06.09.2018

Uuden talomme vierashuone

Yksi talomme huoneista tehtiin vierashuoneeksi. Edellisen kotimme yläkerrassa sijainnut vanha parivuoteemme sijoitettiin nyt tänne. Huoneen värimaailma on tasaisen vaalea beige. Photowall-verkkokaupasta tilaamani valokuvatapetin sävy lähtikin näistä olemassa olevista beigeistä tekstiileistä, jotka oli tarkoitus sitten talon valmistuttua tänne sijoittaa.Valaisimen olen jo varmaan reilun pari vuotta sitten näpännyt mukaan Ikean poistopisteestä ja nyt sille vihdoinkin löytyi paikka. Laskosverho on aikaisemmin ollut meidän entisen kodin olohuoneessa….…kuten mattokin. Päiväpeittokin vanha hankinta. Yöpöydät ja yöpöydän valaisimet ovat esikoisemme huoneistosta, joka on aina hänen sieltä poismuuttonsa jälkeen vuokrattu kalustettuna. Nyt tyhjensimme sen kokonaan meidän siellä asumisen jälkeen ja uusi vuokralainen pääsi tuomaan kaikki omat kalusteensa sinne.Sävyihin sopivat sisustustyynytkin on hankittu jo vuosia sitten. Huoneeseen mahtui vielä pitkä taso, joka meillä myös on ollut jo vuosia. Hyvä kevyt pöytä, jota voi helposti liikutella tarvittaessa paikasta toiseen. Tämä huone tuli siis sisustettua ilman minkäänlaisia uushankintoja. 


10 Responses to “Uuden talomme vierashuone”

 1. Marita sanoo:

  Ihanan harmoninen ja seesteinen huone!

 2. Marja K sanoo:

  Onpa kaunis huone. Niin rauhalliset sävyt että varmaan tulee uni. Tapetti on todella hieno ja tyylikäs.

  • soile sanoo:

   Kiitos ja varmaan siellä hyvin nukutti, kun vauvakin otti vieraillessaan ennätyspitkiä unipätkiä ;)

 3. Sanna sanoo:

  Kaunis,levollinen huone.Tuo tapetti on todella kaunis.Sopisi ihanasti,myös harmaan kanssa(jota minulta löytyy paljon),täytyypä laittaa korvan taakse:)

  • soile sanoo:

   Kiitos. Sitä tapettia sai myös muina sävyinä, tykkään siitä tosi paljon :)

 4. Tiina sanoo:

  Hei! Onko tuo makkarin lattia mitä materiaalia ja mitä värisävyä? Ihanalta näyttää koko teidän uusi koti!

 5. Sari sanoo:

  Kaunista ja harmoonista!
  Tykkään!
  Mukavia hetkiä uuteen kotiinne!