23.12.2018

Jouluaattoa odotellessa

Neljäs adventti ja huomenna jouluaatto.  Aika kesästä on mennyt kuin siivillä. Jouluaaton ruoat on hankittu ja valmistaikinoista tekaistu vähän torttuja ja pipareita. Leivoin myös pienen taikinan verran minttuhuippupikkuleipiä, joita on tullut muutaman vuoden ajan jouluksi tehtyä. Ne on niin hyviä. Kinkku on uunissa ja valkoinen pöytäliina silitetty. Joulu on taas tullut ilman mitään sen suurempaa stressiä ja puuhailua.Tänä vuonna minulla on ollut kaksi adventtikynttelikköä. Toinen isommilla numeroilla, niin näkee ilman lasejakin :DToinen kattauskynttilöillä uudessa adventtikynttelikköjalassa. Bling bling -numerot on tullut jo pari vuotta sitten hankittua.Olen jo saanut vähän lahjojakin; veljeni toi eilen upean pieneen metalliseen rekeen tehdyn kukka-asetelman.Lasten lahjan sain viime maanantaina kun vietimme tyttäreni perheen kanssa sen ekan ”jouluaaton”. Upean By Lassenin Kubus kynttelikön. Oikein Hyvää Joulua teille kaikille siellä ruutujen takana. 


6 Responses to “Jouluaattoa odotellessa”

 1. Ulla sanoo:

  Kommentoinnit ovat viime aikoina jääneet, mutta jokaisen postauksesi olen lukenut.
  Oikein hyvää joulua sinullekin!

 2. Leena Törmänen sanoo:

  Ihanaa joulua . Mielenkiinnolla olen seurannut uuden kotinne rakentamista ym. Olen odotellut lisää kuvia :)

  • soile sanoo:

   Kiitos Leena. Pitää koettaa kuvailla lisää…vaikka tuntuu, kun olen joka huoneen esitellyt, että kiinnostaako ne samat kuvat enää?

 3. leena sanoo:

  Hyvää uutta vuotta 2019