28.09.2018

Kaunista ja edullista

Olen vähän kellohullu. Mielestäni on kiva, että kellokin sopii asusteisiin ja omistankin erityyppisiä ja erilaisia kelloja. Pari viikkoa sitten täydensin ”kellovarastoani” parilla edullisella hankinnalla. Olen kerran ystävältäni saanut vinkin verkkokaupasta nimeltään CampadreSiellä on kaikkea mahdollista tilattavissa; sisustuksen, vaatteiden ja kalusteiden merkkituotteita isoilla alennuksilla. Olen tilannut sieltä usein vaatteita, keittiötavaroita, somisteita, valaisimia, mattoja ym. ym. Nyt tilasin pari rannekelloa.Toinen on mustalla pohjalla ja ruusukultaisella teräshihnalla oleva Emily Westwood kello. Sen suositushinta oli sivujen mukaan 134 euroa ja Campadresta sen sai tuolloin 33 eurolla. Campadressa myydään aina tietty erä tuotteita tietyn aikaa, joten jotkut suositummat tuotteet saattavat loppua pian. Tämäkin kello oli nopeasti loppuunmyyty.Kellossa on kätevä lyhennys ja pidennys mahdollisuus hihnassa eli sitä voi säätää, niin ettei tarvitse katkaista hihnaa ollenkaan. Kello sopii kivasti minun lapsilta lahjaksi saamani ruusukultaisen Edbladin rannekorun kanssa. Noita Edbladin koruja on myös usein tuolla Campadressa. Toinen kello on Karen Millerin valkoinen hopeanvärisellä numeroilla ja kehyksillä. Tämän suositushinta oli myös satasen nurkilla, mutta sama kello näkyi olevan Timanttisten verkkokaupassa tarjouksessa 65 eurolla. Minä sain senkin Campadresta 33 eurolla. Kellossa on valkoinen nahkahihna.Tästä tulee valkoiseen asuun sopiva kello:)


6 Responses to “Kaunista ja edullista”

 1. Marita sanoo:

  Onpa kauniita, varsinkin tuo ruusukulta, josta pidän itsekin tosi paljon nykyään. Ostinkin yhden ruusukultakellon, mutta annoin sen tyttärelle, joka oli ilman kelloa lähdössä Englantiin ja nyt en enää raaski pyytää sitä takaisn :)

  • soile sanoo:

   Kiitos. Musta kellotaulu on kyllä makea ja ruusukulta jotenkin kivempi sävynä kuin keltakulta. No nyt sitten hankkimaan uusi kello, siellä oli vieläkin paljon erilaisia kelloja ja hinnat tosi edullisia :) Olen aivan hurahtanut tuohon campadren selailuun, siellä kun on vaikka ja mitä edullisesti.

 2. Ulla sanoo:

  Tuo ruusukultainen on todella upean näköinen!
  En ole kuullutkaan tuollaisesta verkkokaupasta. Äkkiä sen sivuille. Kiitti vinkistä!

  • soile sanoo:

   Eikö olekin kiva. Tuolta Campadresta löytyy kaikkea kivaa ja hinnat ei päätä huimaa :)

 3. Sanna sanoo:

  Kauniita,yksinkertaisia kelloja!osaisipa itsekkin käyttää…aika tulee katottua aina puhelimesta.Tuo olisi kauniimpi vaihtoehto:)

  • soile sanoo:

   Mulla on aina kello ranteessakin, jotenkin se kuuluu päälle niinkuin vaatteetkin :)