03.05.2017

Hyvästi punkkipelko

Pääsimme poikien kanssa mukaan kaupalliseen yhteistyöhön Best Friend Insect Shieldin kanssa ja sen myötä voimme meidän perheessä sanoa hyvästit punkkipelolle.Joka kevät alkava punkkipelko on inhoittava ja pelottavakin tunne. Poikien pitkästä turkista on ollut erittäin vaikea sekä etsiä että löytää punkkeja, joten tällaiset loistavat innovaatiot ovat todella tervetulleita meidän perheeseen. Koiranäyttelyissä käydään milloin missäkin paikkakunnilla ja on hyvä tietää, että nyt on aseet kunnossa niitä pirulaisia vastaan.Best Friend Insect Shieldin tuotteisiin on imeytetty permetriiniä, joka suojaa hyttysiä, punkkeja ja kirppuja vastaan. Insect Shield® -teknologia saa tuotteissa aikaan pitkäkestoisen, tehokkaan ja kätevän suojan hyönteisiä vastaan. Aktiivinen ainesosa, patentoitu permetriini, on tiukasti sitoutunut kankaan kuituihin siten, että se säilyttää tehokkuutensa tuotteen koko elinkaaren ajan. Teknologia on vuosien tutkimuksen ja testaamisen tulosta ja se auttaa suojaamaan koko perheesi hyönteisiä vastaan. Permetriini ei imeydy elimistöön, joten se on myös turvallista käyttää kissojen, koirien ja lastenkin kanssa, toisin kuin hyönteismyrkyt. Voiko olla enää helpompaa tapaa päästä noista kesäämme kiusaavista inhoittavista pikku hyönteisistä :)Best Friend Insect Shieldin valikoimasta löytyy ihanan muhkea koiran peti, auton takapenkkisuoja, huivi ja viltti. Tuotteita voit ostaa mm. Citymarketista.Tuote toimii seuraavasti: Kun koira esim. menee petiin makaamaan, niin permetriinillä käsitelty kangas aiheuttaa punkkien tippumisen turkista.Koiran peti oli kivan sävyinen ruskeanharmaa eli sopii hyvin meidän sisustukseenkin ;) Pedin pehmusteen tyynyliina on kätevä pesaista siinä olevan vetoketjun ansiosta. Permetriinihän ei siis lähde tuotteesta pesussakaan, joten voit huoletta pestä niitä tarvittaessa.Muhkeasta pedistä tulikin pojille heti mieleinen makuupaikka. Olen itsekin todella innostunut näistä tuotteista. Varsinkin viltti on mukava kääräistä terassilla istuskellessa ympärilleen. Vihdoinkin on mahdollisuus istua kesäilloista nauttien rauhassa ilman ihoon tarttuvia hyttysiä :)Mikä mukavinta saan tämän yhteistyön myötä järjestää myös arvonnan, jossa voit voittaa Best Friend Insect Shieldin koiran pedin omalle rakkaalle lemmikillesi. Osallistu arvontaan kertomalla miten teillä on huolehdittu lemmikin hyönteissuojauksesta? Osallistumisaikaa on 10.5. klo 21.00 asti ja arvonnan säännöt löydät täältä.

ARVONTA PÄÄTTYNYT 10.5.


52 Responses to “Hyvästi punkkipelko”

 1. Avatar Ronja sanoo:

  Eilen haettiin uusi perheenjäsen, peti siis olisi tarpeen. :)

 2. Avatar Leena sanoo:

  Hei!
  Nämä tuotteet olivat ihan uusi tuttavuus.
  Meidän alueella ei onneksi punkkeja vielä ole,
  mutta muita ötököitä kyllä riittää ;))

 3. Avatar satu sanoo:

  Meillä on tänä vuonna hommattu bravecto punkkitabletti eläinlääkäriltä mutta tämä olisi hyvä lisä tabletin lisäksi! :)

  • Avatar Sisko Leppäsalo sanoo:

   Paljon matkustavina tuo olisi niin tarpeellinen meidän hauvoille. Paljon oleskelua esim. nurmikolla.

 4. Avatar Kirsi sanoo:

  Meidän ulkoilevalle kissa-neidille käytetään paikallis valeluliuosta. Ei täysin estä punkkien kulkeutumista kissan karvapeitteessä sisään ja valelu pitää ”tehonsa” vain kolme viikkoa kerrallaan.

  Olisipa ihanaa voittaa tuo peti karva-kaverillemme vaikka hän ei koira olekkaan ;) Näyttää niin ihanalta ja vielä hyönteissuojaus päälle =)

  Toivottavasti onni potkaisee lujaa!

 5. Avatar moonangel sanoo:

  Öljy on tullut laitettua niskaan ja sitten tulee tehtyä ihan perustarkistukset rapsutteluiden lomassa säännöllisesti.

 6. Avatar Sandra sanoo:

  Mukaan arvontaan!

  Suojaan koiran pantaan kiinnitettävällä magneettikortilla, joka on pitänyt punkit loitolla. Lisänä suun kautta annettavat tabletit.

  Mielenkiintoisia uutuustuotteita. Tappaako esimerkiksi peti punkit vai irrottaako ne vain? Lähteekö ne sitten möyrimään eteenpäin?

 7. Avatar Noora sanoo:

  Meillä on käytetty valelulioksia jos ollaan mökkeilty. Kotioloissa käyn koirat päivittäin läpi kammalla, ja turkit pidetään lyhyenä. :)

 8. Avatar heidimarianna sanoo:

  Meillä on vain vältelty sellaisia paikkoja, missä ajateltu olevan suuri punkkitodennäköisyys ja kamman kanssa tarkistettu turkkia.. Taidan olla liian varovainen nuiden punkkimyrkkyjen kanssa kun en niitä oikein uskalla koiralle antaa vaikka monet käyttääkin niitä.. Nämä kuulostaa tosi hyvältä!

 9. Avatar Anni sanoo:

  Arvonnassa mukana. Meillä haettu koirille punkkitabletti eläinlääkäriltä joten tämä olisi hyvä lisä suojauksessa!

 10. Avatar Marika sanoo:

  Viime vuonna meillä oli käytössä ruokaa laitettava jauhe Fixotida mutta punkkeja löytyi silti. Nyt kokeillaan niskaa laitettavaa ainetta.Tosi hieno keksintö nämä tekstiilit!

 11. Avatar Ansku sanoo:

  Olen tähän asti luottanut valkosipulikapseleihin itselläni ja koiralle silittelyä käsin, johon on hierottu raakaa valkosipulinkynttä. Punkit eivät pidä valkosipulin tuoksusta.

 12. Avatar Zini sanoo:

  Exspottia valeltu koiraan. Inhottavua myrkkyjä tungettu pieneen, mutta punkkeja on ihan liiaksi asti!

 13. Avatar Rosa sanoo:

  Meillä ei oo laitettu minkäänlaisia punkkisuojia viime kesänä, sitä edeltävänä kylläkin liuos molemmille koirille niskaan. Tää vaikuttaa kivalta tuotteelta jota haluaisin testata vaikka en tästä voittaiskaan :)

 14. Avatar Sari Riekkola sanoo:

  Meillä karvakamu saa pipetistä tipat niskaansa, jotka torjuvat myös muutkin hyönteiset ja säääsket pois, tuo olisi kiva lisä meillekin :)
  Mukana arvonnassa siis :)

 15. Avatar Carita N. sanoo:

  Bayvantic liuosta on käytetty kartoittamaan punkkeja meidän labbisherrasta. Peti tulisi lisänä tarpeeseen ja sopisi sisustukseenkin

 16. Avatar Maarit sanoo:

  Mukana arvonnassa. Meillä uusi pentu ja punkkisuojaus on nyt mietinnässä. Peti olisi kiva lisä, vaikka pelkästään sen tehoon en kyllä uskaltaisi luottaa.

 17. Avatar Riitta sanoo:

  Hei,

  Ohoh, enpäs ole tällaisesta tuotteesta kuullutkaan, kivaa olisi päästä testaamaan, mukana arvonnassa siis :)

  • Avatar Riitta sanoo:

   Kissa meillä, ei olla käytetty mitäään erityistä punkkeja vastaan, ihan pihdeillä poistettu punkit.

 18. Avatar Pia sanoo:

  Itselläni sisäkissa, mutta tyttärellä kolme ulkoilevaa kissaa ja alueella jossa asuvat on punkkeja tosiaan kiusaksi asti. Tämä tulisi heille todella tarpeeseen ja olisi kiva antaa tällainen uutuus yllätys.

 19. Avatar Nappi sanoo:

  Itse en uskalla käyttää koirillani lääkkeitä, enkä turkkiin levitettäviä liuoksia. Olen itse mennyt tähän asti punkkipannoilla tai kaulapantaan kiinnitettävillä karkottimilla. Niissä on ollut sekä hyviä että huonoja puolia. Näitä tuotteitta voisin käyttää koirillani.

 20. Avatar Pirkko sanoo:

  Tässäpä olisi oivallinen arvonta! Punkit on karkoitettu Marskista jo 12 vuotta valeluliuoksella, joinakin vuosina on ”lääke” laitettu jopa puoleksi vuodeksi. Nyt aloimme eston viime eli huhtikuussa. Muutoinkin peti olisi paikallaan, nukkunut aina mun jaloissa, mutta nyt ikä tekee tepposiaan ja korkeaan sänkyyn pomppiminen tuottaa jo selvästi hankaluuksia. Josko se vihdoin oppisi arvostamaan omaa petiä lattialla.

 21. Avatar päivikki sanoo:

  Täällä on toiveissa koiranpentu joten kaikki info on tervetullutta. Eipä ollut punkkipelko tullut vielä mieleen. Täytyy tutustua noihin tarvikkeisiin. Tuli postaus hyvään aikaan. Ja koiranpeti olisi kiva pennulle. Sopisi myös kivasti sisustukseen värin puolesta.

 22. Avatar Tiina sanoo:

  Valeluliosta käytetty, mutta on silti punkkeja muutama löytynyt. Peti ja huivi vaikuttaa kivoille. Mukana arvonnassa ehdottomasti, hyvä lisä inhottavia punkkeja vastaan.

 23. Avatar marianne sanoo:

  Vaikuttaapa nämä käteviltä! Viime vuonna oli pennulla punkkipanta. Tulevan kesän suojaa ei ole vielä päätetty. Mukana

 24. Avatar Jj sanoo:

  Punkki ainetta laitettu niskaan suojaamaan punkeilta

 25. Avatar Heini sanoo:

  Hieno idea punkkisuojaksi. Viime kesänä punkeiltä suojauduttin Bravectolla, mutta sen mahdolliset haittavaikutukset mietityttävät ja yhä mietin tämän kesän punkkisuojaa. Toissapäivänä piti kuitenkin jo poistaa ensimmäinen punkki metsälenkin päätteeksi, joten pitää kyllä tutustua paremmin näihin tuotteisiin. :)

 26. Avatar Taina sanoo:

  Liuosta laitettu niskaan kerran kuussa :)

 27. Avatar Tiina sanoo:

  Punkeista ja hyttysistä huolehditaan punkkikarkotteen avulla, tuosta suomenlapinkoiran turkista ei niitä äklöjä otuksia löydä haravallakaan. Kuitenkin tarvetta olisi myös pedille lisäsuojaksi. Lisäksi kissat ( jotka pedin tod.näk. valtaa nössöltä koiralta) ovat myös melkoisia punkkimagneetteja ja niille ei ole suunnitteilla muuta suojaa käyttää.

 28. Avatar maj-britt sanoo:

  Meillä on käytetty punkkien torjuntaan apteekista ostettavaa liuosta.
  On kyllä hyvin tehonnut,mutta myrkkyähän se tietysti onkin :(

 29. Avatar Minna sanoo:

  Meillä on käytetty myös liuosta niskaan. Kuitenkin inhottaa käyttää noin vahvoja myrkkyjä, ja kahden koiran kanssa joutuu punkkikarkoitteen lisäys päivänä rajoittamaan koirien leikkejä ja löhöilyjä, koska ainetta ei saisi joutua koiran suuhun. :/ On siis ihana että tällaisia uusia innovaatioita tulee markkinoille! Jesh!
  Innolla odotan lisää kirjoituksia tuotteista ja muitakin postauksia toki ;) Helposti luettava ja mielenkiintoinen blogi! :) Kiitos!

 30. Avatar ievuska sanoo:

  Vielä ei olla suojauduttu millään aineilla, kesällä tarkastellaan turkkia, kun on lyhytkarvaisia nuo karvakamut. Tällä korkeudella en ole hirveän usein punkkeihin törmännyt. Koiranpedin idea kuulostaa hyvältä.

 31. Avatar Anu sanoo:

  Punkkitabletti on hankittuna, mutta tää peti olis oiva lisä kun mökkeillään punkkirikkaassa Turun saaristossa!

 32. Avatar Noora sanoo:

  Itselläni on yorkki ja cottoni. Yorkkitytölläni löytyi jo pääsiäisenä punkki! :( heti tämän jälkeen kumpikin sai öljyn niskaan.

 33. Avatar Bertta sanoo:

  Peti olisi hyvä vaihtoehto meidän italiaano Simolle.

 34. Avatar Emilia sanoo:

  Aiemmin ollaan laitettu liuokset niskaan, myrkyt vain inhottaa. Tällainen olisi aivan mahti lisä!

 35. Avatar Emma sanoo:

  Meillä ei ole vielä mitään punkkisuojuksia, mutta hirmuinen pohdinta ja vertailu menossa sen suhteen mikä valmiste olisi paras. Nyt vain pysytellään kaukana tiheästä ruohosta yms. ja harjaillaan aina ulkoilun jälkeen. Noita Insect Shield -tuotteita on kyllä tullut kuolattua ja pakko varmaan käydä ostamassa jossei nyt onnista. :D

 36. Avatar Hannu sanoo:

  Mielenkiintoinen tuote ja näytän olevan ainoa mies joka on täällä kommentoimassa. Haluan mukaan arvontaan. :)

 37. Avatar Tarja Ahtiainen sanoo:

  Tippa korvan taa, vielä on tehonnu. Mut myrkky on myrkky…

 38. Avatar mervi sanoo:

  meillä on ollu punkkipanta,upea palkinto

 39. Avatar Tuire sanoo:

  Meillä molemmat bernipojat ovat jo saaneet Bravecto tabletit. Lisäsuoja olisi tarpeen ja mieleen, koska asumme täällä Turun saarilla ja punkkejahan meillä riittää

 40. Avatar SuviT sanoo:

  Nämä on kyllä tosi mielenkiintoisia tuotteita. Punkkeja vastaan mennään tänävuonna luonnonmukaisin keinoin, paitsi jos ne eivät auta, niin pitää sitten harkita jotain muuta. Varmaan tulee testattua kuitenkin nämä Best Friendin tuotteet, kun toinen koira on oikea hyttysmagneetti ja kärsii siitä, kun etenkin kuono ja silmänympärystät on aina purtu kivuliaan näköisesti.

 41. Avatar Sanna Y sanoo:

  Mielenkiintoinen tuote. Tytön koiralle laitetaan apteekista ostettava liuos niskaan. Ehdottomasti arvonnassa mukana.

 42. Avatar Riina sanoo:

  Säännölliset punkkitarkastukset! Yleensä olen ollut vähän epäileväinen kaikkien ”myrkkyjen” suhteen…

 43. Avatar Katja Koo sanoo:

  Mukana arvonnassa! Meijän koiruudella on käytetty punkkipantaa ja viimesimmäks liuosta.

 44. Avatar Mii sanoo:

  Vuosien varrella käytössä ollut sekä valelulios kuin bravecto. Tälle kesällä ei vielä mietitty suojaa. Tätä ois kiva testata.

 45. Avatar Jonna sanoo:

  Usch, kevään eka poimittu eilen silmäkulmasta ja toinen napattu päiväpeitolta joten jees pliis!!
  Liuos on laitettu mutta muuta ei oo vielä kokeiltu.

 46. Avatar Henna sanoo:

  Kuopion suunnalla punkkeja riittää joka kesä, vaikka ei rannikon lähettyvillä ollakkaan. Kolmelle kissalle yleensä laitettu aiempina kesinä liokset niskaan mutta niistä ei ole ollut mitään hyötyä. Jokaisesta kissasta saa päivittäin poistaa kymmenisen kipaletta kultakin. Siinä joutuu itsekin olemaan sydän syrjällään, ettei saisi itselleen punkkia riesakseen. Näitä tuotteita joutuu testaamaan ehdottomasti!

 47. Avatar Kaisa sanoo:

  Hei! Tämä olikin uusi tuttavuus,kuulostaa lupaavalta!
  Meillä yorkkineiti on käyttänyt yrttipantaa aikaisemmin.Siihä huolimatta muutamia punkkeja on löytynyt.

 48. Avatar Kati sanoo:

  En ole vielä suonut ajatustakaan punkeille.. peti tulis kyllä tarpeeseen, puolivuotias vesselimme kun tuhosi edellisen..

 49. Avatar Sari sanoo:

  Viime tingassa ehdin mukaan arvontaan! Aikeissa ostaa koiralleni apteekista Exproline vet valmistetta.

 50. Avatar Mirja sanoo:

  Hei!
  Olisi mahtavaa päästä testaamaan petiä!
  Kolmen koiran kanssa (myös kissa löytyy) käytetty erilaisia punkkipantoja sekä liuoksia ulkoloisten häätöön. Kuitenkin joka kesä löytynyt varsinkin pitkäkarvaiselta koiralta punkkeja. Joka kerta kun poistanut punkin, kohta löytänyt toisen kahden lyhytkarvaisen kanssa pannat pitäneet suht hyvin punkit ja muut ötökät loitolla, mutta joidenkin pantojen haju on ollut vähemmän miellyttävä.