20.12.2018

Joulukattaus vol 1

Tänä vuonna meillä vietetään kaksi jouluaattoa. Toinen oli maanantaina kun söimme joulupäivällisen tyttäreni perheen kanssa ja toinen on sitten vielä edessä.Kattauksen sävyissä oli enimmäkseen punaista.Ostin Lidlistä punaiset liinasetit lasialustoineen.Keskikoristeen tein havuista, punaisista sekä kullanvärisistä joulupalloista sekä samansävyisistä tuikkukipoista.Servetit kääräisin pieniin myöskin Lidlistä ostamiini joulusukkakuusenkoristeihin.Tänään tyttäreni perhe lensi kotiinsa Kööpenhaminaan ja jouluaaton he tänä vuonna viettävät tyttären avomiehen perheen luona. Vähän haikeaa kun ensimmäistä kertaa meidän perhe ei ole yhdessä jouluaattona. Olen kuitenkin niin iloinen kun saimme joulun alla viettää heidän kanssaan lähes kaksi viikkoa yhdessä. Meidän pieni rakas tonttutyttö ♥ 


2 Responses to “Joulukattaus vol 1”

  1. Sanna sanoo:

    Ihana tontunpallero ja todella kaunis kattaus!
    Hyvää joulua!