23.02.2019

Ajanvietepuuhaa

Innostuin kaivamaan sukkapuikot esille muutama viikko sitten. Sen seurauksena pari ystävääni ja tyttäreni saivat ystävänpäivälahjaksi omin kätöseni kutomani villasukat.Olen usein ihaillut facebookin kirpputorilla myynnissä olevia pitkävartisia kirjavia sukkia ja ajatellut, että en taitaisi noin monellla langalla osata sukkia kutoa.No eihän se loppujen lopuksi ollutkaan yhtään vaikeaa kun tekee kuvioita, joissa langan väri vaihtuu vuorosilmukoin.Ensimmäiseksi kudoin nämä iloisen keltaisen värittämät sukat, joissa vielä vähän yksinkertaisempi kuvio.Ne lähtivät ystävälleni Lappeenrantaan.Kutominen on tosi kivaa ajanvietettä ja helpot kuviot onnistuvat jopa telkkua katsellessa.Neljännet sukat ovat tulollaan ja ne ajattelin kutoa ihan itselleni.


12 Responses to “Ajanvietepuuhaa”

 1. Avatar Marita sanoo:

  Olet sinä taitava Soile! Villasukat ovat ihan parhaita! Mulla aina jalassa kotona, kesälläkin :)

 2. Avatar Sanna sanoo:

  Wau,hienot!Mun täytyy tunnustaa…en osaa kutoa.En ole eläessäni kutonut ainoitakaan villasukkia ja 50 lähestyy.
  Vasara kyllä pysyy kädessä,muttei käsitöihin tarvittavat asiat:)

 3. Avatar leena sanoo:

  nätit kuviosukat ,onko oma keksimä kuvio?

 4. Tulipa hienoja! Itsellä vaatisi aika paljon aikaa ja keskittymistä kieli keskellä suuta moinen lopputulos. Tuo keltainen varsinkin on niin piristävä yhdistelmä.

 5. Avatar Marja K sanoo:

  Aivan ihania sukkia olet kutonut. Mua ei kiinnosta kutominen lainkaan, varmaan johtuu siitä etten osaa ja työni kampaajana on sen verran näpräämistä etten vapaalla viitsi enää pahemmin käsitöitä harrastaa.

  • Avatar soile sanoo:

   Kiitos Marja. Kyllä kampaaja saa varmasti sen verran käyttää käsiään ettei enää niille vapaa-aikana tarvitse näpertämistä :)