01.01.2016

Kiitos joulupukki :)

Oikein hyvää alkanutta uutta vuotta 2016 kaikille. Tuokoon se kaikkea hyvää mahdollisimman paljon tullessaan.

Olen aina tallettanut tänne blogiini saamani joululahjat ja niinpä teen tänäkin vuonna. Meillä ei hirmuisesti lahjoja vaihdella, mutta aina se pukki jotain kivaa tuo.

Lapsilta ja mieheltäni sain yhteisen lahjan; upean Edbladin ruusukullan sävyisen rannekorun. Sopii hienosti yhteen kelloni kanssa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lapsilta sain vielä lisäksi upean taulun. Tyttären työtoverin tekemä kaunis grafiikkatyö. Sama taiteilija, jolta olen itsekin aikaisemmin pari taulua hankkinut.yhdistelmä tauluJoulupukki toi myös kivat pussilakanasetit….OLYMPUS DIGITAL CAMERA…..Iittalan Taika-sarjan pikkukulhon…OLYMPUS DIGITAL CAMERA…..kauniin ruutuhuivin….OLYMPUS DIGITAL CAMERA….sekä Laura Ashleyn raikkaalle tuoksuvaa pyykinhuuhteluainetta.OLYMPUS DIGITAL CAMERAKauniita ja käytännöllisiä lahjoja, kiitos ihana joulupukki.


10 Responses to “Kiitos joulupukki :)”

 1. Avatar Annukka sanoo:

  Ihana rannekoru <3. Ja kivoja kaikki muutkin lahjat. Että ilmeisen kilttinä on oltu :)

  Reipasta tätä vuotta! Mulla on jo ihan kevätfiilis, vaikka tännekin nyt sitten lopulta tuli talvi. Tai siis pakkasta ilman lunta.

  • Avatar soile sanoo:

   Kiitos, oli kyllä mieleisiä lahjoja :) Kevättä minäkin odottelen jo kovasti ja kyllä se sieltä taitaa tullakin pikemmin kuin aavistammekaan ;)

 2. Avatar Anu sanoo:

  Ihana koru ja sopii niin kauniisti kellon kanssa. Siellä ollaan ilmeisesti oltu kilttejä kun noin ihania lahjoja on saatu :). Hyvää alkanutta vuotta!

 3. Avatar Aikku sanoo:

  Kivoja ja käytännöllisiä lahjoja! Laura Ashleyn huuhteluaine on varmasti ihanan tuoksuinen!

  • Avatar soile sanoo:

   Olin kyllä iloinen lahjoistani :) Joulu on niin ihanaa aikaa <3 Huuhteluaineen tuoksu on ihanan puhtoinen :)

 4. Avatar Suvi sanoo:

  Hei! Ihania lahjoja olet saanut :) tuli tuosta kädessäsi olevasta rannekellosta mieleen kun joskus postailit tilanneesi kelloja ebayn kautta. Mahtaako olla sama kello ja jos on niin kuinka sen toimivuuden kanssa kävi vai tuliko siitä pelkkä koru? ;) monta kertaa olen ollut itsekin napinpainalluksen päässä tilaamassa samankaltaista kelloa usemmassa värissä mutta mietityttänyt kauanko se sitten toimii…

  • Avatar soile sanoo:

   Kiitos Suvi. Ei tämä kello, joka on kädessäni on aito Mihcael Kors. Ne halvat kellot. joita tilasin ebaysta kävivät kyllä tarkkkaan oikeaa aikaa siihen asti kun patteri kesti. Eli aika vähän aikaa niissä patteri pelitti, tosin en ole vaihtanut yhteenkään vielä patteria, joten siitäkään en ole varma onko vika siinä…..

 5. Avatar Eija sanoo:

  Löysin ihan sattumalta ihanan blogisi ja oon ihan hullaantunut =) Oon selaillu kuvia kodistasi jo pari tuntia…..enkä malttais millään lopettaa. Minun itteni ”sisustus” on ollu tähän asti sitä että vaihan verhot ja tyynyt olkkariin. Mut nyt oon innostunu jo muutakin laittaa ja lisää innostun kun selaan kuviasi =)Sulla on ihana koti ja ihania ideoita.

  • Avatar soile sanoo:

   Voi kiitos aivan superihanasta kommentistasi :) Sisustaminen on kivaa puuhaa ja olen iloinen jos sain sinulle lisää intoa hommaan.