21.02.2016

Valaisimet vaihtoivat paikkaa

Kuten olette varmasti huomanneetkin, niin olen tässä viimeisen puolen vuoden aikana tuonut aika paljonkin lisää mustaa olohuoneeseen monessa muodossa. Saa nähdä sitten, koska aletaan tekemään päinvastoin ja lisäämään taas valkoista ;)OLYMPUS DIGITAL CAMERAMustaa seinää, musta kaappi ja musta pöytävalaisin.OLYMPUS DIGITAL CAMERAOlohuoneen kattovalaisimena on toiminut pieniä kristallipalloja roikkuva valaisin, joka oli vielä vähän sivussa ruokapöydän keskikohdasta eli tosi epäsopivassa paikassa. Niinpä houkuttelin mieheni vaihtamaan makuuhuoneen ja olohuoneen valaisimet keskenään ja nyt tämä olkkarin valaisin on makuuhuoneessa ja sopiikin sinne paremmin kuin alempana roikkuva valaisin.OLYMPUS DIGITAL CAMERAMakkarin musta kattokruunu sensijaan siirtyi ruokailutilan ruokapöydän päälle.OLYMPUS DIGITAL CAMERAVihdoinkin valaisin on prikulleen ruokapöydän keskellä eikä jossain sivulla.OLYMPUS DIGITAL CAMERAValaisimen valo on kyllä tosi kirkas ja aika harvoin tuleekin näissä kattovaloissa valoa pidettyä. Väriltään se kuitenkin sopii tilaan mielestäni ihan kivasti :)OLYMPUS DIGITAL CAMERA


10 Responses to “Valaisimet vaihtoivat paikkaa”

 1. Avatar maarit sanoo:

  Ihana toi musta kattokruunu :-D :-D. Mistä se on?

 2. Avatar Sukhimatot sanoo:

  Tosi hyvältä näyttää! Auttaisiko himmeämpien lamppujen vaihtaminen?

  • Avatar soile sanoo:

   Saattaa olla, että siinä on tosi harvoin valot, joten ei ehkä noilla lampuilla mennään. On ainakin tarvittaessa hyvät kuvausvalot ;)

 3. Avatar Annukka sanoo:

  Ilmainen muutos, paras muutos :). Sopii tosiaan hyvin tuo musta ruokapöydän päälle.
  (Meillä asennettiin aikanaan kaksi valaisinta pitkän ruokapöydän päälle pöydän suuntaisesti, mutta sen jälkeen kun on pöytä vaihtunut ja kääntynyt, niin toiseen valaisimista lyö aina päänsä :D. Ei kovin kätevää. Kuvun lasi hajosi jo ajat sitten, mutta vielä pysyy palanen sen verran paikallaan, että on saanut olla. Ehkä tarttis tehdä jotain asialle, mutta en ole saanut aikaiseksi)

  • Avatar soile sanoo:

   Aivan, ei mennyt euroakaan ja parempikin näin päin. Jonkun pitäis keksiä joku kätevämpi homma noiden valaisimien paikan vaihtoon, kun ne tahtoo aina olla vähän väärässä paikassa ;)

 4. Avatar sirkkis sanoo:

  Olen monesti ajatellut jotta ihme kun etole siirtänyt ihanaa kattovalaisinta ruokatilaan. Siinä se nyt on tosi juhlavan näköinen, upea ratkaisu ♥

  • Avatar soile sanoo:

   Kiitos Sirkkis ja tosiaan on se kyllä ollut jo pitkän aikaa mielessä, mutta nyt vasta se tuli tehtyä ;)

 5. Avatar Kaisu sanoo:

  Hyvältä näyttää,nyt on oikealla paikalla!