21.04.2015

Edullista Ikeaa eteiseen

Eteisen pöytä kahdesta Lack-hyllystä päällekkäin on kyllä miellyttänyt silmääni siitä asti kun ne meille laitettiin (kuva eteisestä hyllyineen näkyy blogini ylätunnisteessa). Jonkin aikaa minua on kuitenkin ärsyttänyt niiden roikkuminen vähän vinossa.  Meillä ei oikein koskaan ole onnistunut raskaampien juttujen kunnollinen kiinnittäminen kipsilevyyn.

Asia tuli nyt korjattua samalla kun kävin Ikeasta ostamassa pojan eteiseen eteispöydän. Edullisen hinnan ja kepeän ulkomuodon ansiosta valitsin VITTSJÖ-sarjan sivupöydän, tosin valkoisena. yhd 1Erikoinen juttu sinänsä, että Haaparannan Ikeassa pöytää oli vain valkoisena ja sitä ei löydy Ruotsin Ikean nettisivuilta ollenkaan. Suomen Ikean sivuilta pöytä sen sijaan löytyy, mutta vain mustana. ID ETEISEN PÖYTÄSikäli hyvä, että oli vain valkoinen valittavissa, muuten olisi ollut tosi vaikea päätös kumpi väri :D Ruotsissa pöydän hinta oli 299 kruunua eli noin 33 euroa. Suomesta sen saa 29 eurolla, mutta sitä en tiedä onko Suomen Ikeassa näitä valkoisena. DSC_3288Ruusut olivat vain kuvauksen ajan eteisessä antamassa vähän väriä musta-valkoisuuteen….kuvissa sitä väriä kaipaa ehkä enemmän kuin livenä.DSC_3291Kuvien oton jälkeen maljakko siirtyi olohuoneen pöydälle. Olohuoneeseen onkin nyt tullut aina hankittua tuoreet kukkaset ilahduttamaan ja väriä antamaan. Sen pienen värilisän tuo musta-harmaa-valkoinen värimaailma tuntuu kaipaavan ;)DSC_3297


24 Responses to “Edullista Ikeaa eteiseen”

 1. Avatar Pia sanoo:

  Nappi hankinta :) Ja ruusut ovat söpöjä :)

 2. Avatar T sanoo:

  OI miten kiva tuo eteisen lasipöytä!!!!.♡
  Ihana myös tuo teidän sohva, onko se Ikeasta myös?
  Onko se pehmeä istua, ainakin näyttää niin pehmoiselle :)

  • Avatar soile sanoo:

   Se on kyllä kivan kepoinen :) Sohva on myös Ikeasta; valkoinen nahka-Karlsfors. Ihan mukava se on istua ja ihana tuo nahka kun sitä voi helposti puhdistaa.

 3. On kyllä todella kivan näköinen. Yksinkertainen ja kevyt. Mä olen vaikka kuinka kauan miettinyt meidän eteisen vastaavaa paikkaa, ehkäpä tästä sain nyt jonkun idean. Olen nähnyt tuon pöydän Ikeassa mustana mutta en valkoisena. Toisaalta äkkiäkö sen maalaa valkoiseksi ellei sellaista valmiina ole. :)

  • Avatar soile sanoo:

   Kiitti:) Minäkin ensin ajattelin, että pitäisikö maalata mustaksi, mutta ehkä se tuo valkoinen on sittenkin meidän eteiseen parempi kun peilikin on valkoinen.

 4. Avatar Jassuntassu sanoo:

  Onpa kivoja sivupöytiä! Edullisia vieläpä :)

 5. Näyttääpä hyvältä! Onpa kiva kuulla, että näitä on myös valkoisena!

  • Avatar soile sanoo:

   Niin; ainakin Ruotsissa niitä oli valkoisena, eikä mustana ollenkaan. Suomessa näkyi kuitenkin Ikean nettisivuilla, mutta vain mustana… Aika erikoista….

 6. Avatar Sirkkis sanoo:

  Voi miten ihanan kevyt ilme tuolla uudella pöydällä tuli. Antaa paljon uutta vaihtelua.

 7. Avatar Piitu sanoo:

  Miten olet saanut korjattua hyllyistä jääneet reiät seinästä?
  Minulla myös hyllyt alekkain samallalailla ja jos ne poistan on kitattavana melkoiset reiät:)

  • Avatar soile sanoo:

   En mitenkään….vähän tapettia käänsin reiän päälle…meillä ei oo niin tarkkaan, eikä ne sieltä juuri näy ;)

 8. Avatar nakke sanoo:

  Ovatko kuvat nuoren miehen kodista?

 9. Avatar Varpu sanoo:

  Hyvä ja edullinen hankinta. Kestää varmaan enemmän painoa kuin Lack-hyllyt, joista meillä samanlaisia kiinnitysongelmiakokemuksia.
  Sohvanne näyttää hyvältä. Olen harkinnut valkoisten nahkasohvien hankintaa. Niiden puhtaanapitäminen vain askarruttaa. Lähinnä tummat housut ja eritoten uudet farkut. Saako värjäytymät helposti pois, vai onko sohva suojattava istujalta???

  • Avatar soile sanoo:

   Kyllä sohvaan tulee herkästi farkuista sinertävää tahraa ym. ym. Pesen vaan silloin tällöin mäntysuopavedellä sitten tahrat pois…helposti ne kyllä lähtee ja aika usein saa pestä.

 10. Avatar anu sanoo:

  Hei! Millä maalilla/sävyllä olette maalanneet olohuoneen harmaan seinät?

 11. Avatar Jenna sanoo:

  Kiitos seurasta sinulle ja tyttärellesi Indiedaysissa! Oli miellyttävää tavata! :)

  • Avatar soile sanoo:

   Voi kiitos samoin Jenna; oli niin mukava tavata ja jutella. Erinomaisen kivalta tuntui kuulla, että olet pitänyt blogistani ja saanut siitä inspiraatiota:)

 12. Avatar Linnea sanoo:

  Onpa upea lopputulos! Tuo värimaailma toimii todella hyvin. Onneksi meillä on tuo IKEA! :)

  t. Linnea
  http://linnealisa.blogspot.fi/

  • Avatar soile sanoo:

   Kiitos Linnea:) Kyllä Ikea on niin ”pörssiystävällinen”, että todellakin; onneksi se on lähellä :)