27.10.2015

Uusi sohvapöytä

Sohvapöytä tuntuu meidän olohuoneessa muuttuvan useimmiten ja sillä saakin ihan kivasti pienellä vaivalla ja rahalla piristävää muutosta aikaan. Olin jo pitemmän aikaa katsellut  Ikean mustaa VITTSJÖ-sohvapöytää meidän seuraavaksi olohuoneen pöydäksi. Ostopäätös syntyi välittömästi, kun näin All you need is White -blogissa kuvasarjan kauniista kodista, jossa pöytä koristi ihanasti olohuonetta.  Samana päivänä kun luin Sadun postauksen kävin pöydän noutamassa Ikeasta :)OLYMPUS DIGITAL CAMERAPöytä on lasipinnan ansiosta keveän oloinen ja mikä parasta; pöydässä on alataso, johon läppärit saa pois katseilta aina silloin kun ne eivät ole sylissä. OLYMPUS DIGITAL CAMERASomisteetkin pöydällä näyttävät kivemmalta ilman niiden vieressä tököttäviä läppäreitä. OLYMPUS DIGITAL CAMERAPöydällä on muuten vähän uutta somistettakin. Kauniit Bloomingvillen mustavalkoiset tuikkukipot ostin viime Oulun reissulla Sisustusliike Decorasta.OLYMPUS DIGITAL CAMERAKausivalojakin täällä on vähän lisätty. Ikeaan oli tullut kivoja muovisia kuvioita, joita pystyi laittamaan niihin sopivan valoketjun koristeeksi. yhdistelmäEntinen omatekemämme olohuoneen pöytä muutti yläkerran isoimpaan vierashuoneeseen. Tykkään pöydästä sen verran, että en raskinut sitä vielä kiertoon laittaa ;)OLYMPUS DIGITAL CAMERATänäänkin saimme nauttia niin upeasta auringonpaisteesta, joka itseasiassa tuo valoa kuviin jo vähän liikaakin. Mutta en valita :)  Pitkä pimeä aika on edessä, mutta onneksi on kausivalot ja kynttilä, jotka tekevät siitäkin ajasta ihan odotetun.OLYMPUS DIGITAL CAMERA


14 Responses to “Uusi sohvapöytä”

 1. Avatar Annukka sanoo:

  Taidan olla vähän hitaasti perässäpysyvä, kun muistin, että teillä oli viimeksi sohvapöytänä se Ikean Lack :). (Äläkä nyt vaan sano, että sen ja ton itsetehdyn välissäkin on jo ehtinyt olla joku muu :)).

  Uudella pöydällä on tosiaan aika paljon näppärää laskutilaa. Mutta silti se on tollanen ”ilmava”.

  • Avatar soile sanoo:

   Heh; nyt täytyy oikein itsekin tarkistaa mikä oli ennen tuota mustaa itsetehtyä….se taisi olla se kaksitasoinen lankkupöytä, jonka teimme lumilingon pakkauskehikosta ja sitä ennen oli se Ikean valkoinen Lack-pöytä.

 2. Kyllä teillä vaan on niin kaunista, ihana katsella kuvia teidän kotoa. Uusi pöytä on ihan nappivalinta. Mukavaa viikon jatkoa :)

  • Avatar soile sanoo:

   Kiitos paljon Meiju, kiva kun kuvat ilahduttivat :) Mukavaa viikkoa myös sinulle <3

 3. Avatar Sari Riekkola sanoo:

  Kylläpä onkin sopiva pöytä tuohon kokonaisuuteen ja ihanan kevyt!

  Kivaa viikkoa Soile :)

 4. Avatar Sirkkis sanoo:

  Voi miten ihana tuo sinun olohuone on ja tuo pöytä on tosi upea kokonaisuus.

 5. Avatar Anu sanoo:

  Onpas tosiaan kivan näköinen tuo pöytä! Jos en olisi juuri (kesällä) ostanut tätä nykyistä niin lähtisin tuon hakemaan heti pois… Meillä ei isäntä ehkä ymmärtäisi, että nyt jo pitäisi bävaihtaa…

  • Avatar soile sanoo:

   Kiitos Anu :) Isännät on vähän semmoisia, ettei ne aina ymmärrä tällaisia pikkumuutoksia ;) Meilläkin ihan pientä yskintää asian suhteen oli, mutta onneksi se meni äkkiä ohin :D

 6. Avatar Pirre sanoo:

  Tosi hyvän näköinen teidän uusi pöytä ja sopii hyvin muuhun sisustukseen.Ihanat taljat sohvalla mistähän olet hankkinut, meillä on niin vaaleen harmaa sohva että pitäisi kans jotenkin vähän suojata lapsilta,tollanen olis tosi hyvä.

  • Avatar soile sanoo:

   Se on tosi kiva minustakin; kiitos :) Lampaantaljat on Haaparannan Rustasta. Ne on kyllä tosi hyvät ja suojaavat valkoista nahkaa likaantumiselta. Tämän sohvan nahka on sellaista, että siihen lika jotenkin tarttuu helpommin kuin meidän edelliseen valkoiseen nahkasohvaan.

 7. Avatar Annu sanoo:

  Hyvältä näyttää tuo Vittsjö! :) Ymmärsin, että pöydän pitutta pystyy tavallaan säätelemään, mutta ovatko nuo siis kaksi erillistä pöytää, jotka saa irti kokonaan toisistaan, vai onko tuo koko komeus ns. yhtenä kappaleena? :D