29.11.2017

Juhlapäivä

Onpa ollut ihana viikko. Kolme kuukautta sitten Kööpenhaminaan muuttanut tyttäremme tuli eka kertaa muuton jälkeen käymään kotikonnuilla. Ollaankin vietetty yhteistä aikaa niin paljon kuin mahdollista lounaiden ja iltalenkkien merkeissä. Laitoin hänen saapumispäivänään meille juhla-aterian. Sushia, josta tiedän hänen pitävän tosi paljon.  Katoin pöytään valkoiset lautaset pyöreille hopean värisille liinoille.Ostin tyttärelle pienen yllätyslahjankin tervetuliaisiksi :)Sushia olikin melkoinen määrä syötäväksi meille kolmelle. Tein nigireitä, joihin paistoin pinnan liekittimellä sekä makeja kylmäsavuporo-majoneesi ja kylmäsavulohi-majoneesi -täytteillä.Syömäpuikot sujautin servettirenkaasen servetin kanssa.Pöydällä loisti pienet hoikat kynttilät, jotka ovat varmaan lähes 10 vuotta olleet kaapissa pakkauksessaan :D Olen aina ajatellut, että noin ohuet kynttilät palavat hujauksessa, mutta kyllä niistä riittikin reiluksi tunniksi herkkää tunnelmaa.


2 Responses to “Juhlapäivä”

  1. Avatar Annukka sanoo:

    Se on kyllä aina juhlan paikka, kun saa lapset käymään kotona. Mitä sitä ihminen muuta tarviikaan <3. Paitsi sushia aina silloin tällöin :D