16.05.2016

Hymyillään :)

Nyt tulee leveää hymyä oikein usemman kuvan kera ;) Muutama viikko sitten kerroin olevani mukana Indiedaysin ja Yotuelin yhteistyökampanjassa testaamassa Yotuelin valkaisevia hammastahnoja.OLYMPUS DIGITAL CAMERAOma testaukseni on vielä alkuvaiheessa, mutta lupasin teille aiheeseen liittyvässä viime postauksessani kertoa enemmän näistä tuotteista, jotka sisältävät monia muitakin hyviä hampaiden hoitoon liittyviä ominaisuuksia. OLYMPUS DIGITAL CAMERAHampaiden reikiintymistä ehkäisee säännöllinen hampaiden puhdistus kahdesti päivässä fluoripitoisella hammastahnalla. Yotuel -hammastahnat taistelevat reikiintymistä vastaan neljällä eri tavalla. Tahnat sisältävät fluoria ja ksylitolia sekä papaiinientsyymiä, joka pilkkoo hampaan pinnalla olevaa proteiiniplakkia, ja puhdistaa siksi hampaan pinnan tehokkaasti. Lisäksi vaahtoamaton tahna hakeutuu hammasväleihin, ja sen voi jättää suuhun harjauksen jälkeen, jolloin saadaan tehokkaampi suoja reikiintymistä vastaan.OLYMPUS DIGITAL CAMERAYotuel-hammastahnojen valkaiseva voima on myös turvallinen, sillä ne eivät vahingoita hampaan kiillettä vaan päinvastoin; KALSIUMFOSFAATTI vapauttaa hampaalle kalsiumia sekä fosfaattia ja näin ollen All-In-One -tahnat auttavat olemassa olevan kiilteen remineralisaatiota. Yotuelin hammastahnat sopivat myös aftoista kärsiville sekä henkilöille, joilla on herkät limakalvot. Tuotteista löytyy kattava tietopaketti, johon suosittelen tutustumaan.OLYMPUS DIGITAL CAMERAOlen nyt itse käyttänyt tahnaa noin kolme viikkoa. Valkaisuteho ei vielä näin lyhyessä ajassa ole näkyvää, mutta hampaat tuntuvat hammaspesun jälkeen paljon puhtaammalta. Yotuel-tahnoilla parhaan tuloksen saavuttaa harjaamalla hampaat kolme kertaa päivässä kolmen minuutin ajan. Itselläni harjaus on jäänyt siihen kahteen kertaan ja kahden minuutin ajan, joka sekin varmasti on osaltaan hidastanut tehoa. OLYMPUS DIGITAL CAMERASinullakin on mahdollisuus päästä testaamaan Yotuelin valkaisevia hammastahnoja hakemalla mukaan testiryhmään. Hakulomakkeen löydät täältä.

Yotuel tuotteita myyvät Apteekit, Sokos & Emotion ja Stockmann.

Yotuel mallikilpailun voittajat ovat selvinneet; Yotuel mallikasvoiksi ja valkaisuhoitoon Madridiin pääsivät Katri Ajanto-Lumisalo ja Aino Väli-Klemelä. Onnea voittajlle!

 

 


soile 12:00


Kommentit pois päältä artikkelissa Hymyillään :)

Comments are closed.