10.02.2019

Uudet ruokapöydäntuolit harkinnassa

Ollaan nyt 7 kuukautta asuttu tässä uudessa kodissa ja melkein joka päivä pohdiskelen meidän ruokapöydäntuolien sopivuutta tänne. Ostin tarkoituksella silloin edulliset tuolit Elloksen alesta, kun en ollut varma tulenko pitämään tuosta puunväristä. Jonain päivänä mietin, että no on ne ihan ok ja toisena päivänä olen jo ryntäämässä uusia ostamaan :DMielessä on ollut Ikean Henriksdal tuolit. Meillähän on saarekkeen tuolit samaa sarjaa tosin mustalla nahalla, mutta jalat olisivat sitten samantyyliset.Ruokapöydän tuolit haluaisin valkoisella kankaalla. Ne kun on pestävät, niin ei niin haittaisi vaalea väri. Joskus voisi myös ostaa jotkut ihan erilaisetkin päälliset niihin, sillä nehän ovat vaihdettavat ja saatavilla on useita eri sävyjä.Valkoisena ne sopisivat myös meidän olkkarin nojatuolien kanssa yhteen. Mitäs tuumaatte; onko hyvä idea vai mennäänkö vanhoilla Elloksen puutuoleilla?


48 Responses to “Uudet ruokapöydäntuolit harkinnassa”

 1. Avatar Tiina sanoo:

  Ääni nykyisille 😍

 2. Avatar Maria sanoo:

  Moikka Soile pitkästä aikaa :)

  Oih, mun mielestä nuo Elloksen puutuolit passaavat teille niin hyvin, että en vaihtaisi <3

  Kivaa kevään odotusta sinne pohjoiseen!

  • Avatar soile sanoo:

   Moikka moi Maria ja kiitos paljon kommentistasi :) On nuo puutuolitkin ihan kivat kyllä, mutta välistä tuntuu, että sitä valkoista vaan haluaisi vielä lisää.

 3. Avatar -S- sanoo:

  Hei ja kiitos kivasta blogista 🙂 Täältä ääni valkoisille tuoleille 🙂

 4. Avatar Jonna sanoo:

  Moi! Oi nuo puutuolit ovat todella kauniit ja tuovat rentoutta sisustukseen. Itse en vaihtaisi missään nimessä. Oletteko jo ehtineet asua niin pitkään, huh miten kuukaudet kuluu!

 5. Avatar Marru sanoo:

  Teillä on niin kaunis kotia ja sinulla hyvä sisustusmaku. Minä vaihtaisin ehdottomasti nuo valkoiset ovat tosi kauniit.

 6. Avatar Eppa sanoo:

  Vaihtaisin valkoiset, vaikka kauniit on nykyisetkin.

 7. Avatar Annukka sanoo:

  No varmaan arvaatkin, kummalle vaihtoehdolle mun ääni menee, mutta kannustan silti tekemään niinkuin itsestä ja muusta perheestä hyvälle tuntuu :).

 8. Avatar Ella sanoo:

  Nykyiset tuolit toki kauniit, mutta valkoiset hankkisin. Olisivat varmaan myös miellyttävämmät istuakin.

 9. Avatar Ulla sanoo:

  Täältä tulee ääni valkoisille :)

 10. Avatar Marjaana sanoo:

  Minä varmaan maalaisin nuo nykyiset sillä valkoisella.

  • Avatar soile sanoo:

   En taida maalaamaan alkaa ja jos maalaisinkin niin mielummin sitten mustalla värillä.

 11. Avatar Seija sanoo:

  Valkoiset ehdottomasti. Vaikka nuo ovat sinällään kauniit ehkä ei kuitenkaan ihan ”samaa paria” muun kanssa. Jotenkin ne valkoiset koristais sun kaunista sisustustasi enemmän.

 12. Avatar Anna sanoo:

  Nykyiset!!!

 13. Avatar Marja K sanoo:

  Vaihtaisin valkoiset,vaikka entisetkin ovat kauniit

 14. Avatar Eija sanoo:

  Ääneni menee ehdottomasti puunvärisille tuoleille jotka antavat tilaan lämpöä ja eloa. Valkoiset tuolit, vaikka ovatkin kauniit, eivät näyttäneet kuvissa simiini kodikkailta.

  • Avatar soile sanoo:

   Kiitos äänestä :) Niin, onhan nuo aika perustuolit nuo valkoiset, mutta olis ne kivemmat istua.

 15. Avatar Kirsikka sanoo:

  Hei!

  Eikös siitä ole vasta 2-3 kk kun muutitte?

  Molemmat tuolit ovat mielestäni kauniit.
  Valkoiset ovat arvokkaan näköiset, joten valkoiset valitsisin.

  • Avatar soile sanoo:

   No eikö tunnukkin, että olis vähempi aikaa, mutta kyllä siitä on jo 7 kuukautta vierähtänyt. Aika menee niin joutuisaan. Valkoisesta sitä haaveilee, joten kyllä ne jossain vaiheessa varmaan tulee hankittua.

 16. Avatar Sanna sanoo:

  Eiiiiiii.Älä vaihda,nykyiset on ihanat!Sopii niin hyvin teille.Valkoiset kömpelöt ja jotenkin liian nojatuolimaiset….Mutta makuasioitahan nämä:)

  • Avatar soile sanoo:

   No enemmän oltiin kyllä puutuolien kannalla, joten pitänee harkita vielä paremmin. Tosin nuo pehmustetut olis mukavammat istua kun vietetään iltaa pelaten ja hyvästä ruoasta nauttien.

 17. Avatar Sussi sanoo:

  Hei, minäkin pitäisin nykyiset tuolit.
  Mitä jos ostaisit niihin valkoiset pehmusteet tai laittaisit taljat? Tai jos kyllästyt tuoleihin, niin nehän voisi maalata valkoiseksi😉
  En heti ostaisi uusia, vaan makustelisin vielä uusia. Ovat kyllä superkauniit puunvärisenä.

  Mitä jos lisäisit olkkariin jotain koria tai muuta puun väristä sitomaan kokonaisuutta.

  • Avatar soile sanoo:

   Taljat voisikin olla kivat. Meillä noita koreja onkin muutama; mm. tuossa valkoisen kaapin alla ja avohyllyllä on puunvärisiä somisteita :)

 18. Avatar Seija sanoo:

  Katsoin vielä uudelleen noita kuvia ja aikaisempiakin niin tuli mieleeni, että nuo tuolit olis ok jos olis keittiö, mutta kun on samaa olohuoneen kanssa ruokailutila niin sopisi et tuolit olis yhtä olohuonepuolen kanssa. Et en tuijottas vaan tuoleja vaan kokonaisuutta. Ja jos istutaan vieraiden kanssa pöydän ääressä luultavasti ne valkoiset on paremmat istua.

 19. Avatar Meeri sanoo:

  Hei! Kauniita tuoleja nykyiset mutta ne ei tosiaan jotenkin istu muuhun sisustukseen.

 20. Avatar Viivi sanoo:

  Hei!
  Nuo puutuolit antavat kivasti rosoisuutta ja elävyyttä sisustukseesi. Valkoiset ovat liikaakin linjassa muun sisustuksen kanssa ja antavat liian kliinisen, kylmän ja jäykän vaikutelman. Sisustuksesta tulee helposti hieman tylsä.Ehkä olisivat mukavemmat istua, mutta silti ehdottomasti puutuolit. Mutta toki oman mieltymyksen mukaan.

 21. Avatar Eine sanoo:

  Hei
  Molemmat tuolivaihtoehdot ovat kyllä kauniit mutta toistaiseksi pitäisin nuo puunväriset. Ne tuovat rosoisuutta muuten niin linjakkaaseen sisustukseen. Toki valkoisetkin olisivat kauniit, mutta älä suotta kiirehdi vaihtamaan liian pian vaan nautiskelkaa nyt vielä noista puunvärisistä. :) Kiitos, olen seurannut blogiasi monta vuotta mutta enpä ole aiemmin tullut kommentoineeksi mitään. Aurinkoista kevättä!

 22. Avatar soile sanoo:

  Toisaalta olen ehkä enemmän sellainen sisustaja, että kakki saisi sopia sulavasti yhteen…no pitää miettiä.

 23. Avatar Naan sanoo:

  En vaihtais tuoleja. Nykyiset tuolit rentouttavat kokonaisuutta mukavasti. Mustan keittiön rinnalla aivan täydelliset. Valkoiset tekevät mielestäni kokonaisuudesta tylsän ja liian mustavalkoisen. Toki tämähän on vain minun mielipide.

 24. Avatar Minna sanoo:

  Hei!
  Ehdottamasti ääni nykyisille. Puutuolit tuo kivasti rentoutta ja tyylikkyyttä. Sopivat hienosti teidän keittiön kellon kanssa. Valkoiset tuolit niin tavalliset ”jokaisen valkoisen kodin” tuolit .

 25. Avatar -A- sanoo:

  Molemmat kivoja, mutta miten toimisi valkoinen tuoli puunvärisillä jaloilla, esim. Jyskin Favrbjerk? Samantyyppinen kokonaisuus esim. Asuntomessujen Majassa, jossa samantyyppinen musta keittiö ja musta pöytä. Näihin sais kauniisti taljat talviaikaan :) Mistä keittiön ihana matto?