15.10.2015

Inspiroiva sisustusblogi

Inspiroiva Sisustusblogi. Se on ehkä ollut aina minun pikku Sisustus ja Sepustus -blogini tärkein tavoite. OLYMPUS DIGITAL CAMERASisustus ja Sepustus blogi syntyi heinäkuussa 2008. Ensin nimi oli Sisustan ja Sepustan ja pari viikkoa bloggailtuani muutin nimen mielestäni enemmän ”bloginimen” oloiseksi Sisustus ja Sepustus. Sellaisena nimi on pysynyt ja pysyy niin kauan kuin tätä mukavaa harrastusta ja työtä saan tehdä.OLYMPUS DIGITAL CAMERAEnsimmäisenä ajatuksena blogin perustamiselle oli taltioida oman kodin muutoksia johonkin paikkaan mistä ne aina löytyvät. Toinen ajatus oli jakaa omia sisustusvinkkejä sekä vinkata mahdollisille lukijoille edullisia sisustustuotteiden hankintapaikkoja. OLYMPUS DIGITAL CAMERAHurjimmissa kuvitelmissakaan en uskonut blogilleni niin monia seuraajia tulevan kuin teitä tänään on. Blogin Facebook-sivuillakin meni tässä muutama päivä sitten rikki 3500 seuraajan raja! Se on minulle jo tosi iso luku ja kiitos siitä kuuluu teille uskollisille blogini seuraajille. Kiitos siitä, että tämä pieni blogini on tänä päivänä jo erittäin mieleinen osa-aikatyökin kuuluu siis teille. Teidän ansiosta olen päässyt töihin Suomen suosituimpaan blogiportaaliin Indiedaysiin, jossa blogini on saanut aivan uuden ihanan ulottuvuuden;  kannustavan ja alansa osaavan työnantajan sekä mukavat aina auttamaan valmiit kollegat.OLYMPUS DIGITAL CAMERAYksi suurimmista ja mieleenpainuvimmista bloggailu-urani muistoista on valinta Indiedaysin Blog Awardsien vuoden 2013 Inspiroivimmaksi Sisustusblogiksi. Te; rakkaat lukijat äänestitte minut voittajaksi tuona vuonna. Se oli ja on edelleen suurin kunnia, minkä minä bloggarina olen saanut. Se tunne kun voitto julkaistiin…sitä ei voi sanoin kuvailla…en unohda sitä koskaan. Suurkiitos äänistänne silloin. Blog-awards-2

Jälleen on äänestys vuoden 2015 Inspiroivimmasta Sisustublogista käynnissä. Olette ehkä huomanneet blogini oikeassa sivupalkissa olevan äänestyspainikkeen, josta äänestäminen käy kätevästi parilla näppäyksellä. Ehdokasbanneri - Sisustus -Indiedays Blog AwardsMikäli olette edelleen sitä mieltä, että blogini inspiroi, niin olisin enemmän kuin kiitollinen äänestänne. Mikäli joku muu blogi sen sijaan on tänä vuonna inspiroinut enemmän, niin antanette äänenne sille. Äänestää voi myös useampaakin blogia.Pääset myös tästä äänestämään. Käytäthän ääntäsi, kiitos :) OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 


13 Responses to “Inspiroiva sisustusblogi”

 1. Avatar Annukka sanoo:

  Ääntä käytetty ;).

  Olen sen vissiin aiemminkin sanonut, mutta tämä sun blogi oli ihka ensimmäinen, jota aloin seuraamaan (silloin kun en vielä tiennyt, mitä sana blogi edes tarkoittaa :D). Ja senkin olen varmaan kertonut, että se polku, mitä pitkin tänne päädyin, löytyi, kun etsin tietoa itselleni silloin ajankohtaisissa suunnitelmissa olleesta sisustusalan ammattitutkinnosta. Ja lopun tiedätkin :).

  • Avatar soile sanoo:

   Ja ihana, että vieläkin seurailet juttujani <3 Paljon hyvää tämä bloggailu on kyllä tuonut tullessaan ja yksi parhaista on myös se, että parin viikon päästä tavataan :)

 2. Avatar Mirkku sanoo:

  Hei. Blogisi on inspiroiva ja näytät tosi kauniilta ja nuorelta tuossa vain muutaman vuoden takaisessa kuvassa. Ihanaa syksyä sinulle ja perheellesi. Kiitos, että jaksat inspiroida meitä.

  • Avatar soile sanoo:

   Kiitos paljon Mirkku niin kauniista sanoistasi. Mukava, että olet viihtynyt juttujeni parissa :)

 3. Avatar sirkkis sanoo:

  Ihana Soile olen äänestänyt ♥

 4. Avatar Sina sanoo:

  Ääni annettu! Kiitos mielettömästä blogistasi jota olen nyt syksystä 2012 lukenut. Olen saanut niin paljon inspiraatiota kirjoituksistasi kuvineen omassa kodissani että miestä välillä hirvittää toisaalta olen saanut vietyä huomion sisustushulluudestani kun olen kokeillut joitain ruokaohjeita joita olet itse tehnyt ja julkaissut blogissasi joihin jokaikiseen ollaan meillä kyllä tykätty ihan tosi paljon! Odotan innolla mitä kaikkea mahtavaa vielä keksitkään sepustaa keep up the good work!!

  • Avatar soile sanoo:

   Kiitos tuhannesti Sina niin ihanasta palautteestasi <3 Kiva, että jutuistani on ollut hyötyä ja iloa :)

 5. Avatar Eppa sanoo:

  Kaunis koti. Tykkään niin sinun sisustustyylistäsi. Äänestin :)

 6. Oiih, teilläkin on tuo Undredal-kaappi! Mä ostin tuon olkkariin aiemmin syksyllä, mutta en ole vielä keksinyt millaiset hyllyt siihen rakentaisin. Millaiset nuo teillä on ja millaisella kiinnityksellä? Mua arveluttaa kovasti noiden seinien kestävyys, en tiedä kuinka mahtavat kestää hyllyjen (ja niille tulevien tavaroiden) painoa…

  • Avatar soile sanoo:

   Ostimme Ikean Pax-komeron 100 cm leveitä hyllyjä, jotka mieheni sahasi sopivaksi. Kannattimena on kapea puulista hyllyn molemmissa reunoissa. Kaapin seinäthän on lastulevyä ja kyllä ne ainakin vielä ovat tuolla listakannakkeella aika isonkin Vanilja-astiaston painon kestäneet.