassin sisustus on kliinisen ja kylmän näköinen. Pöytäryhmä varsinkin; vaikka olisikin ne keltaiset tuolit. Tästä puuttuu se jokin ja ikäänkuin kalusteet ja koristeet olisi vain räiskitty paikoilleen ilman sen kummempaa suunnitelmaa. Vaikka Kartellia tms designia on ympätty sekaan ei se mitään pelasta.
  Onnittelut joka tapauksessa voitosta.

 16. Avatar Anonymous sanoo:

  Onnea kuitenkin, mutta kyllä sinä niitä ääniä sitten anelitkin moneen kertaan facebookissa. Itse pidin Coconut whiten suunnitelmasta; siinä oli sitä jotain!

  • Avatar Soile sanoo:

   Kiitos:) Mainostus- ja anelurajaa ei ollut, joten kun kilpailemaan lähdetään, niin voittoahan sitä mielellään hinkuu. Saijan suunnitelma oli tosi upea, kuten oli se kolmaskin jatkoon päässyt. Raati joutui varmaan valitsemaan yksinkertaisimmin toteutettavan, jotta ehtisivät sen sinne tehdä eli en sanokaan, että omani olisi ollut paras, mutta innolla sitä kilpailemaan lähdettyä voittoa tavoittelee :)

  • Avatar Anonymous sanoo:

   Hei Soile! Mukava, että jaksat ottaa vastaa nuo katkeratkin ”onnittelut!! :) Eikös tu
   o Coconut Whitekin päässyt loppusuoralle, joten mahdollisuushan silläkin oli voittoon. Raati nyt vain päätyi sinuun, mikä oli kyllä mielestäni oikein! Totuus kai on, että yleisön ääniä tulee sekä niiltä, jotka ehdottomasti tykkää ja niiltä, jotka ovat ystäviä tai blogin uskollisia kannattajia, vaikka suunnitelma ei olisikaan ihan paras. Siksi varmaan tässäkin asiantuntijaraati teki lopullisen valinnan. No, sinun oli kyllä mielestäni paras ja harmi, että järjestäjät eivät pitäneet huolta, että alkuperäinen suunnitelma saadaan toteutettua. Makuja on niin monia, että ei varmaankaan kannata mieltä pahoittaa, jos se oma ei voittanut. Oikeasti Onnea Sinulle! :) T. Mirkku (Jo vuosia mukavaa blogiasi seurannut! )

  • Avatar Soile sanoo:

   Voi kiitos Mirkku ihanasta kommentistasi ja onnitteluista. Mukava kuulla, että oikeasti pidit suunnitelmastani. Voitto tuntui tosi hyvältä, joten en anna näiden muuta voittajaa kannattaneiden moitteiden hälventää onneani :)

 17. Avatar Anonymous sanoo:

  Niinpä voittoahan kaikki tavoittelee, mutta millä tavalla se onkin sitten eri asia. Yksinkertainen oli todella hyvä kommentti!

  • Avatar Soile sanoo:

   Näin on; tapansa kullakin ja kai se mulla oli sitten suurin voitontahto :D Ja tosiaan yksinkertaisuus oli suunnitelmani perusta ja tarkoitus. Tällä kertaa se ylti voittoon asti ja raadilla oli valinnan valta eli he olisivat voineet valita myös kolmesta eniten ääniä saaneesta jonkun muunkin, mutta valitsivat sen yksinkertaisen :D

  • Avatar Anonymous sanoo:

   Herran isä nähköön! ;D Kuka lie tuo katkera anonyymi!! Hänen kyllä pitäisi järjestää ihan omat kilpailut, niin olisi tyytyväinen! (Anteeksi Soile, että en malttanut olla kommentoimatta, tuohan pitäisi jättää omaan arvoonsa! ) T. Mirkku vielä…. :)

  • Avatar Soile sanoo:

   Näitä riittää joka blogiin; en tiedä mikä saa jotkut ihmiset noin katkeraksi moisten asioiden vuoksi. Ehkä he saavat oma päivänsä iloiseksi avautumalla, joten suotakoon se ilo heille ;)

 18. Avatar Eevis sanoo:

  Minä en nyt oikein ymmärrä tämän yhden anonyymin kommentointia. Lieneekö jotenkin oma lehmä ojassa. Itse pidin kovasti suunnitelmastasi ja olen ehdottomasti menossa toteutustakin katsomaan lähiaikoina. Onnittelut ansaitusta voitosta!

  • Avatar Soile sanoo:

   Tällaisia katkeria kommentoijia on täällä blogimaailmassa paljon. Toki ymmärrän, että makuja on monia, mutta voisihan sen oman mielipiteensä vähän kivemminkin ilmaista;) Kiitos sinulle kovasti kommentistasi ja mukava kuulla, että pidit suunnitelmastani :)

 19. Avatar Anonymous sanoo:

  ”Kateus vie kalatkin vedestä” vai miten se vanha sananlasku viisaasti sanookaan, Ihanasti olit värejä käyttänyt, piristävää tämän päivän harmaaseen värimaailmaan.T. Telle S