17.01.2019

Tuunattu valmiskakku

Minulla on aina pakkasessa jonkinlainen pikkukakku mahdollisia yllätysvieraita varten. Useimmiten se on mutakakku, jonka tarjoilen marjojen ja pursotekermavaahdon kera. Joku aika sitten ostin Lidlistä sitruunaisen mascarpone -juustokakun, jonka tarjoilin tänään meidän vieraille.  Kakku oli kuitenkin aika tylsän näköinen, joten päätin sitä hiukan tuunata kivemman näköiseksi.Kaapista löytyi puolikas suklaalevy (karkkilakko on pitänyt…), josta sulatin mikrossa muutaman palasen ja huitelin haarukalla suklaaraitoja kakun päälle.Suklaaraitojen päälle sirottelin vielä valkosuklaakakkukoristeraetta.Siitähän tuli aivankuin eri kakku!Pienestä koostaan huolimatta riitti oikein hyvin kuuden hengen kahvitteluporukalle ja iso palanen vielä jäikin.


6 Responses to “Tuunattu valmiskakku”

 1. Avatar leena sanoo:

  kaffi pöydässä oli jo henkäys pääsiäistä :)

 2. Avatar Sari sanoo:

  Kiitos vinkistä!

 3. Avatar Sanna sanoo:

  Onpa kiva idea!usein ostan lidlin kakkuja,jotka tosi hyviä.Mutta ankean näköisiä.Ei ole tullut mieleen tuunata,mutta nytpä tuli:)Kiitos vinkistä!

  • Avatar soile sanoo:

   Ne on kyllä todella hyviä, aivankuin olisi itse tehty tää juustokakkukin :)