14.09.2018

Ihan huikeaa omenapannaria!

Olen monta viikkoa aikonut tehdä Lidlin lehdestä bongaamaani herkullisen näköistä omenapannaria. Se näyttää tuossa kuvassa niiiiin herkulliselta!Eikä se vaan näyttänyt hyvältä, sillä se myös oli hurjan hyvää!Laitoin aika paksuja omenaviipaleita ja ne ihanan pehmenneinä sekä yhdistettynä pannarin muihin aineosiin aikaansaivat niin upean makuelämyksen.Omenapannari ja kahvi, nams nams.Meni siinä useampi palanen ja nyt varmaan pitäis kipaista pienelle lenkille niitä sulattelemaan.Huomasitte varmaan myös pöydällä olevan upean syyssävyisen kukkakimpun, sain sen kolleegoiltani kun he kävivät meidän uutta taloa katsomassa. Sopii niin ihanasti meidän uuden kodin sävyihin.


2 Responses to “Ihan huikeaa omenapannaria!”

  1. Hipsu sanoo:

    Kiitos vinkistä, tää oli tosi hyvää!