27.08.2018

Koko perhe koossa

Viikonloppuna meillä oli uuden kodin ensimmäinen yhteinen perheillallinen, kun pojat tulivat Helsingistä jo torstaina ja pikkuperhe Kööpenhaminasta perjantain ja lauantain välisenä yönä. Pääsimme perjantai-iltana pöydän ääreen vasta noin klo 01.00 kun tyttären kone saapui Ouluun vasta 22.30. Kattauksen koristeena olivat vielä niin kauniina kukoistavat valkoiset neilikat, jotka saimme viime viikonlopun vierailta.Pari kynttilää vielä palamaan ja kattaus oli valmis.Yöpalaksi tein meille pizzapaloja ja pitkästä aikaa myös voileipäkakkua. Voileipäkakku on meidän lasten herkkua, joten pitihän sitä pöytään tekaista kun olivat kaikki ensi kertaa meidän uudessa kodissa.Jälkkäriksi tein suklaakääretorttupohjan, jonka jaoin neljään osaan ja laitoin väliin vaniljarahkaa ja vadelmahilloa. Päälle vain kermavaahtoa ja pätkis- sekä kermakarkkipaloja. Yllättävän hyvää ja valmistui aika helposti.Täällä on kovasti valmistauduttu myös vauvan ensivierailuun. Ostin facebook kirpparilta tosi hyväkuntoiset vaunut, jotta pääsään pienen kanssa myös kävelylenkeille kun he täällä viikon ajan ovat ilonamme.Ennestään meillä onkin jo ollut pieni puukehto, jossa vauva voi yönsä nukkua äitinsa ja isänsä vuoteen vieressä.Tämmöistä kivaa puuhaa täällä nyt saamme papan kanssa viikon touhuta. Otin jopa omaa lomaa koko viikon, että saamme mahdollisimman paljon viettää aikaa yhdessä ♥


6 Responses to “Koko perhe koossa”

 1. Avatar Sanna sanoo:

  Voi miten ihania vauvahommia teillä sielläOlette niin herttainen perhe ja selvästi viihdytte yhdessä hyvin.Se on suuri rikkaus!

  • Avatar soile sanoo:

   Voi kiitos Sanna <3 Kyllä perhe on niin tärkeä ja suuri rikkaus viettää aikaa yhdessä <3

 2. Avatar Marja K sanoo:

  Voi,miten ihana viikko teille on tulossa
  Ja kiva saada lapset yhtaikaa koolle.Kaunis kattaus ja herkullisen kuuloiset syömiset☺

 3. Avatar Ulla sanoo:

  Voi jösses sentään, kuinka ihanan näköinen voileipäkakku. Mahtoi myös olla herkullinenkin.
  Ja voi hellanlettas, kuinka söpöjä nuo vauvelit voivat olla! Teillä on tiedossa todella ihana viikko. Turha sanoa, että nauttikaa täysin siemauksin :)

  • Avatar soile sanoo:

   Kiitos paljon. Kakku oli tosi hyvä :) On ollut kyllä niin ihana viikko vauvaa hoidellessa <3