13.07.2018

Blogin 10-vuotissynttärit

Hoksasin tänään, että blogini täyttää täydet 10 vuotta. Meinaan aina unohtaa tuon tärkeän vuosipäivän, mutta siitä usein muistuttaa kun All you need is White -blogin Sadun mies viettää synttäreitään. Niin kävi tänäänkin; Satu laittoin Instaan täytekakun kuvan ja muistin heti, mikä toinen merkkipäivä tänään on ja vielä täydet kympit paukkui! Usein Satu on myös laittanut minulle viestin, että muistanko mikä päivä tänään on :D Kiitos Satu useista muistutuksista vuosien varrella<3

Tämän 10 vuoden aikana olen tehnyt tämä juttu mukaanlukien tasan 2000 julkaisua. Jännästi juuri tänään tuli täyteen myös tuo tasaluku. Ihan nsimmäinen juttuni 13.7.2008 näytti tältä. 

Tekstiä on toisinaan tullut joka päivä ja toisinan harvemmin. Tämä on ollut melkoinen ”koulu” kuvaamiseen ja tekstin tuottamiseen. Olen mielestäni kehittynyt molemmissa, vaikka en toki vieläkään mikään ammattilainen näissä hommissa ole. Kivaa on kuitenkin ollut ja mikä parasta; teitä lukijoita on ollut ilokseni tosi paljon. Niin paljon, että tästä hommasta tuli osa-aikatyökin kun minut pyydettiin syksyllä 2014 Indiedaysin blogiportaalin bloggaajaksi. Se onkin mielestäni tämän blogiurani tähänastisin huippuhetki. Sen jälkeen blogi on saanut mielettömän upeita yhteistyöjuttuja; joista kaikista mieleenpainuvin kokemus oli matka Madridiin Youtuelin yhteistyöprojektin myötä. Ihan huikea reissu!Mukava muisto on myös kun pääsimme Asus-yhteistyön myötä tutustumaan suositun bloggarin Alexa Dagmarin kauniiseen kotiin ja siellä toteutettuihin Asuksen mainoskuvauksiin.Vielä on mainittava yksi kohokohta blogiurallani, joka on Lidl-yhteistyö, jossa pääsin kokeilemaan grillimestaritaitojani. Naurattaa niin vieläkin tämä kuva, joka kuvastaa niin paljon sitä päivän meinikiä; ”katastrofikokki” vauhdissa! Ei silti; pääsinhän minä kuvan annoksellani 20 kilpailijasta 10 jatkoon pääseen joukkoon. Siihen se kuitenkin grillimestarin upeasti alkanut ura jäi :D Niin paljon hienoja kokemuksia, joista suurkiitos Indieplacen ihanille ihmisille. On suuri kunnia kuulua teidän porukkaan. Kiitos kuuluu myös kaikille teille siellä ruutujen takana näistä vuosista. Joku on ollut mukana alusta asti, joku on varmaan kyllästynytkin tarinoihiní ja siirtynyt toisten blogien pariin, Uusiakin lukijoita on tullut vuosien varrella tasaista tahtia mukaan. Olen niin iloinen teistä jokaisesta siellä, joita juttuni vähänkin kiinnostavat ja inspiroivat. Juodaan yhdessä sen kunniaksi virtuaalikakkukahvit.10 vuotta; maljan noston paikka. Toivottavasti juhlin vielä myös blogin 20 v juhlat. Nyt onkin paljon uusia juttuja tulossa uuden kodin myötä. Kiva jos pysytte mukana menossa :)


14 Responses to “Blogin 10-vuotissynttärit”

 1. Onnea vielä tätäkin kautta ❤️

  Bloggailun myötä mieki sain uuen ystävän sinusta ja monet mukavat hetkemme lämmittävät mieltä!

  • Avatar soile sanoo:

   Kiitos Tanja <3 Kyllä monta kivaa yhteistä muistoa on meidänkin polulle kertynyt, joita voi vielä kiikkustuolissakin hymy huulilla muistella :)

 2. Avatar Jykä sanoo:

  Onnea paras ja ainoa systeri! Nopeasti on 10 v. mennyt!

  T. Jykä

 3. Avatar Marita sanoo:

  Onnea 10 v blogillesi, joka on alusta lähtien ollut yksi suosikkiblogeistani! Olikohan se pari vuotta myöhemmin kun ”keksin” blogimaailman ja siihenhän koukkuun jäin minäkin :)

 4. Avatar Ulla sanoo:

  Onnea kymmenvuotiaalle

 5. Avatar Marja K sanoo:

  Onnittelut kymmenen vuoden taipaleesta! On ollut kiva seurata blogiasi näinä vuosina vaikka en kommentoikaan säännöllisesti. Toivottavasti saan lukea postauksiasi vielä pitkään.

 6. Avatar sirkkis sanoo:

  Piti tulla katsomaan millainen on juhlavuoden juttusi. Voi muistan aikoja näiden vuosien aikana on ollut juhlaa ja suuria ilon aiheita ja tietysti aina myös surukin koitteli. Nyt seuraan kuinka uusi talo kehittyy ja millaisia ovat tulevat vuodet. Minä toivon koko sydämelläni sinulle edelleen ” Onnea, menestystä ja vaikutusvaltaa ”. Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi ♥