13.11.2018

Isänpäivämenu

Minusta on jotenkin tullut niin kriittinen näiden blogijuttujen suhteen. Tuntuu, että kaikilla muilla on paljon upeampia kuvia ja paljon enempi mielenkiintoista sanottavaa. Sen seurauksena tämä minun blogi päivittyy yhä harvemmin ja harvemmin. Lieneekö kohta tullut tiensä päähän kokonaan….

Tämäkin juttu meinasi jäädä kirjoittamatta, mutta ajattelin nyt kuitenkin uhmata kriittisyyttäni ja julkaista muutaman kuvan meidän kahdenkeskeisestä isänpäivälounaasta. Katoin meille kahdelle saarekkeen ääreen vähän juhlavamman kattauksen. Taittelin servetit, sytytin kynttilät ja kaivoinpa kaapin kätköistä vielä pattereilla toimivan lumihiutalevaloketjunkin koristamaan meidän isänpäiväkattausta. Kyllä lastemme rakas iskä ansaitsi päivänään kaiken huomion ja juhlavan päivällisen. Ansaitsisi itseasiassa useamminkin♥Menuun kuului mausteiset lohkoperunat, ulkofilepihvit, pippurikastike ja paahdetut ruusukaalit. Jälkkäriksi tein kestosuosikkini; nopeasti ja helposti valmistuvat marjamaljat. Laitoin tällä kertaa maljoihin myös banaania.  Marjoina pensasmustikoita ja mansikoita. Tämä on sellainen kivasti ”kevyempi” jälkkäri kun vaahdoksi laittaa 9 % rasvapitoisuuden vaniljavaahtoa. Sokeria maljaan ei laiteta ollenkaan, sillä vaniljavaahto on sen verran makeaa. Pohjalle laitoin vain yhden digestivekeksin murusina ja kostukkeeksi vähän luomuomenamehua. Päälle murustelin pikkuisen digestivekeksimurua ja raakasuklaata ja törkkäsin kyllä vielä yhden suklaavohvelipötkyn koristeeksi. Malja oli kuin täytekakku kahvin kera.


44 Responses to “Isänpäivämenu”

 1. Avatar Sade sanoo:

  Sun postaukset on tosi kivoja. Tykkään paljon.

 2. Avatar Jonna sanoo:

  Minä ainakin olen aina pitänyt bloggaustyylistäsi, vaikka ymmärrän että näin ”hienojen” blogien aikakaudella oma blogi voi tuntua valjulta. Nämäkin kuvat olivat tosi hienoja ja kattaus inspiroiva:) On ollut kiva seurata sinua jo vuosia ja varsinkin nyt rakennuksen aikaan. Olemme iiihan eri elämäntilanteissa, mutta yritän silti ammentaa sisustusinspiraatiota vaatimattomaan kotiini. Kiitos blogistasi, toivottavasti jaksat jatkaa. Sinulla on silmää ja olet kehittynyt kuvien ottamisessa ihan hurjasti <3

  • Avatar soile sanoo:

   Niin ja kun koko ajan näitä upeita blogeja mainostetaan vielä enemmän, niin oma tuntuu niin tarpeettomalta :( Mutta suurkiitos ihanasta palautteestasi, se tuntui todella hyvältä <3

 3. Avatar Henriikka sanoo:

  Oon seurannut blogiasi jo monta vuotta ja tämä onkin ainoa blogi jota olen jaksanut niin pitkään seurata. Tykkään sun sisustustyylistä ja edullisista ratkaisuista! 😊 Toivottavasti jaksat vielä silloin tällöin tehdä postauksia! Kaikki ei tykkää liian ”blogimaisista” sisustuksista yms 😉

  • Avatar soile sanoo:

   Voi kiitos Henriikka <3 Et usko kuinka paljon tämä kommenttisi toi minulle hyvää mieltä :) Toivotaan, että mielenkiintoni säilyy ja ainakin tällä vähän harvemmalla tahdilla jaksaisin juttuja tänne kirjoitella.

 4. Avatar Annukka sanoo:

  No et kyllä varpisti lopeta Soile tai mie romahan :(.

  Niinkus tiedätkin, sun blogi on ensimmäinen ikinä, jota aloin seuraamaan ja se on kaikki nää vuodet ollut mulle tosi tärkeä (koska meistä tuli ystäviä ja susta tärkeä mulle <3) ja kuuluu niihin täällä koko ajan vaan kutistuvassa blogistaniassa sellasiin mun elämän tukipilareihin, joiden olemassaoloon ja pysyvyyteen on voinut aina luottaa. Ja niinkuin olen aiemminkin sanonut, niin arvostan sitä, että vaikka mitä on matkan varrella tapahtunut ja vaikka mitä palkintoja tullut tai yhteistyökuvioita ollut, et ole muuttunut miksikään, vaan jatkanut tutulla itsesi näköisellä tyylillä <3. Siihen ei moni pysty ja mulla ainakin menee mielenkiinto, jos koko ajan vaan tavoitellaan enemmän, hienompaa ja parempaa ja lopulta katoaa se todellinen elämä ja ihminen siellä blogin takana kokonaan ja tuntuu, ettei lukijoistakaan enää välitetä edes sen vertaa, että viitsittäisiin vastata kommentteihin, joita kuitenkin kai jokainen meistä toivoo ja arvostaa.

  Ihanat kattaukset ja pöperöt jälleen kerran. Voi että kun me asuttais lähempänä toisiamme, niin voitais joskus istua saman pöydän ääreen <3.

  Ja jos ei nyt vielä tullut selväksi, niin sinä ja Sisustus ja Sepustus olette mulle tärkeitä <3 (tulikohan nyt varamsti tarpeeksi noita sydämiä :))

  • Avatar soile sanoo:

   Ihana Annukka, mulla tuli ihan kyynel silmään näistä sanoistasi. Sinä oot kyllä niin <3 Kiitos kun oot siellä ja enhän minä missään nimessä tule aiheuttamaan sinun romahtamista ;) Kyllä me vielä asutaan lähempänä toisiamme jos kaikki tulevaisuuden suunnitelmamme toteutuvat, toivotaan niin ainakin. Tärkee oot sinäkin ja usein mielessäni <3

 5. Avatar ada sanoo:

  ”Tuntuu, että kaikilla muilla on paljon upeampia kuvia ja paljon enempi mielenkiintoista sanottavaa. Sen seurauksena tämä minun blogi päivittyy yhä harvemmin ja harvemmin. Lieneekö kohta tullut tiensä päähän kokonaan….”

  Toivottavasti ei.
  En kommentoi, koskaan, mutta luen silti, ja pidän todella paljon tavastasi kirjoittaa, ensimmäiset lukemani tekstisi olivat Kuopion asuntomessuilta jo.
  Ne ”hienot” blogit ”hienoine kuvineen” ovat enimmäkseen juuri niitä joihin kyllästyy. Ei niissä useinkaan ole mitään erityistä persoonallista sisältöä, ja aika moni niistä muistuttaakin enemmän mainoskanavia kuin oikeista ihmisista, ja oikeista kodeista kertovia blogeja.
  Kulutusta lisää, ja kovin ”ökyilevää” elämää,ja suurella osalla silti ihan ne samat (design)esineet ja asiat blogeissaan.
  ”Sisustamisen eliittijoukko”.
  Ei sillä etteikö meiltäkin kotoamme jotakin designia löydy, muttei designin keruu ole itsetarkoitus, ja kaikkein vähiten designin esittely on mikään tarkoitus.
  On blogikoteja, jotka jotenkin vaikuttavat vain kulisseilta, usein designille.
  Joten Soile, mieluummin luen sinun blogiasi, sinun blogisi vaikuttaa aidolta.
  Kuten jo kirjoituksesi Kuopiosta. Vaikken kaikesta samaa mieltä kanssasi ollutkaan.
  Itseasiassa kirjoituksesi Kuopiosta johdattivat sisustusblogien pariin.
  Joten älähän katoa kirjoituksinesi.

  Ps, instagramit yleensä ovat aika tylsiä, lähinnä pintapuolisia hymistelyjä, sydänhymppineen, pahimmillaan satoja. Kuvia, kuvia ja kuvia, ja hymiöitä, muttei mitään sisältöä. Ei instoista ole hyvien blogien korvaajiksi.

  • Avatar soile sanoo:

   Kiitos; miten ihana palaute! Sai tuntemaan sittenkin, että blogijuttuni ovatkin ihan hyviä ja riittäviä. Motivoi kyllä suuresti jatkamaan, en taidakaan luovuttaa :)

 6. Avatar Siru sanoo:

  Oi, teillä on varmasti ollut ihana isänpäivä ja herkullisia ruokia <3
  Olen seurannut myös blogiasi jo pitkään, harvemmin kylläkin mitään kommentoinut. Itse asiassa juuri sinun blogistasi sain idean sisustaa meidän olohuonetta uudelleen ja muuttaa värimaailman harmaa/valkoiseksi, johon olen kyllä enemmän kuin tyytyväinen! Joten kiitos sinulle siitä :)

  Tykkään blogistasi juuri siksi, koska se ei ole liian "siloteltu ja blogimainen", vaan juuri sellainen "todellinen", josta ihan tällainen tavallinenkin tallaaja saa hyviä ideoita toteutettavaksi. Ja ehdottomasti teitä keski-ikäisiäkin bloggaajia tarvitaan juuri meille 50+ lukijoille :) Toivon sinun ehdottomasti jatkavan blogia, vaikkakin sitten harvemmalla postaustahdilla.
  Mukavaa joulun ja talven odotusta!

  • Avatar soile sanoo:

   Kiitos, kyllä se ihan isänpäivältä tuntui ja oli mukava helliä meidän uutteraa lastemme isää ja rakasta miestäni <3 Kiitos myös ihanista sanoistasi koskien blogia, lämmitti ja kannusti todella paljon <3 Oikein hyvää joulun odotusta myös sinulle ja perheellesi!

 7. Avatar Irene sanoo:

  Täällä myös blogiasi useamman vuoden seurannut lukija :) Minusta sinun kirjoitukset ja kuvat on juuri hyviä sellaisena kuin ovat. Niistä huokuu lämpö ja sellainen tavallisen ihmisen arki ja elämä, mitä on mukava seurata. Suurin osa nykyblogeista on muuttunut liian ammattimaisiksi eikä niistä oikein saa mitään irti. Minusta tämä sinun blogi erottuu niistä hyvällä tavalla. Käyn (melkeinpä) joka päivä katsomassa, että onko sinulta tullut uusi postaus ja aina innolla uuden kirjoituksen luen, ei haittaisi vaikka niitä vähän useammin kirjoittaisit ;) Toivottavasti jatkat blogisi kirjoittamista :)

  • Avatar soile sanoo:

   Kiitos Irene ihanasta palautteestasi. Tuntuu ihan uskomattomalta, että niin moni pitääkin jutuistani ja lukee niitä mielellään. Kyllä nämä teidän ihanat kommentit auttaa jaksamaan ja saa aikaan tunteen, että minulla onkin sanottavaa :)

 8. Avatar Mersu sanoo:

  Voi ei.Harmi jos sulla on tunne,ettet olisi yhtä hyvä kuin jotkut muut bloggarit.OLET TOSI HYVÄ. Sun tarinat on vaan niin tätä elämää.Ja kuule,kyllä me aikuiset naisetkin tarvitaan edes yksi vertaisblogi.Älä vaan lopeta. Nyt kun sulla on pieni tyttären tytär,niin kyllä me halutaan tietää hänen kuulumisia.Luulen,että meitä mummeja on täällä puolen näyttöä aika monta sinua seuraamassa. Toivottavasti jaksat jatkaa. Mukavaa joulun odotusta.

  • Avatar soile sanoo:

   Voi kiitos, en olisi uskonut tuota viime juttua kirjoittaessani, että näin moni kirjoittaa minulle näitä niin kannustavia ja ihania kommentteja. Mielessäo oli enempikin, että varmaan moni kirjoittaa olevansa samaa mieltä, että lopeta vaan ei sulla ole enää mitään annettavaa :D No näyttää siltä, että onkin. Suurkiitokset tästä ja ihanaa joulun odotusta myös sinulle ja perheellesi <3

 9. Avatar Päivikki sanoo:

  Sinun blogisi oli ensimmäisiä joita aloin seuraamaan. Ja monia kivoja ideoita olen jutuistasi saanut- kiitos niistä. Toivottavasti jaksat jatkaa vielä. Uuden talon rakentamista ja sisustusratkaisuja oli kiva seurata. Seuraavaa postausta odottaen.

  • Avatar soile sanoo:

   Kiitos paljon kommentistasi. Ihana kuulla, että olet viihtynyt blogini juttujen parissa. Sen verran kivoja kannustusviestejä on tullut, että taidan haudata lopetusajatukset nyt ainakin toistaiseksi :)

 10. Avatar Marita sanoo:

  Et sie saa lopettaa, sillä olet yksi aidoimmista bloggaajista! Minäkin olen kyllästynyt viimeisen päälle harkittuihin ja täydellisiin kuviin ja teksteihin, jotka kirjoitettu sen takia että täytyy jotakin sanoa. Mun blogitahti hidastunut myös huomattavasti kun ei jaksa/viitsi tyhjänpäiväisyyksiä enää laittaa. Ja toisekseen ei ole aikaa. Mut lopettaa en aio vielä. Ja sun ansiosta minäkin täällä!

  • Avatar soile sanoo:

   Voi Marita, kiitos <3 Kyllä kai meidän vielä sitten on porskutettava, vaikka sitten hitaammalla tahdillakin. Ja onhan tämä kieltämättä tuonut niin paljon elämään; kuten sinunkaltaisiasi ihania ihmisiä, jotka tuntee ystäväkseen vaikkei olla tavattukaan <3

 11. Avatar Marja K sanoo:

  Minäkin olen seurannut blogiasi useamman vuoden ja tämä blogi kuuluu ehdottomasti kärkeen.Harvoin tulee kommentoitua,vaikka jokaisen jutun luenkin.Tämä on ensimmäinen sisustus-blogi mitä olen aikoinaan alkanut seuraamaan, naapurin suosituksesta,ja jäin heti koukkuun.Osaat kertoa asioista niin mielenkiintoisesti ja ennen kaikkea sisustus juttusi eivät ole liian ”hienoja”. Tarkoitan sitä,ettei hankinnat tarvi olla aina jotain merkki tavaraa ja kallista. Edullisillakin hankinnoilla olet saanut upeita sisustus muutoksia aikaan. Sopii siis tällaisille tavallisille tallaajille jotka haluavat halvempia vaihtoehtoja. Monia ideoita olen minäkin jutuistasi löytänyt ja käyttänyt. Kaikki aiheesi ovat mielenkiintoisia ja aina innolla odotan uusia juttuja. Eikä yhtään haittaa vaikka postaat harvemmin,kunhan et kokonaan lopeta. Ihanaa tulevaa joulun odotusta uuteen kotiin!

  • Avatar soile sanoo:

   Kiitos ihana Marja, kyllä tuntui niin hyvältä lukea kommenttisi <3 Mukava kuulla, että olet viihtynyt blogini juttujen parissa :)

 12. Avatar Eija sanoo:

  Hei, Henriikka oli niin kirjoittanut samoin kuin minäkin ajattelen, sinun blogia on vain pakko käydä päivittäin kurkkaamassa olisko siellä uusi postaus. Seuraan joitain käsityö ja askartelublogeja, mutten mitään muuta sisustusblogia kuin sinun. Olen samaa ikäluokkaa kanssasi ja lapset muuttaneet pois kotoa, että vähäsen samanlainen elämäntilanne täälläkin, muttei uutta kotia;) eikä yhtään lastenlasta vielä:) Jatka samaan malliin!

  • Avatar soile sanoo:

   Kiitos paljon mieltä lämmittävästä kommentistasi. On ollut niin ihana lukea teidän kannustavia palautteita ja kyllä ne auttavat jatkamaan :)

 13. Avatar Tuulia sanoo:

  Voi, älä vain lopeta! Minä olen seurannu blogiasi monta monituista vuotta ja käyn melkein päivittäin kurkkaamassa onko uutta blogipäivitystä. Olenkin miettinyt syytä blogihiljaisuuteen, koska muutos entiseen on huomattavissa!
  Sinun blogisi on juurikin ihana- seuraan vain muutamaa säännöllisesti ja sinun blogisi on niiden joukossa. Kommentoihin todella harvoin tai ehkä käytännössä koskaan, olen hiljainen seuraaja, joka kuitenkin mielenkiinnolla ja ilolla blogiasi lukee! Kiitos tästä blogista- jatka ihmeessä :)

  Kuvasi on taidokkaasti kuvattuja! Ja tykkään juurikin blogityylistäsi- liian ”hienot” blogit jäävät jotenkin kaukaiseksi, koska itse olen ihan tavallinen ;) Ja sinun blogisi on hieno, todellakin!- mutta sellaisella kaipaamallani ”inhimillisyys”-lisällä, jota en ehkä osaa sanoiksi pukea, mutta toivottavasti tavoitat :)

  Millaisia huonekasveja teillä on? (vinkkinä jos postaus-aihetta kaipailet) ;)

  • Avatar soile sanoo:

   Voi kiitos, miten ihanasti kirjoitit, ihan liikutuin <3 Kyllä minä varmasti jatkan, mutta tällä vähän harvemmalla tyylillä, että ei mene pakkopullaksi ;) Minulla ei juuri viherkasveja ole, mutta niistä paristakin voisi tietysti kirjoittaa...kiitos vinkistä :)

 14. Avatar Tiina sanoo:

  Hei, komppaan ehdottomasti edellisiä. Olen lukenut kauan blogiasi ja tykkään kovasti tyylistäsi, kuvista. Sinulla myös kaikkia edullisia vinkkejä tavalliselle matti meikäläiselle. Ruokajuttusi myös hyviä, remonteista, matkoista puhumattakaan. Jatka ihmeessä, ei kaikki jaksa lukea maksettuja ’balmuir’ blogeja, joissa esitetään ihan muuta kuin arkea. Ihanaa joulun odotusta uudessa kodissa!<3

  • Avatar soile sanoo:

   Kiitos Tiina niin ihanasta palautteestasi. On tosi mukava kuulla, että juttuni kiinnostavat omasta kriittisyydestäni huolimatta. Sen verran on tullut kivaa palautetta, jonka voimalla taas jaksaa jatkaa :) Hyvää joulun odotusta myös sinulle!

 15. Avatar Eppa sanoo:

  Hei, täällä myös yksi vakituinen lukija. Tykkään tosi paljon tyylistäsi sisustaa. Kauniit kattaukset ja kaunis koti mikä ihana yhdistelmä :). Joten odottelen taas uusia kauniita kuvia. Kiitos sinulle :)

  • Avatar soile sanoo:

   Ihana kuulla, että odottelet juttujani, kiitos paljon siitä. Ihania rohkaisevia kommentteja on ollut tosi mukava saada <3

 16. Avatar Lissu sanoo:

  Hei! Minullakaan ei tule kommentoitua juuri koskaan vaikka vuosia olenkin jo blogiasi lukenut. Ja toivottavasti saan lukea vielä vuosia eteenkinpäin… Kuten muutkin kommentoijat minäkin tykkään erityisesti siitä että blogisi ei ole sellaista pintakiiltoa vaan sisältää ihanan aitoja, kauniita paloja arjestasi. Kun lukee niitä ”trendiblogeja” tuntuvat ne etäisiltä ja alkavat äkkiä kyllästyttämään, sinun blogistasi tulee tunne kuin lukisi ystävän kuulumisia vaikken sinua tunnekaan. Erityisen paljon olen pitänyt siitä että blogisi on samaistuttava ja sisustusideat, leivontaohjeet, matkavinkit yms. ”tavallisen” ihmisen ulottuvilla.
  Olisi mukava kuulla miten sisustat ja koristelet uutta kotianne joulua varten!

  • Avatar soile sanoo:

   Ihanasti sanottu, kiitos <3 Joulujuttuja onkin varmasti tulossa, niitä on aina mukava laitella, kuvata ja kirjoitella :)

 17. Avatar ~Terttu~ sanoo:

  On selvää, että välillä väsyy, turhautuu, ja tuntuu ettei ”suksi luista”.
  Mutta itselleen pitää olla armollinen, meitä on täällä ”ruudun takana” paljon tykkääjiä. Faneja.
  Sinun sisustuksia ja sepustuksiasi on ollut kiva seurata.
  Kokeilevan keittiösi ruokajuttuja on tullut välillä itsekin kokeiltua.

  Eikä vain oman kotisi sisällä muuttuvia huonekalujen paikkoja tai värivalintamietiskelyjä mutta myös jälkikasvunne asuntojen stailauksia on ollut ilo seurata.

  Vedä välillä henkeä, pidä breikkiä mutta älä kokonaan lopeta.
  Pidän tyylistäsi tehdä työtä ja juuri sinun tyylisestä blogista.
  Se on aitoa, kotimaista ja selkeää.
  ”Sisustus ja sepustus”……. jatkoon.

  ~Terttu~

  • Avatar soile sanoo:

   Kiitos Terttu, on niin ihana saada näitä teidän kannustavia viestejä. Joulukuussa saattaakin tulla kuvia tyttäreni uudesta kodista Kööpenhaminassa.

 18. Avatar Seija Järvinen sanoo:

  Älä nyt Soile himmaa. Niin kuin tuossa muutkin on maininnut niin sun jutut on juuri sellaisia ihmiseltä ihmiselle, maanläheisiä.
  Itseasiassa tälläista jaksaa seurata.
  Itsekkäistä syistä vois marmattaa että useammin postauksia. Kiireinen tietysti olet mut älä unohda meitä. Ei tarvi olla mitään ihmeellisyyksiä vaan tavallista elämää just niin kuin olet tehnytkin. Monta ideaa on tullut.
  Mitä ihmettä sanoit kuvista ??? Hienojahan ne on.
  Lisää vaan….

  • Avatar soile sanoo:

   Kiitos ihana <3 Jostakin se vaan tuo alemmuustunne näissä hommissa pääsi nostamaan nokkaansa, mutta teidän kaikkien ihanan kannustavat kommentit sai aikaan tosi paljon uutta intoa ja iloa tähän bloggailuun, joten ehkäpä sitä voisi vähän useamminkin tänne jotain turista.

 19. Avatar Sari sanoo:

  Kiitos mielenkiintoisesta blogista. Sinulla on kiva tyyli kirjoittaa ja olen saanut monta hyvää sisustus- ja remppavinkkiä blogistasi. Tykkään, että blogitarjonnassa on myös aikuisempia, omaa ikäluokkaani olevia bloggareita. Lukiessa tulee vaikutelma, että kirjoitat asioista, joita aidosti teet etkä tee ja lavasta asioita blogiasi varten.
  Oikein lämmintä ja ihanaa joulun odotusta sinulle!

  • Avatar soile sanoo:

   Kiitos paljon sinulle ihanasta kommentistasi. Olen niin yllättynyt ja innostunut näin monista kivoista palautteista, että tänäänkin on tullut kamera kädessä innokkaasti heiluttua :) Näistä palautteista olen saanut niin paljon uutta intoa ja itsekritiikki on suuresti helpottanut. Oikein ihanaa joulun odotusta myös sinulle <3

 20. Avatar Virpi T. sanoo:

  Moi, en ole aiemmin kommentoinut blogiasi, mutta nyt on pakko. Pidän todella paljon tavastasi kirjoittaa ja kuvata asioita. Juttusi ovat tosi inspiroivia 😊 toivon siis, että jaksat vielä jatka blogisi parissa. Itse en oikein pysty samaistumaan/ saamaan kosketuspintaa niihin ”yber hienoihin” blogeihin. Pidän enemmän kotoisasta tyylistä. Kiitos blogistasi 💕

  • Avatar soile sanoo:

   Aivan ihana palaute Virpi; tuhannesti kiitoksia <3 On ihan uskomatonta miten moni kuitenkin pitääkin näistä minun kotokutoisista jutuistani :)

 21. Avatar Sanna sanoo:

  Älä nyt vaan lopeta!Olen vuosia seurannut blogiasi ja tykkään sen lämminhenkisyydestä ja kauniista kuvista.
  Sinulla on kivoja sisustusjuttuja,ruokaohjeita,perhepostaukset on ihania ja aina niin huolellisia ja kauniita kattauksia.
  Luulenpa että suurin osa ihmisistä tykkää ns.normaalielämästä,kuin näistä silotelluista kiiltokuvablogeista.

  • Avatar soile sanoo:

   Tuli kyllä niin paljon intoa ja uutta virtaa kun sain näitä teidän ihanan kannustavia kommentteja, suurkiitos sinulle. Kyllä tää homma jatkuu nyt kun tuntuu, että voikin kertoa ihan näistä mun arkisista jutuista :)

 22. Avatar Päivi sanoo:

  En jaksa lukea näitä kaikkia kommenteja tästä, kun niitä on niin paljon ja tämä minunkin kommenttini ei varmaankaan mitään uutta tuo, mutta kommentoin silti…missään nimessä et saa lopettaa, ainoa sisustusblogi jota seuraan, en vaan ole löytänyt toista jota jaksaisin lueskella ja katsella:-) monta vuotta seurannut ja tykännyt koko skaalasta mitä tänne olet tuottanut ja nyt odotin innolla rakennusprojektiakin:-) Ikinä en ole mitään kommentoinut, mutta nyt tästedespäin voisin sitäkin tehdä, jos se vaan tsemppaisi sinua jatkamaan…Mietippä kuules sitä, että tää sun blogi on niin hyvä ettei ole tullut edes tarve lueskella muita:-D, olen kyllä etsiskellytkin, mutten ole löytänyt sellaista jota jaksaisin seurata…jaajuu tuota Oma koti valkoinen-blogia seuraan myös:-) Ja kuvasi ovat aivan ihania, ja kaikki mitä blogiisi tuotat:-) Tsemppiä ja ihanaa joulunodotusta:-) Odotan jo tulevaa joulukattaustasi:-D

  • Avatar soile sanoo:

   Tuhannet kiitokset sinulle niin ihanasta kommentistasi <3 Ihan liikutuin kun luin sitä, kiitos. Ihanaa joulunodotusta myös sinulle ja kyllä; joulukattauskuvia tulee varmaankin vielä kaksin kappalein kun meillä on kahdet joulukattaukset, koska tyttäreni perheeni lähtee jo toiseen mummolaan ennen jouluaattoa.