28.10.2015

Hirrrvittävät Halloweenit

Päätin järjestää kotiin viikonloppua viettämään tulevalle tyttärelleni pienet yllätysjuhlat Halloween-teeman merkeissä. Juhlajuomatkin hoituivat kivasti kun pääsin mukaan Indiedaysin ja J.P. Chenet’n kampanjaan, jossa saimme mahdollisuuden maistella J.P.Chenet`n Ice Edition viinejä.OLYMPUS DIGITAL CAMERAInnostuin Halloween-teemasta aika täysillä ja olikin tosi hauskaa hommaa tehdä täysin poikkeavaa kattaustyyyliä; mitä kauheampaa sen parempi :D Nämä olivatkin ihan ensimmäiset järjestämäni Halloween-juhlat.OLYMPUS DIGITAL CAMERAJ.P.Chenet`n tarjoamina juhlajuomina meillä oli pöydässä ihanan pinkki J.P. Chenet Sparkling Rosé Ice Edition sekä tyylikäs J.P. Chenet Ice Edition Demi Sec -kuohuviini. OLYMPUS DIGITAL CAMERAJ.P. Chenet Sparkling Rosé Ice Edition on parhaimmillaan jäiden kera tarjottuna ja meillä juoman jäät tarjoiltiinkin tällä kertaa Halloween-juhlaan sopivalla tyylillä ;)OLYMPUS DIGITAL CAMERATaisivat kyllä herättää enemmän hilpeyttä kuin kauhua :DOLYMPUS DIGITAL CAMERAKattausta koristi tietysti myös perinteinen kurpitsalyhty, tosin ei ihan perinteisen sävyisenä.OLYMPUS DIGITAL CAMERAJopa kynttilät katselivat kauhuissaan Halloween-juhlaa :DOLYMPUS DIGITAL CAMERATarjolla meillä oli ”veristä” tomaattikeittoa….OLYMPUS DIGITAL CAMERA…..kammottavassa ”haamuastiassa” olevien patonkien kera.OLYMPUS DIGITAL CAMERALisäksi nautimme ”tuijottavia munapäitä” sekä ”katkenneita sormia”.OLYMPUS DIGITAL CAMERAIhan kaikki tarjottava ei ollut niin pelottavaa, sillä pöydän antimina oli myös herkullista poropiirakkaa ja vähän terveellisempää rahkapizzaa jauheliha-ananas-paprika-jalopeno -täytteellä salaatin kera.OLYMPUS DIGITAL CAMERAJälkkäriksi tein kammottavan hämähäkinseittikakun :DOLYMPUS DIGITAL CAMERAPirskahteleva juhlajuomamme sopi mainioisti näiden herkkujen kera ruokajuomaksi. OLYMPUS DIGITAL CAMERAVähän kyllä pelotti tuon hirveän kurpitsanaaman synkän musta tuijotus….OLYMPUS DIGITAL CAMERAHalusin pitää kattauksen musta-valkoisena, johon pinkki juhlajuomapullomme sopisi sisustuksellisesti paremmin. Siksi Halloween-teemaan kuuluvaa oranssia oli vain pikkuriikkisen verran juhlaserveteissä.OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAMaistuva juhlajuomamme J.P. Chenet Sparkling Rosé Ice Edition on Alkon tilausvalikoiman viini. Monet Alkon myymälät pitävät näitä tilausvalikoiman tuotteita kuitenkin hyllyissään. Tarvittaessa saat lisätietoa lähimmästä Alkon myymälästä tai alkon nettisivuilta.OLYMPUS DIGITAL CAMERAKäykäähän kurkkaamassa vinkkini Halloween-koristeluihin J.P.Chenet`n verkkosivuilta löytyvästä koosteessta Klik, klik!

PS. Alkoholilakiin vedoten juomiin liittyviä kommentteja ei voi julkaista!


12 Responses to “Hirrrvittävät Halloweenit”

 1. PÖÖÖÖ, teillä on ollut siellä kivat ” kemut”. Ihanaa ko sie jaksat touhuta siellä kaikenlaista ja järjestää kivoja ylläreitä. Yllärit ovat parhaita. Mieki mietin tässä tota hämähäkkikakkua, että vois ylläriksi tehä tytölle ko lähtee kaverin luo vko loppuna yö kylään, saavat herkutella. Joko perhosia vatsassa vko lopun häppengille?

  • soile sanoo:

   Oli kyllä hauska tehdä ihan uudentyyppistä kattausta, hymy oli herkässä kun touhusi koppakuoriaisten kanssa :D ps. pienesti jännittää kyllä, kun oli silloin viikko sitten jo siihen Top10 ryhmään päässy…onhan se sekin jo jotain :)

 2. Niko "Halloween" Mörsäri sanoo:

  On saakeli kyllä pelottavan näköstä! Varsinkin munapäät todella kauhistuttavia HYRrrH

 3. Hieno kattaus! Ja mitkä herkulliset salaatit ja kakku, namii! Me ei olla koskaan vietetty Halloweenia mutta nyt kun lapset on jo isompia niin voisi ensi vuonna kokeilla :)

 4. Kata sanoo:

  Hei Soile! Katsoin tuon rahkapizzan ohjeen, mutta siinä ei lukenut, laitetaanko täytteet saman tien päälle ja uuniin, vai vasta pohjan paistamisen jälkeen… Miten sinä teit?

  Pööö vaan :)

  • soile sanoo:

   Laitoin täytteet samantien päälle ja paistoin uunissa koko hommaa 45 minuuttia.

 5. Sanna sanoo:

  Hirrrrveetä on,mutta kaunista!Ihanat herkut jälleen.