03.03.2019

Uudet hyllyt olohuoneessa

Kun meillä puutuolit vielä toistaiseksi nököttävät ruokapöydän ympärillä, niin päätin kokeilla josko ne sopisivat paremmin kun lisää vähän puunsävyä olohuoneeseen.Ostin Jyskin alesta kolme Vandborg avohyllyä.Hyllyissä on musta rautarunko ja tammensävyinen hyllylevy. Ainakin mustat somisteet tulevat nyt paremmin esiin ja itse hyllykokonaisuuskin on näkyvämpi tummaa seinää vasten.


14 Responses to “Uudet hyllyt olohuoneessa”

 1. Avatar Susaanna sanoo:

  Hyllykkö sopii upeasti tuoleihin ja näyttää ilmavalta, niin kuin tuolitkin. Kirjat ovat kyllä sisustuksessa jotenkin viehättäviä, tekee aina mieli katsoa kirjan selkämyksiä ja selvittää lukumakua. Hyllykössä olevat sisustustavarat tulevat kauniisti ja keveästi esille!

  • Avatar soile sanoo:

   Kiitos Susanna. Kirjat on kyllä niin kivoja ”sisustusesineitä”. Enimmäkseen siinä on mieheni kirjoja; hän on kiinnostunut historiasta ja varsinkin sota-ajoista.

 2. Avatar Seija sanoo:

  Katsoin ”vanhan” kuvan, tykkäsin siitä enemmän. Anteeksi jos sanon suoraan, mutta nyt on minun silmääni sekavamman näköinen, edellinen sellainen rauhallisen tyylikäs. Ka sit ne valkoset tuolit ja vanha hylly = 👌
  Luota siihen mitä olet aikonut, koska sulla on silmää. Tietenkin kuva ei aina vastaa sitä mitä on paikanpäällä.

  • Avatar soile sanoo:

   Sama fiilis oli kyllä minullakin ensin, mutta nyt kun noita hyllyjä on tässä katsellut muutaman päivän, niin tykkään niistä kuitenkin. Vanha suoralinjainen musta hylly on kieltämättä tyylikkäämpi, mutta täytyy tässä katsella ja tuumailla :) Kiva kun sanoit mielipiteesi, ei sitä tarvitse todellakaan anteeksi pyydellä :)

 3. Avatar Riitta sanoo:

  Ei, Ei, ei,.. Tämä uusi musta hylly paljon parempi, kuin se entinen. Nyt puutuolit sopii tosi hyvin. Paljon persoonallisempi ilme nyt, edellinen versio löytyy lähes joka kodista. Älä vaihda entiseen, pliiisss..

  • Avatar soile sanoo:

   Joo nyt siihen alkaa tottua :) Jotenkin nuo puutuolit vaan edelleenkään ei oikein oo mun juttu ja ehkä vielä kokeilen jotain mustia tuoleja, mikäli löydän edulliset testikappaleet ;)

 4. Avatar Viivi sanoo:

  Näyttää nii…in hyvältä! Aivan turhaan pähkäilet uusia tuoleja. Tosi rento ja mielenkiintoinen kokonaisuus.

  • Avatar soile sanoo:

   Oi kiitos Viivi :) Onhan meillä nyt ainakin sellainen persoonallinen ilme kodissa kaikkinensa :)

 5. Avatar Sanna sanoo:

  Hyllyt on ihanat!Nyt todella kaunis kokonaisuus.Tuoleja fanitan ja hyllyt passaa niiden kanssa loistavasti!

 6. Avatar Sussiluu sanoo:

  Hei,
  Minäkään en vaihtaisi tuoleja. Ovat todella tyylikkäät ja sopivat täydellisesti nyt vielä kun lisäsit puuta olohuoneeseen.
  Näyttää todella kivalta ja Jyskin hyllyt ovat kyllä todella kivat!
  Tuolit eivät ole ihan vanhan tyylisi mukaisia, joten siksi varmaan niitä hieman vierastat, mutta minusta sinun tyylisi on nyt muuttumassa, joten makustele vielä rauhassa.

  • Avatar soile sanoo:

   No taidan kuitenkin testata vielä ne mustat tuolit, mutta en puutuolitkin pidetään ja vaihdellaan sitten fiiliksen mukaan. Se on kyllä totta, että nyt on niin erityylistä kuin ennen, että vaatii kovasti silmän tottumista :)

 7. Avatar Jasmin sanoo:

  Minkä kokoisesta raudasta ruokapöydän jalat on tehty? Mietin että kuinka leveää ja paksua :)