07.02.2015

Mustaa, valkoista ja harmaata uudessa Lakkapää-talossa

Jälleen on yksi upea Lakkapää-talo esitelty :) Sain luvan esitellä sen myös teille täällä blogissani. Tässä kohteessa en ole ollut mukana valinnoissa vaan talon emäntä itse sisustusammattilaisena on tehnyt kaikki materiaalivalinnat sekä kiintokalustesuunnitelmat. Talon sisustuksen päävärit on toteutettu myös talon ulkovärityksessä.

DSC_2782Eteisessä on kaunis talon emännän itse vapaalla kädellä taiteilema pohjoisen kotiin sopiva poron kuva. Laadukkaat Lakkapää-liukuovikaapistot kuuluvat vakiovarusteena kaikkiin Lakkapää-taloihin ja ne tehdään juuri sen kokoisena kuin tila vaatiii. Kaapistojen maksimikorkeus on 2730 mm, joka tässä kodissa onkin hyödynnetty korotetun sisäkaton ansiosta täydessä mitassaan.

yhd eteinenEteisestä aukeaa näkymä suoraan tilavaan olohuoneeseen. Takka-leivinuuni on olohuoneen upea katseenvangitsija, jonka etuosossa kimmeltelee luukkujen leveydeltä upea hopeahohtoinen Luxury Silver mosaiikkilaatta.

DSC_2747Olohuone-keittiö osuudella on korotettu sisäkatto, joka vielä korostaa tilan avaruutta. Yksi tehosteseinä on tapetoitu musta-hopea -sävyisellä raitatapetilla.

DSC_2770Tapetti on RTV:n Catwalk-tapettikirjan nro CAT106.

DSC_2746Samaa tapettia on myös keittiön välitilassa lasin takana. Keittiön kaapistot ovat Lakkapää-keittiöiden kiiltävää Päätyripa-ovimallia. Tasot ovat mustaa kiveä. Isot lattiaan asti ulottuvat ikkunat tuovat keittiöön runsaasti valoa ja tyyliäkin :)

DSC_2745Keittiö-olohuone tilaan rajoittuu kaksi talon makuuhuonetta. Toinen on sävyiltään valko-harmaa. Yksi tehosteseinä on tapetoitu hopeahohtoisella pilvenpiirtäjäkuvioisella tapetilla.

DSC_2739Toinen makuuhuone on selkeän musta-valkoinen.

DSC_2743Musta-valkoisen makuuhuoneen yhteydessä on oma musta-valkoinen wc. Peräseinällä on RTV:n Green tapettikirjan GRE803 tapetti.

DSC_2742Lattiat makuuhuoneissa ovat Pergon tummaa laminaattia.

DSC_2776Eteinen-olohuone-keittiö -tilan lattiat on laatoitettu eläväpintaisella mustalla Almeria Negro 33×60 laatalla.

DSC_2778Eteisen wc:ssä on upea Laattapisteen struktuurilaatta.

yhd wcWC:ssä on kiva epäsuora katonrjaan upotettu led-nauhavalaistus, joka korostaa laatan kuvioita hienosti.

DSC_2750Kodinhoitohuone on kadehdittavan tilava ;) Kaapistoja on kahdella seinällä.

DSC_2761Kaappien ovet ovat aaltokuvioista kalvoa, joka ei kyllä kuvista oikein erotu.

DSC_2760Seinät on maalattu Teknoksen puhtaalla harmaalla;  sävy NCS S2000-N. Nämä N-loppuiset harmaat ovatkin tosi hyviä harmaita ja niitä löytyy ihan vaaleasta mustaan asti: ensimmäinen sarjan NCS S 0500-N on ihan paras valkoinen maalisävy. Siitä seuraavat numerot tummenevat aina jonkin verran sävyiltään: valkoharmaa NCS S 1000-N, selkeästi jo harmaa; NCS S 1500-N ja siitä eteenpäin lisää tummuen: -2000, -2500, -3000, -3500, -4000, -4500, -5000, -5500, -6000, -6500, -7000, -7500, -8000, -8500 ja musta 9000. Aina kun olen näitä asiakkailleni suositellut, niin ovat olleet tosi tyytyväisiä, kun ei taita mihinkään muuhun sävyyn.

DSC_2763Kodinhoitohuoneen yksi seinä on tapetoitu kiviseinää muistuttavalla tapetilla. Tämäntyyppiset tapetit ovat kyllä hämmästyttävän aidon kiven näköisiä ja paljon helpompia asennella ja poistaakin jos kyllästyy ;) Kodinhoitohuoneen välitila on pienen pientä ruskeanharmaata mosaiikkia; ikäänkuin helmiä :)

DSC_2772Pesuhuone jatkaa taas kodin musta-valkoista linjaa. Tehosteseinänä valkoisten laatoituksen parina on kauniskuvioinen musta laatta. Myös täällä epäsuora valaistus valaisee laattaa ylhäältä alaspäin.

DSC_2757Saunan seinäpanelit ovat mustat. Lauteilla on kaksi mukavan näköista laatikon mallista jakkaraa. Persoonalliset lauteet ovat talon isännän ideoimat. Pohjalaude on myös musta, mutta jakkarat ja porras on petsattu vaaleammalla ruskeanharmaalla sävyllä. Jakkaran sävyä tapailee myös kiukaan takana oleva kiviseinä.

yhd saunaPesutilojen vieressä on vielä yksi makuuhuone, jossa tehostetapettina on postikorttikuvioinen Suomen Am-markkinoinnin Exposed-tapettikirjan tapetti nro PE03030.

yhd mhKyllä tässä rakentamiskuume vaan kasvaa kasvamistaa kun käy näitä upeita uusia taloja katselemassa ja kuvaamassa :)

 

 


27 Responses to “Mustaa, valkoista ja harmaata uudessa Lakkapää-talossa”

 1. sirkkis sanoo:

  Todella tyylikäs ja ylellisen oloinen koti.

  • soile sanoo:

   Kiitos Sirkkis; kodin emäntä on valinnut kaikki sävyt ja hän onkin sisustusalan ammattilainen; joka kyllä näkyi kauniissa kokonaisuudessa :)

 2. päivi sanoo:

  Ihana!
  Keittiöremontti menneillään, niin olipa kiva saada tuo muistutus tuosta valkoisesta ja harmaan sävyistä. Iso kiitos!
  -päivi-

  • soile sanoo:

   Kiitos. Kyllä se vaan tuo musta-harmaa-valkoinen ja hopea on se kaikista miellyttävin sävymaailmma myös minun mielestäni.

 3. MiraP sanoo:

  Todella kaunis ja hyvällä maulla sisustettu koti. Mieluusti olisi katsellut enemmänkin kuvia :-)

  • soile sanoo:

   Kauniin kodin kuvia on kyllä ilo katsella ja vielä ihanammalta kaikki näyttää siellä paikanpäällä eli ihan kaikkea upeutta ei saa edes kuviin tallennettua.

 4. Marja K sanoo:

  Siis niin upea talo, ettei sanat riitä kertomaan. Värimaailma on niin mun makuun, että voisin muuttaa tuonne samantien. Jos tässä meille jonain päivänä remontti tulee, tiedän kyllä mistä saan tosi hyviä ideoita. Olet kyllä tehnyt täydellistä työtä!

  • soile sanoo:

   Kiitos Marja; värit ovat kyllä niin minunkin mieleeni. Tosin tässä kohteessa en ole ollut sisustamassa mukana vaan asiakas on itse valinnut kaikki materiaalit.

 5. Tibs sanoo:

  Upeat tapetit! Ja koko talo on niin tyylikäs!

 6. Tuikku sanoo:

  Jonkun mieleen varmasti kaunis koti, mutta huoneesta toiseen jatkuva musta-harmaan sävyt tekevät todella persoonattoman lopputuloksen.

  • soile sanoo:

   Ai; no minun mielestäni kyllä on erittäin upea koti ja mielestäni juuri tuollainen samojen sävyjen jatkumo tuo rauhallisuutta ja tyyliä sisustamiseen. Tykkään ja varmasti kodin omistajat tykkäävät ja sehän se on tärkeintä, sen suhteen olemme varmaan samaa mieltä ;)

 7. Jassuntassu sanoo:

  On kyllä upea talo! Kivoja materiaaleja käytetty!

  • soile sanoo:

   Eikö olekin, tykkäsin kyllä kovasti näkemästäni. Innoissani tähtäilin kameralla nurkasta nurkkaan :)

 8. Marru sanoo:

  Ihana käydä näillä sinun sivuilla. Tuo talo oli kyllä kaunis ja kodikkaan näköinen. Ihana kun olet saanut kuvata sen ja jakaa meille jotka kurkistelee aina sivullesi. Tuo trukkilava pöytä on ihana pitääköhän itsekin alkaa kokeilee duunaamista. Sinullahan oli tuommoinen harmaa eikö vaan. Tästä kiva aloittaa kevään odottelu.

  • soile sanoo:

   Voi kiitos, mukavaa kuulla, että tykkäät <3 On kyllä aina mukava kun saa luvan kuvata ja julkaista kuvia noista upeista uusista kodeista. Trukkilavapöytää minulla ei itsella ole ollut vaan olen tehnyt lankuista noita olkkarin pöytiä.

 9. Sanna sanoo:

  Minä en tykkää.jotenkin persoonaton ja erilaiset tapetit +pinnat luo levottoman vaikutelman,vaikkakin värit samoja.Varmaankin luonnossa kylläkin kivempi.Tässäkun kuvat peräkkäin tulee levoton olo.Vähemmän on enemmän.Mutta nämä niitä makuasioita:)

  • soile sanoo:

   Sehän on selvää, että kaikkien makuun ei kaikki sisustukset ole ja hyvä niin. Näin saamme nähdä blogeissa ym. erilaisia kivoja koteja.

 10. Kristiina sanoo:

  Todella miellyttäviä ratkaisuja koko talossa. Kiitos hyvästä postauksesta! Ihastuttiin kovasti etenkin saunatiloihin. Pystytkö kertomaan, että mitä materiaalia on saunan seinäpaneelit, katto ja lauteet sekä millä aineella ja sävyllä ne on käsitelty?
  Montako valopistettä saunassa on käytetty ja ovatko ne ledejä?

 11. Ninni sanoo:

  Aivan ihastuttava koti! <3 Osaatko sanoa, onko tämä joku tietty lakkapään talomalli vai itse suunniteltu? :-) kiitos jo etukäteen!

  • soile sanoo:

   Kiva kuulla, että tykkäsit :) Tämä on asiakkaiden itse toivoma pohjamalli.

 12. Henrietta sanoo:

  Tosi kaunis ja persoonallinen koti, vaikka minunkin silmääni ihan hiukkasen synkkä tuo pelkkä musta-valko-harmaa värimaailmana. Toisaalta mahtavia yksityiskohtia jotka tulevat tosi kauniisti esille. :)

  Osaatko kertoa, mikä on tuo kodinhoitohuoneen kivikuvio-tapetti? Olen etsinyt juuri tuollaista meille uuteen kotiin ja tuo olisi täydellinen :)

 13. Niina K. sanoo:

  Kauunis ja todella tyylikäs koti!
  Kovasti ovat jääneet mieleeni kauniit lattiavalaisimet olohuoneessa ikkunan edessä.Osaisitko kertoa mistä ne ovat?

  • soile sanoo:

   Kiitos :) Lattiavalaisimia oli myynnissä joku aika sitten Rovaniemen Lakkapäällä. En tiedä olisiko niitä siellä vielä jäljellä.