06.12.2017

Sinivalkoinen päivällinen

Itsenäisyyspäivä on meidän perheessä ollut aina erittäin merkittävä päivä.  Mieheni isä on taistellut rintamalla jatkosodassa vuonna 1941 –  1944.  Minun äitini on myös veteraani, joka on pessyt suomalaisten sotilaiden pyykkejä sodan aikana. Tuntematon sotilas katsotaan varmasti joka Itsenäisyyspäivä. On myös ollut upeaa huomata, miten tämä uusin Tuntematon Sotilas elokuva on kiinnostanut kaikenikäisiä suomalaisia. Elokuva on ansaitusti tahkonnut jo useita katsojalukuennätyksiä. Todella hyvä elokuva onkin kertoen samoin kuin edeltäjänsä sodan kauhuista ja järjettömyydestä. Monenlaisia tunteita kävi elokuvaa katsoessa läpi.

Tätä suurta Suomi 100 Itsenäisyyspäivää vietimme mieheni kanssa kahdestaan kotosalla. Mielestäni Suomen Itsenäisyyspäivä on aina juhlapäivällisen arvoinen ja niin myös tänä vuonna. Katoin meille sinivalkoisen kattauksen. Servettimme näyttivän olevan samanlaiset kuin Linnan juhlissa :) En osannut päättää kumman sävyisiä ostan, niin otin sekä valkoiset että siniset.Sinivalkoinen on niin juhlava väripari.Hieman valoketjuja koristeeksi.Jälkiruoaksi tein maustekakun, jonka päällystin sinivalkoisin sävyin. Valkoiset makeiset saivat kuvastaa lumipalloja.Hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille.


soile 21:50


TUNNISTEET: ,
Kommentit pois päältä artikkelissa Sinivalkoinen päivällinen

Comments are closed.