24.04.2016

Matkalla valkoiseen hymyyn

Varmaan jokainen meistä on ainakin joskus haaveillut valkoisemmasta hammasrivistöstä, minä ainakin olen ja usein :) Niinpä olin aivan onnessani kun minua pyydettiin mukaan Indiedaysin ja Yotuelin yhteistyökampanjaan, jossa pääsen testaamaan Yotuelin tuotteita. Eikä siinä vielä kaikki, sillä lisäksi pääsen mukaan syksyllä viikonloppureissulle Madridiin, jossa minulle tehdään hammasvalkaisu Yotuelin yksityisellä valkaisuklinikalla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAikaisempia kokemuksia hampaiden valkaisusta minulla on muutama. Kaksi kertaa olen käynyt hammaslääkärillä hammasvalkaisussa ja myös muutamia kotivalkaisuja olen kokeillut sekä muotilla että valkaisuliuskoilla. Kaikilla kokeilemillani keinoilla olen kyllä saanut hammarivistöni  joksikin aikaa valkoisemmaksi.OLYMPUS DIGITAL CAMERAYotuelin tuotteita en ole ennen kokeillut, joten mielenkiinnolla odotan millaisia tuloksia niillä saan aikaan.OLYMPUS DIGITAL CAMERAKampanjaan kuuluu myös lukijakilpailu, johon voit osallistua mikäli olet  täysi-ikäinen eli vähintään 18 vuotias.  Kilpailun voittaja pääsee Yotuelin mainoskasvoksi ja sen lisäksi voittaa viikonloppumatkan Madridiin ja hampaiden valkaisun yksityisklinikalla.  Aika huikea palkinto, jota kyllä kannattaa tavoitella. Kilpailuun osallistutaan jakamalla kasvokuva itsestään Instagramissa hashtagilla #eimitäänsalattavaa.  Kampanjasivulta löytyy tarkemmat ohjeet kilpailuun.OLYMPUS DIGITAL CAMERASain Yotuelilta testattavaksi neljää erilaista hammastahnaa, joita tulen nyt jatkossa päivittäin käyttämään hampaiden pesuun. Yotuelin suosituksen mukaan aloitan sarjan Pharma ja Classic tahnoilla, joilla saan poistumaan  tummentumat hampaiden pinnalta. Parin kolmen viikon jälkeen jatkan sarjan All-In-One –tuotteilla,  joiden luvataan pureutuvan tehokkaammin hampaiden sisäisiin tummentumiin.OLYMPUS DIGITAL CAMERATulen kampanjan edetessä kertomaan paljon mielenkiintoista asiaa hampaiden hoidosta ja valkaisusta. Tietysti saatte jonkin ajan päästä kuulla myös omat käyttökokemukseni tuotteista. Keep Smiling :)OLYMPUS DIGITAL CAMERA


6 Responses to “Matkalla valkoiseen hymyyn”

 1. Seijahannele sanoo:

  Voi miten ihana yhteistyö sinulle tarjoutui. Ja on kiva seurata miten Yotuelin tahna sinulla toimii, minulla se toimi aikaisemmin oikein hyvin mutta nykyään en valitettavasti huomaa minkäänlaista valkaisevaa vaikutusta :(

  • soile sanoo:

   On kyllä aika huikeaa päästä ihan ulkomaanmatkalle yhteistyön merkeissä :) Toivottavasti se tehoaisi ja poistaisi vähän tummentumia, jospa se on sinulta jo vaalentanut niin paljon, että ei enää olen mitä vaalentaa :)

 2. auni sanoo:

  Eikös nämä tahnat sit valkaisekaan, jos testaajakin täytyy joka tapauksessa viedä klinikalle valkaisuun. Ei kovin uskottavaa.

  • soile sanoo:

   Valkaisevilla hammastahnoilla saa ehkä jonkinasteisia tuloksia, mutta hammasvalkaisu on aivan eri tekniikkaa ja sillä saadaan varmaankin tehokkaampaa ja nopeampaa valkaisua aikaan. Tämä nyt on tällainen monipuolinen kokeilu, josta molemmista tulen kertomaan omakohtaisia kokemuksia :)

 3. Sanna sanoo:

  Vautsi vau,kiva reissu tulossa!itse käytän aina yotuelin tahnaa,enkä voisi muuta enää kuvitella.aluksi kummastutti tahnan vaahtoamattomuus,mutta siihen tottui pian.
  Tahna selkeästi vaalentaa hampaita ja niiden puhtaus on ihan eri luokkaa,kuin pepsodentilla:)
  Kokeilin kerran valkaisukynää,joka oli todella helppo käyttää ja tuloksen näki heti!
  Omaan luonnostani valkoisen hammasluun ja yotuel korostaa sitä mukavasti.Heti kun alkaa loppu tuubista häämöttämään,niin äkkiä apteekkiin hakemaan lisää!
  Tämä kuulostaa mainokselta,mutta minä tykkään todella tahnasta.Käytän all in one tahnaa.

  • soile sanoo:

   On kyllä huikeaa päästä blogiyhteistyön kautta noin hienoon reissuun, odotan innolla :) Yotuel tuntuu tosiaan hyvältä tahnalta; hampaat todellakin tuntuvat puhtaaammilta pesun jälkeen :) Oli mukava lukea kokemuksiasi Yotuelista, kiitos:)