14.02.2016

Ystävät <3

Onni on ystävät.OLYMPUS DIGITAL CAMERAYstävät, joiden kanssa voi istuskella iltaa.OLYMPUS DIGITAL CAMERAYstävät, joiden kanssa juttu luistaa.OLYMPUS DIGITAL CAMERAYstävät, jolle voit kertoa ilot ja surut.OLYMPUS DIGITAL CAMERAYstävät, joiden kanssa tapaat joskus useimmin ja joskus harvemmin.OLYMPUS DIGITAL CAMERAYstävät, joiden kautta saat uusia ystäviä. Kuten me mieheni kanssa saimme viime perjantaina, kun saimme vieraaksemme pariskunnan, jonka vaimon kanssa on kyllä monet reissut ja illat vietetty, mutta hänen miehensä ja minun mieheni olivat mukana meidän yhteisessä illanvietossa ensimmäistä kertaa. Meillä oli tosi mukavaa yhdessä ja toivottavasti tulemme viettämään neljästään vielä monia kivoja illanviettoja.OLYMPUS DIGITAL CAMERAHyvää Ystävänpäivää kaikille ihanille ystävilleni sekä niille, jotka olen elämässäni tavannut, että myös teille monelle ystävälle siellä ruutujen takana, joita en ole koskaan tavannut. Te kaikki olette minulle erittäin tärkeitä ystäviä <3


8 Responses to “Ystävät <3”

 1. Avatar Riitta sanoo:

  Hyvää Ystävänpäivää! Kelpaa viettää, kun on valkoiset puuterihanget. Parasta ulkoilukeliä. Blogiasi säännöllisesti lukien!

 2. Avatar Marja K sanoo:

  Ystävät ovat kultaakin kalliimpia.Hyvää ystävänpäivää sinullekin!

 3. Olen iloinen kun me olemme tavanneet ja ystävystyneet <3 Ystävyys on rikkaus.

  Oikein mukavaa uutta viikkoa !

  • Avatar soile sanoo:

   Samat fiilikset täälläkin <3 Sinun kanssa oli helppo jutella heti ensi tapaamisesta lähtien ja ollaan kyllä niin samalla aaltopituudella. Ihanaa viikkoa myös sulle :)

 4. Avatar Annukka sanoo:

  Vähän myöhässä tulee nyt tämä, mutta ei se oo niin justiinsa kai :).
  Eli hyvää tätä päivää ja kaikkia muitakin päiviä Soile-ystävälleni <3