15.06.2017

Sisustusinspiraatiota uuteen taloon

Olen oikeastaan aika hukassa uuteen taloon tulevan sisustustyylin mietinnässä. Jotenkin mikään ei tunnu iskevän niin paljon, että voisin sanoa ”joo tuollaista meille tulee”…

Yksi minun suosikki julkkis sisustussuunnittelija on lontoolainen Kelly Hoppen. Hänen käsistään on syntynyt upeita kokonaisuuksia, joita usein nettiselailen.Hänellä on todellakin taito tehdä sisustuksista lämpimän oloisia. Hän käyttää paljon mudan, beigen, greigen, mustan ja valkoisen sävyjä. Väriloistoa ei hänen sisustuksissaan juurikaan näy.Ihania asetelmia, esineitä yms.Hänen tuotteillaan on verkkokauppakin, josta voi tilata hänen suunnittelmiaan tekstiilejä ja keramiikkaa yms. myös Suomeen.Jotenkin hänen luomissaan sisustuksissa huokuu yhtäaikaa tyylikkyys ja rauha.Hänen sisustuskuviaan minulla on inspiraatiokansiot täynnä ja ajattelinkin uuteen taloomme yrittää saada tällaista samantyyppistä luonnonsävyjen henkeä mustaa ja valkoista kuitenkaan unohtamatta.Ylellinen eteisaula voisi näyttää tältä.Sitten taas toisaalta ihastelen ihan eri kategorian sisustuskuvia, kuten tämä romanttinen keittiö….…ja tämä mustavalkoinen ihanuus. Koita tässä sitten päättää mitä haluaa. No tuollaiset pöydän jalat ovat kyllä odottamassa. Saa nähdä millainen kansi siihen loppujen lopuksi tulee ;)

kuvat lainattu Kelly Hoppen jutuista netistä ja Alvhemin sivuilta.


4 Responses to “Sisustusinspiraatiota uuteen taloon”

 1. PII sanoo:

  Trendin mukainen sisustus, mutta kliininen. Mun mielestä sopii yleisiin tiloihin. Toka vika oli paras
  Olen aina ymmärtänyt, että omaan kotiin voi hakea tärppejä eri suunnittelijoilta. Eikö ole niin, että jokainen sit loppu silauksen päättää itse omaan kotiin. Eikä niin että suunnittelija on ” jyrännyt” oman version. Mielestäni tänä päivänä suomalaiset sisustajat, suunnittelijat ymym.. ratsastaa liikaa trendien perässä, eikä näy se ”SUOMALAISUUS” Iloa suunnitteluun ja luota omaan visoon. Älä ”kaadu” muotiin, vaan suunnittele oman näköinen koti, missä viihdytte.

  • soile sanoo:

   Juu, varmaan siihen sisustukseen tulee sitten näistä vain jotain inspiraatiota ja eiköhän niihin aina joku oma kädenjälki jää :)

 2. Annukka sanoo:

  Arvaatkin, että täältä tulee peukut beigelle ja luonnonsävyille :).

  Mua alkoi ihan ahistaa, kun aloin miettiä, että jos nyt pitäisi (tai siis saisin) sisustaa ihan tyhjän tilan alusta asti, niin mitä sinne tulis. Huuuuh. Varmaan valkoista ja suht vaaleita puunsävyjä ja sellasta kevyttä skandinaavista. Ei minimalistista kuitenkaan. Mutta eipä nyt valitettavasti ole sellasta tilaisuutta, että pääsisin toteuttamaan.

  Semppiä mietintöihin!

  • soile sanoo:

   Ne on kyllä ihan kauniita sävyjä mustan ja valkoisen seurana. Itse en vaan ehkä ole osannut niitä taidokkaasti sisustukseemme lisätä, kun ne ovat aina aika vikkelästi lähteneet pois kun olen niitä laittanut :D Vaikeaa on jokatapauksessa nyt nämä päätökset tehdä, mutta onneksi on vielä aikaa miettiä :) Kiitos tsempeistä <3