26.06.2016

Paikallista sisustuskäsityötä

Sain torniolaiselta blogini lukijalta pyynnön kuvata hänen käsitöitään, joten sovimme treffit meille kuvauksia varten. Hän tarvitsi kuvia kangaspuissa kutomistaan kattausalustoista ja teimmekin niillä pari erilaista kattausta. Toinen mustalla liinalla ja valkoisen pohjavärin kattausalustalla….OLYMPUS DIGITAL CAMERA….ja toinen valkoisella liinalla mustapohjaisella kattausalustalla.OLYMPUS DIGITAL CAMERATuotteet ovat torniolaisen taidekäsityöläisen Tarja Marjetan pajalla valmistuvia sisustus- ja käyttötekstiilejä, joita hän valmistaa sekä pieninä sarjoina että uniikkikappaleina. Yrityksen nimi on Kankuritar. Näiden lisäksi Kankurittaren pajapuodissa myydään materiaaleja ja kudontatarvikkeita. Todella kauniita luonnonmateriaaleista, juutista ja paksusta paperinarusta kudottuja kattausalustoja.OLYMPUS DIGITAL CAMERAPääosassa kuvauksissa olivat nimenomaan upeat mustavalkoiset liinat, jotka istuivatkin meidän sisustuksen väreihin täydellisesti.OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAMukana hänellä oli myös pieniä malleja muista sävyistä ja materiaaleista kudottuja alustoja; joissa materiaalina villaa ja puuhelmiä….OLYMPUS DIGITAL CAMERA …juuttia ja oksia….OLYMPUS DIGITAL CAMERA ….juuttia, villaa ja puuhelmiä.  OLYMPUS DIGITAL CAMERA


4 Responses to “Paikallista sisustuskäsityötä”

  1. Onpas kauniita ja ihan oman perän käsityötä! Hyvä juttu :)

  2. Avatar Piia sanoo:

    Onpas kauniita käsitöitä. Varsinkin noi kattausalustat.
    Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.