11.10.2015

Kuivan ihon pelastajat

Olen yleensä todella laiska käyttämään vartalo-, käsi- ja jalkavoiteita. Sääret kyllä huutavat varsinkin kesällä kosteutta ja silloin on kyllä ollut jo ihan pakko käydä mieheni vartalovoidevarastolla, sillä hän meillä on tosi aktiivinen vartalovoiteen käyttäjä. Hyvän voiteen löytäminen on ollut haastavaa ja usein kaupasta onkin tarttunut mukaan huonojakin tuotteita, joita saa pyöritellä ihossa pitkän aikaa ennenkuin ne imeytyvät ja sekö jos mikä on tosi ärsyttävää :(

Tässä voideviidakossa olinkin aika innnoissani pääsystä Indiedaysin ja KiiltoCleanin Aisti-yhteistyökampanjaan, jossa sain mahdollisuuden testata monenlaisia Aisti-voiteita. Kuvassa oikeanlaitimmainen Aisti Erioil -kosteusemulsio tuotepakkaus näyttää varmasti monelle meistä tosi tutulta. Ainakin itselleni tuo Erioil on niin tuttu :) Tuntuu, että joskus vuosia vuosia sitten ei muuta kosteusvoidetta tuntenutkaan kuin Erioilin! Nyt siis tämä Erioil-tuoteperhe uudistuu ja saa samalla uuden kauniin nimen AISTI :) Aisti-tuotesarjaan jää siis näitä klassikoita kuten tuo vanha tuttu Erioil-kosteusemulsio, mutta sarjaan tulee myös suloisia uutuuksia. OLYMPUS DIGITAL CAMERAVarsinkin Hajustamaton käsivoiden ja Kasteenraikas kosteusemulsio on minulla nyt ollut käytössä lähes päivittäin.OLYMPUS DIGITAL CAMERAKäsivoidettakin pitäisi ehdottomasti oppia käyttämään enemmän! Miten ihanan pehmeiltä kädet tuntuvatkaan kun niihin pyöräyttää pienen määrän käsivoidetta. OLYMPUS DIGITAL CAMERANyt testaillessa on tullutkin tuon tuostakin pyöräytettyä ihanan hajustamattoman käsivoiteen korkki auki ja hierottua pieni voidemäärä käsiin.OLYMPUS DIGITAL CAMERA Kädet ovat sen verran koko ajan ”lähempänä nenää”, että on ihan mukava kun tuote on hajusteeton ;) Voide imeytyy käsiin tosi nopeasti ja tuloksena on ihanan pehmoisen tuntuiset kädet :)  Aisti Hajustamaton käsivoide sisältää aitoa lummeuutetta, joka hoitaa ja virkistää ihoa ja sen kyllä tuntee! Käsivoiteessa on myös hoitavia kasviöljyjä sekä kosteuttavaa e-vitamiinia. OLYMPUS DIGITAL CAMERAAisti-tuoteperheen Kasteenraikkaassa kosteusemulsiossa on mieto puhdas, vesimäinen tuoksu ja tämäkin voide sisältää aitoa hoitavaa ja virkistävää lummeuutetta.OLYMPUS DIGITAL CAMERAIhanasti levittyvä voide, joka imeytyy tosi nopeasti! Myös mieheni piti kovasti voiteen koostumuksesta ja nopeasta imeytymisestä, kun kehoitin häntäkin sitä kokeilemaan. OLYMPUS DIGITAL CAMERAAistilla on nyt käynnissä mielenkiintoinen Instagram-kilpailu, johon kannattaa osallistua :) Voittaja pääsee hemmottelemaan itseään kauneushoitolaan ja lisäksi on luvassa vielä viikottaisia yllätyspalkintoja”

Kilpailun ohjeet:

”Kuvaa ja jaa sinulle tärkeä asia, jonka haluat tuntea ja aistia täysillä – toisin sanoen asia, jonka takia haluat pitää itsestäsi huolta. Pääpalkintona on 200 euron lahjakortti valinnaiseen kauneushoitolaan sekä lisäksi arvomme joka viikko yllätyspalkinnon, jonka julkaisemme viikoittain Instagramissa @aistielama.

 • Ota kuva sinulle tärkeästä asiasta.
 • Jaa kuva Instagrammissa ja merkitse se tägeillä: #aistielämä @aistielama
 • Haasta vielä mukaan kaksi kaveriasi, niin olet mukana kilpailussa.

Kilpailu on voimassa 2.10.–15.11.2015 välisenä aikana.”

Nyt reippaasti kuvailemaan jotain ihanaa AISTIttavaa asiaa! Odotan mielenkiinnolla millaisia upeita kuvia sinne AISTIELÄMÄ-hashtagilla tuleekaan! Kaikki kuvat tulevat näkymään myös kampanjasivulla, joten sielläkin voi käydä kuvia ihailemassa myös ne, joilla ei instagram ole käytössä.

 

 


2 Responses to “Kuivan ihon pelastajat”

 1. Avatar Johanna sanoo:

  Kädet saa myös ihanan pehmeiksi kun pesee kädet suodatettuilla kahvinporoilla ( ilmaista ja usein saatavilla ) ja saippualla ja sen jälkeen laittaa käsivoiteen. Kädet tuoksuvat hieman kahville, mutta minusta se on vain kiva tuoksu.

  • Avatar soile sanoo:

   Oi, onpa hyvä jatkokäyttö kahvinporoille! Pitääpä kokeilla; kiitos vinkistä :)