14.05.2017

Vähän erilainen äitienpäivä

Tänä vuonna äitienpäivä oli vähän erilainen, kun tytär oli reissun päällä, eikä totuttuun tapaan ollut häärämäässä herkkuja aamukahville. Aamu alkoi normaaliin tapaan eli suoraan pedistä koirien kanssa lenkille. Sillä välin rakas mieheni oli minulle kuitenkin kahvit keittänyt ja pöydällä odotti voileipäkahvit muutaman ässäarvan kera :) Taisikin olla ensimmäinen äitienpäivä, jolloin kukaan ei tullut vuoteen viereen onnittelemaan…haikeaa, mutta ehkä siihenkin on alettava tottumaan, kun lapset ovat muuttaneet pois kotoa.

En viitsinyt meille kotiin mitään kakkuja sitten itsekään hommailla, mutta omalle äidille kakun tekaisin. Tosin tästä piti tulla sellainen ”naked cake”,  mutta minä se en sitten koskaan onnistu sen suklaaganachen kanssa :( Taisin olla taas liian hopussa levittämään sitä kakun päälle, niin sehän jälleen kerran valui reunoilta pitkin lautasta. Niinpä piti jälkien peittämiseksi tyytyä perinteiseen kermavaahtokerrokseen. Kakkupohjien teon olen jo aikoja lopettanut, kun nekin tuppaa aina epäonnistumaan. Ostopohjalla mentiin ja välissä on valkosuklaatuorejuustotäyte. Hyvältä se maistui kuitenkin :)Päiväkahveilla käytiin kakun kanssa oman rakkaan äidin luona. Nuorimmaisemme ja mieheni kanssa kävimme perinteisellä äitienpäivälounaalla Haaparannalle avatussa Zenzei-ravintolassa. Kiva kun näillekin nurkille saatiin vihdoin paikka mistä saa hyvää sushia, mutta myös pizzaa ja kiinalaista ruokaa eli kaikille löytyy jotain suun mukaista. Teemulta sain ihanan ruusukimpun onnitteluhalausten kera ♥Tämän ihanan runon kera toivotan kaikille äideille oikein mukavaa äitienpäivää. 

 


6 Responses to “Vähän erilainen äitienpäivä”

 1. Avatar Imppa sanoo:

  Hyvää Äitienpäivää! Tuo ravintola on vielä itselläni testaamatta. Tilataanko sushit listalta vai onko siellä buffet?

  • Avatar soile sanoo:

   Siellä on lounaalla arkisin ainakin ollut buffe ja nyt parina lauantainakin. Myös listalta voi tilata.

 2. Avatar Marita sanoo:

  Tyttäret parhaiten ymmärtävät mistä äiti pitää – minullakin aika vaatimaton aamu, koska tytär on Bulgariassa :)

 3. Aivan ihana runo, tirautin tietenkin itkut lukiessa… Pakko oli kopsata omaankin postaukseen. Hyvää Äitienpäivää <3