15.02.2019

Ystävänpäiväkahvit

Omenapussin kyljestä löytyi kokeilukelpoinen paistosohje: suolacashew-omena -paistos.Omenan ja suolapähkinän yhdistelmä vaikutti lupaavalta. Tuli mieleen, että voisi kokeilla myös päärynän kanssa.Ohjeen vehnäjauhot ehkä kuitenkin korvaisin seuraavalla kerralla kaurahiutaleilla. Ne sopivat mielestäni omenan kanssa paremmin kuin tuollainen ”kakkutaikina” -tyyppinen seos.Hyvältä se kuitenkin maksui vanilja-valkosuklaa -jäätelön kera.Ja ihan parhaassa ystävänpäiväseurassa, kun tytär ja meidän suloinen lapsen lapsemme lennähti tänne ystävänpäivävierailulle ♥


4 Responses to “Ystävänpäiväkahvit”

  1. Avatar Sanna sanoo:

    Ihana,pieni palleroinen kylässä!Ja toki paistoskin näyttää hyvältä:)

  2. Avatar Ella sanoo:

    No kyllä, aivan suloista seuraa sinulla siellä. Tuota omppupaistosta täytyy testata.